zeki çelik

Aman diyim sağ bek diye bunu alırlarsa yönetime küfür eder okan hocaya da mesafeli dururum artık

Kaan sağ bek yedeği olur diyenler tüm sezon o bölgeden adam gibi hücum yapamadığımızın herhalde farkında değiller.

102 puanlı şampiyon olduk ama kusursuz bir şampiyonluk değildi güçlü oyun planımız yoktu her sene böyle olmaz.

2 milyon net maasi var. Üstüne 2 sene sözlesmesi var. Ucuza yedege oturmaya falan gelmez o zaman

Ziyech gibi cift haneli gol ve asist sayisina kolay ulasabilecek biri varken , bu durumda arkasina kimi alabiliriz defansi saglam ona bakmak daha mantikli. Tek aday cikiyor bende; Senaya.
ziyech kalacaksa başka o zaman bayın sağ bek şubesi lazım gerçekten başka türlü olmaz o iş ama benim düşüncem eğer zekinin alındığını görürsek ziyech gidiyor demektir bence. zeki önü ziyech saç baş yoldurur

Ziyech gibi cift haneli gol ve asist sayisina kolay ulasabilecek biri varken , bu durumda arkasina kimi alabiliriz defansi saglam ona bakmak daha mantikli.

burada soru kanimca su olmasi sevgili alper -

ziyech bu denklem de sezon baglamin da kac mac kaciracak .

sureklilik ,istikrar, uzun sureli sakatlik vs yasamazsa, nacizane secimim ziyech ve saglam uyumlu(kendisiyle verkac yapacak, yeri gelecek one cikip ziyech'in uzerindeki baskiyi kaldirip diyagonal bos kacmasina kapi acacak,vb - bir kanat bek

zeki celik nasil bir oyuncudur tipoloji olarak - mevcut durumu ne halde dir,
bize uygun ve verimli olur mu. vs vb . . .
bunlara dair , durum/haber resmilesirse , nacizane bir seyler yazmayi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.

Avrupa da her türlü piyasası var istediği bir çok kulübe gidebilir

Roma da düzenli oynamış olsaydı güzel işler yapabilirdi.

Morinyo da f.t gibi altına sıçma evresinde olduğu için o takımın alayı berbat görünüyordu

Bence zeki bize olur lille de oynadığı müthiş oyunu hala unutmuyorum.

Bu piyasa da hem yerli hem üst seviye sayılabilecek bir bek

Kimse sanmasın ki fransadan ya da başka bir yerden alacağın her adam boey gibi çıkacak

Öyle bir elinde kalır ki mazallah yeni bir tarık çamdal felaketi yaşarız

Boey de ribery gibi bir istisnaydı.Zekinin en azından kumaşı belli ne alabileceğini kestirebiliyorsun

Tabi daha kaliteli birini bulabiliyorsak neden almayalım ama bu piyasa da scoutlarımız becerilerini konuşturamazsa o da çok zor.

En fazla yedek olur abi kafa bulmasınlar bizimle.

Sol bekte Köhn bile çok soru işaretiyken sağ beki öyle mal gibi bırakamazsın. Millet bek oyuncularıyla rakibi boğuyor, şampiyonluğa oynuyor biz idare ederiz modunda takılıyoruz.

mert müldürü beğenen tiplerin zekiye burun kıvırmasını anlamlandıramıyorum

Geri
Üst Alt