- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Arttırın 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gidemez. İki tarafın da rızasının olması lazım.Biz satmadan gıdebiliyor mu
Üç tarafın da onayı olmadan transfer gerçekleşemez elbette. Anlamsız sorular bunlar...Biz satmadan gıdebiliyor mu
herhangi bir futbolcuya (kariyer hedefi olan tabi) bu iki takımı sunsan şu an Sevilla der hocam.Marcao nun kararına saygı duyuyorum istediği takım Sevilla olabilir ama teklifler arasında gerçekten büyük fark varsa Zenit ile anlaşmamız gerekir
Tabii ki de Marcao nun Zenit yerine Sevilla ya transfer olmak istemesini anlıyorum bir çok haklı sebebi var. Madem öyle Marcao nun menajeri Sevilla nın teklifini bizim istediğimiz seviyeye getirecekherhangi bir futbolcuya (kariyer hedefi olan tabi) bu iki takımı sunsan şu an Sevilla der hocam.
Zenit Rusya olduğu için muallak şu an - kariyer bitrirsin orda baya baya bence. Avrupaları yok bir şey yok
şaşırıyorum zaten bu kadar para veriyor olmalarına şu an
Heh işte kritik iş buTabii ki de Marcao nun Zenit yerine Sevilla ya transfer olmak istemesini anlıyorum bir çok haklı sebebi var. Madem öyle Marcao nun menajeri Sevilla nın teklifini bizim istediğimiz seviyeye getirecek
hocam bende çok üzülüyorum bu rakamları görüğüm için bence Toplam geitirisi 30 gibi olması gerkeen adamdan (minimum tabi) 22-23 koparabilir miyiz hesabı gıcık ediyor beni.Cok dusuk rakamlar donuyor. Uzucu. Marcao cok buyuk futbolcu.