Zenit, Marcão İçin 15 Milyon Euro Teklif Etti!

Mantık marcao’nun 22-25 arası olması gerektiğini söylüyor aslında
Brezilyalı, üstelik avrupaya uyum sorunu yok, 26 yaş en verimli olacağı dönemde, sol ayaklı oyun kurucu stoper, uefada güzel performans göstermiş, taraftar ve medya baskılı top tier takımda kaç yıl oynamış
Yani umarım yine menajer oyunları yoktur
1-2 oyuncu satıp para ihtiyacımız yok’u göstersek fiyat kendiliğinden artar bence, ya da ciddi bir talip daha olsa
İstediğimiz rakamlarda biraz diretmeliyiz bence

Avrupaya gidebilseydik bu sene bu paralara gidebilirdi. Gitmiyoruz ve bu yonden oyuncuya cazip birsey sunamiyoruz. Gecen sene takim nerede bitirdi ligi malum. Bunlari cok iyi kullaniyor karsi taraf. 12 de verir adam 13 te

Avrupaya gidebilseydik bu sene bu paralara gidebilirdi. Gitmiyoruz ve bu yonden oyuncuya cazip birsey sunamiyoruz. Gecen sene takim nerede bitirdi ligi malum. Bunlari cok iyi kullaniyor karsi taraf. 12 de verir adam 13 te
+ Marcao yerinde olsam ben Zenit'e gitmezdim (derdim para degilse su yasimda) seneye Rus takimlarinin ne durumda olacagi belli az cok UEFA nezdinde. Buna ragmen 15m Euro ile gelmesi, ilginc.

5 daha versinler ondan sonra marcao yine sevillaya gitmek istiyorsa sevilla zenitle muhattap olabilir. Bizi bağlamaz o saatten sonra 30 milyon bayılıp alırlar ama

5 daha versinler ondan sonra marcao yine sevillaya gitmek istiyorsa sevilla zenitle muhattap olabilir. Bizi bağlamaz o saatten sonra 30 milyon bayılıp alırlar ama
Kusura bakma ama saçmalık bu. Kendisi de istemeden hiçbir yere gönderemezsin sözleşmeli futbolcunu ki diğer kulüp gönderdiğin kulüple muhatap olsun. Şaşırttın doğrusu...

Son düzenleme:
Bu 15 18 yeter diyenlerde bi değişik. Aynı Marcao fenerde olsa 40a itelemişlerdi. Kim min je bile 24 istiyorlar. Neden topçu satamıyoruz biz. İnşallah bu satma konularına Erden Timur el atar

Geri
Üst Alt