Zenit, Marcão İçin 15 Milyon Euro Teklif Etti!

saaaaaaaaattttt sağdan solaa saaaaaaağğğtttttt

Marcao nun kararına saygı duyuyorum istediği takım Sevilla olabilir ama teklifler arasında gerçekten büyük fark varsa Zenit ile anlaşmamız gerekir

Marcao nun kararına saygı duyuyorum istediği takım Sevilla olabilir ama teklifler arasında gerçekten büyük fark varsa Zenit ile anlaşmamız gerekir
herhangi bir futbolcuya (kariyer hedefi olan tabi) bu iki takımı sunsan şu an Sevilla der hocam.

Zenit Rusya olduğu için muallak şu an - kariyer bitrirsin orda baya baya bence. Avrupaları yok bir şey yok

şaşırıyorum zaten bu kadar para veriyor olmalarına şu an

herhangi bir futbolcuya (kariyer hedefi olan tabi) bu iki takımı sunsan şu an Sevilla der hocam.

Zenit Rusya olduğu için muallak şu an - kariyer bitrirsin orda baya baya bence. Avrupaları yok bir şey yok

şaşırıyorum zaten bu kadar para veriyor olmalarına şu an
Tabii ki de Marcao nun Zenit yerine Sevilla ya transfer olmak istemesini anlıyorum bir çok haklı sebebi var. Madem öyle Marcao nun menajeri Sevilla nın teklifini bizim istediğimiz seviyeye getirecek

15 + 2-3 Milyon bonus + sonraki satistan pay olursa ben fitim.

Tabii ki de Marcao nun Zenit yerine Sevilla ya transfer olmak istemesini anlıyorum bir çok haklı sebebi var. Madem öyle Marcao nun menajeri Sevilla nın teklifini bizim istediğimiz seviyeye getirecek
Heh işte kritik iş bu

Adam dönüp dolaşıp bize "zorluk yapmayın , önünü açın maracao'nun" kafası yapmasın bzie kendisi 3 5 kazancak diye...

agzi kokan ac sevilla'yi kapidan sokmayin

Cok dusuk rakamlar donuyor. Uzucu. Marcao cok buyuk futbolcu.
hocam bende çok üzülüyorum bu rakamları görüğüm için bence Toplam geitirisi 30 gibi olması gerkeen adamdan (minimum tabi) 22-23 koparabilir miyiz hesabı gıcık ediyor beni.

ama dönülmez yol girildi bir kere - inşallah medya saçmalıyordur, ederine yakın bir kazanç sağlarız.

bir yandan adam için seviniyorum hele Kasımda milli takım yaparsa da ucuza gitmesi üzer fena

Hedefi olan birinin yaptırımların yapıldığı bir dönemde Rusya'ya gitmesi pek olası değil. Ülkesinde bile dışlarlar adamı.

Rusya'ya neden gitsin? sadece para için mi gidecek? Ülke koptu dünyadan. Bence kabul etme ihtimali sıfır.

Bence 20'den aşağı verilmemeli ama şuan 15'de olsa bize ilaç gibi gelir. 12 kesinlikle kabul edilmemesi lazım. Oyuncuyu çok istiyorlar belli ki, yıllık 2,8 milyon euro'ya sevilla ve marcao'nun anlaştığı söyleniyor. Kesinlikle çok istiyorlar. İstediğimizi almadan vermemeliyiz.

Geri
Üst Alt