Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Uğur'u sol bek,Emre'yi sağ bek, Barış'ı sağ açık,Ayhan'ı ise hiçbir yerde görmek istemiyorum.Bir de Ufuk diye çıldıranlar 1 maçta satmış bakıyorum. :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Arkadaşlar Neile bakın Neile.Adam her iki golde de hatalı.Çok ağır ve oyunda hatalarından başka görünmüyor.

Hmmm rövanşta yeneriz Antalyayıda kafamda bazı soru işaretleri kaldı..

Ufuk ve Aykut için süper kaleciler yerli Victor Valdes falan diyorlardı,aklıma ikisinin yediği golleri getiriyorum tam bir korku filmi..

Ayrıca Ayhan gerçekten kötü oynuyor,aynı şekilde Emre Güngör ve Barış Özbek..

As takımımızdan yana korkum yok ama herhangi bir sakatlık anında yedekten gelecek oyuncular beni korkutuyor asıl..

fark yemezsek iyidir futbol facia kadro faica isteksizlik hat safhada biraz içimde umut var mı diye baktım yok. Yedeklere baktım umutlanayım diye biraz elano biraz emre çolak gerisi boş. Yani iyice dibe vuracağız bu sakatlar yüzünden. Batsın kupası lanet olsun bari jo sakatlanmasa

bu nedir arkadaşım ya yere düşen bir daha kalkamıyor.bu kadar sakatlık nedir bu ya?

Takım için övgülü methiyeler süzen taraftarlarımız daha ilk 45 dk dan sonra terör estiriyor forumda. Bundan sonra kimse pollyannacılık oynamasın. Hepiniz samimi yorumlar yapın.

Takımda hiçbirşeyin kötü gittiği yok. Rijkaard'ın da yaptığı birşey yok. Sadece farklı isimleri sürmüş sahaya onlar da istediklerini yapamıyor bu kadar basit.

:) komik

sen sağ beki sol beke koy, stoperi sağ beke koy, sağ bek oynayabilen stoperi sol stopere koy, ondan sonra da istediklerimi yapamıyorlar diye hayıflan :)

maçta tek şutumuz var oda gol oldu rezillik ya ikinci yarı elano girsin emre çıksın caner solbeke geçsin

Ufuk için çok erken demiştim bunda ısrarcıyım. Leo süper değil ama hala en deneyimli kalecimiz o. Ufuk 2 goldede pozisyon ve zamanlama hatası yaptı. Kötü oynuyoruz ama bunu aşacağız kimse sıkmasın canını.

Ilk golde hatasi yoktu bence, ikinci golde de Necati müthis vurdu. Bunu kurtarmasi da zordu. Pek bi sucu yoktu bence. Olsun, bu hatalari Ufuk yapsin ama Leo yapmasin.

Frank Rijkaard oyuncu tercihlerinden yavas yavas kapris boyutuna varan ve mantikla bagdasmayan hatalar yapmaya basladi. Bazi oyuncalara kafayi takiyor. Keita ve Elano gibi. Bir oyuncu kolay kolay kizaga cekilmez. Afrika Uluslar Kupasi gibi stresli ve yorucu bir kupadan gelmesi gereken süreden 2 gün gec geldi diye bir oyuncu böyle kesilmez. Antalya maci öncesi takim antreman yapmadi. Jogging yapti sadece. Elano niye kesik yiyor onu zaten hic anlamis degilim. Önce Antep maci sonra Denizli maci. Gereksiz yere oyundan alindi. Simdi 11'de bile yok. Rijkaard anlamsiz riskler aliyor. Kredisi fazla ama böyle bariz hatalar ve kaprisvari tutumlarla cepten yedigini farkina varmali.

Kimse kusura bakmasın ama Ufuk iki golde de hatalı diyenler mümkünse göz doktoruna gitsinler.

Organize olamıyoruz malesef..Çok eleştirilse de Elano'nun yokluğu işte buralarda belli oluyor..Ayağa pas yapmakta ve oyun kurmakta büyük problem yaşıyoruz..

FB taraftarına gülerdim, sabırsızlar, kendi futbolcusuna, teknik adamına söver diye; bizim de onlardan farkımız yok. Rijkaard'a, oyuncu tercihlerine, kaleciye giydirmeye devam edin, forumdan soğudum bu skor taraftarlarının yüzünden.

Bir de 13 sene şampiyonluk göremeyen taraftarlardan olsaydınız halimiz ne olurdu bilmiyorum.

Yeter artik Rijkaard, sabrimizi tasirma! Hic kimse Galatasaraydan büyük degildir, Rijkaard ne yapmaya calisiyor Allah askina? 4-3-3, Hollanda ekolü, hucum futbolu, paslasmalar nerde bunlar? Ayhan, Mustafa Sarp, Baris ücüde pas özürlüsü, böyle orta saha ile atak futbolu nasil oynanir, bu kadar defansif kadro ile oynamak hic yakistiramiyorum Rijkaarda, ne oldu bu takima, gol ortalamasi 3den 0.5e düstük.. dogru düzgün bir atagimiz yok, ayaga pas yapamiyoruz, geride bile pas yapamiyoruz!

Mevcut kadro ile su sekilde oynasaydik böyle olmazdi:

Ufuk,

Ugur, Emre, Servet, Neill

Elano, Baris Mustafa Sarp, Caner

Arda ve Jo !

Arkadaşlar Neile bakın Neile.Adam her iki golde de hatalı.Çok ağır ve oyunda hatalarından başka görünmüyor.

ilk golde emrenin sacma sapan kafayi ortaya vurmasi ufuka vermemesinin yüzünden golü yedik. ikinci goldede mustafa sarpin kaybettigi topun yüzünden golü yedik

Bu ne ya iki maç kötü oynadık diye hemen yazıklar olsunlar başlamış...Biz değil miydik Rijkaard geldi ilk sezon ne olursa razıyız diye.

Ufuk'u Petr Cech yapanlar, Antalyanin ilk golunu gordunuzmu?

Golde Ufuk'un hiç suçu yok kontrpiyede kaldı.Eleştrirken biraz düşünün.

Takım için övgülü methiyeler süzen taraftarlarımız daha ilk 45 dk dan sonra terör estiriyor forumda. Bundan sonra kimse pollyannacılık oynamasın. Hepiniz samimi yorumlar yapın.

Takımda hiçbirşeyin kötü gittiği yok. Rijkaard'ın da yaptığı birşey yok. Sadece farklı isimleri sürmüş sahaya onlar da istediklerini yapamıyor bu kadar basit.

Bence bu takımdaki bir numaralı kötü şey taraftarın Mustafa Sarp'ı sadece Galatasaray'lı ve delikalı olduğu için eleştirmeye yanaşmaması

Baris, Ugur, Emre, Ayhan ve Galatasaray? Hmmmm

Geri
Üst Alt