zeytinli rock festivali 2019

Uğur Yılmaz

non fui, fui, non sum, non curo
GalataSarayı Efendileri
evet arkadaşlar bir aksilik olmaz ise katılacağım etkinlik, sanırım yaşım biraz geç olabilir bu işler için ancak motivasyon bulabildim, daha önce katılanların önerileri ve fikirleri varsa paylaşması, katılacak olanlar var ise etkileşime geçip tanışmak babında başlığı açmış bulunmakta, katılımlarınızı beklemekteyim.

etkinlikte sahne alacak sanatçılar aşağıda mevcut;

66026175_2414823382088554_6277198009952370688_o.jpg

Tüh be o hafta deplasmandaymışız, arenada maç olsa gelebilirdim. Sadece bu event için gelmem heralde, vicdansız ve zalım @Erman Türker gelirim derse bir düşünürüm ama.

Persembe-Cuma-Cumartesi cikan sanatci/gruplar epey iyiymis. Türkiye de olsam giderdim.

2014'den beri gidiyordum hatta görevli olarak da bulundum. İlk 2 sene iyiydi fakat artık baştan aşağı leş organizasyon, sidik kokusu, Hektor, İsmail abi diye bağıran çatal sesli ergen festivali. 23 yaşındaki ben dahi yaşlı hissediyorum bu ortamda. He 30lu yaşların civarında saçlı sakallı kıllı göbekli ve 17 yaşındaki kızları kafalamaya çalışan tayfaya saygı sonsuz.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

evet arkadaşlar bir aksilik olmaz ise katılacağım etkinlik, sanırım yaşım biraz geç olabilir bu işler için ancak motivasyon bulabildim, daha önce katılanların önerileri ve fikirleri varsa paylaşması, katılacak olanlar var ise etkileşime geçip tanışmak babında başlığı açmış bulunmakta, katılımlarınızı beklemekteyim.

etkinlikte sahne alacak sanatçılar aşağıda mevcut;

66026175_2414823382088554_6277198009952370688_o.jpg
ev tut mutlaka

Ağabey günübirlik gelseniz süper olur gerçekten, ben Perşembe veya Cuma'dan geçip kalacağım eğer arkadaş grubumdan birileri ortamdan rahatsız olmazsa tabii
Bir görüşeyim vicdansız ve zalımla. Yukarıdaki mesajlar hafiften ürküttü, uğrayıp fazla geç olmadan kaçarız mazallah siz gençsiniz kanınız deli akıyor bize hallenirsiniz falan aman diyeyim yani... Hadi ben korurum kendimi de Erman kardeşim kalabalık arasında kalabilir bu yüzden millet azıtmadan dağılırız.

Bir görüşeyim vicdansız ve zalımla. Yukarıdaki mesajlar hafiften ürküttü, uğrayıp fazla geç olmadan kaçarız mazallah siz gençsiniz kanınız deli akıyor bize hallenirsiniz falan aman diyeyim yani... Hadi ben korurum kendimi de Erman kardeşim kalabalık arasında kalabilir bu yüzden millet azıtmadan dağılırız.
@Erman Türker hepimize taş çıkarır ağabey ayrıca gözünü seveyim biz de 30'a merdiven dayadık şaka maka gençliğimiz mi kaldı bak sizi ortamda tutucam diye kendimi gömdüm bence bu fedakarlığım bile gelmeniz için bir sebep olabilir sddsa

2014'den beri gidiyordum hatta görevli olarak da bulundum. İlk 2 sene iyiydi fakat artık baştan aşağı leş organizasyon, sidik kokusu, Hektor, İsmail abi diye bağıran çatal sesli ergen festivali. 23 yaşındaki ben dahi yaşlı hissediyorum bu ortamda. He 30lu yaşların civarında saçlı sakallı kıllı göbekli ve 17 yaşındaki kızları kafalamaya çalışan tayfaya saygı sonsuz.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ewt diğer bir handikap organizator firma

Umut kuzey diye bir adam var firmanin sahibi
adamin sesi benimkinden kotu ki benim sesim berbattir
Herif cikip rock muzik soylemeye calisiyor sahnede

abi yol yakınken geri dön cinnet geçirir kendini öldürürsün bak
Nasıl tecrübelerin oldu ki bu denli kötü yaklaşıyorsun anlat da önlem alalım bari usta, olmadı çıkar gideriz ya çok sorun değil ama neden yani? Ya ev de var aslında ama 3 güne 1500 lira istiyorlar wtf

Geri
Üst Alt