Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Ne pas futboluymuş kardeşim. Ne totalmış lan iki pas yapamaz oldu takım ya. Sağ ayaklı adam sol bek oynar, stoper sağ bek oynar, takım bas bas bağırıyor bu iş böyle gitmez diye. Ama malesef hiçbir önlem alınmıyor. O kadar forvet alınacağına bir orta saha alınamazmıydı. Takımda sol bek yok, biz Volkanı satıyoruz. Şimdi iyi kötü oynardı işte. Adam yedek medek sesini soluğunu çıkarmadan duruyordu. Rahat mı battı bize anlamıyorum ki.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

Galatasaray bu maca hic antreman yapmadin cikti. Yürüyüs yapildi sadece. Oyuncularda inanilmaz daginiklik var. Bütün hatlar dökülüyo. Frank Rijkaard nasil böyle hatalar yapabilir ya?

böyle provokatörlerib gazına gelmeyin arkadaşlar! Böylelerinin hangi takımdan olduğu belli değil. Maç merkezine 5-6 yorum yazdı hepsi rijkaarda sallıyor..:mad::mad:

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Yeter artik Rijkaard, sabrimizi tasirma! Hic kimse Galatasaraydan büyük degildir, Rijkaard ne yapmaya calisiyor Allah askina? 4-3-3, Hollanda ekolü, hucum futbolu, paslasmalar nerde bunlar? Ayhan, Mustafa Sarp, Baris ücüde pas özürlüsü, böyle orta saha ile atak futbolu nasil oynanir, bu kadar defansif kadro ile oynamak hic yakistiramiyorum Rijkaarda, ne oldu bu takima, gol ortalamasi 3den 0.5e düstük.. dogru düzgün bir atagimiz yok, ayaga pas yapamiyoruz, geride bile pas yapamiyoruz!

Mevcut kadro ile su sekilde oynasaydik böyle olmazdi:

Ufuk,

Ugur, Emre, Servet, Neill

Elano, Baris Mustafa Sarp, Caner

Arda ve Jo !

Elano'yu oynatta Kayseri maçın da dökülsün :rolleyes:

2-3 maç ötesini de düşünün

Bu ne ya iki maç kötü oynadık diye hemen yazıklar olsunlar başlamış...Biz değil miydik Rijkaard geldi ilk sezon ne olursa razıyız diye.

Golde Ufuk'un hiç suçu yok kontrpiyede kaldı.Eleştrirken biraz düşünün.

Hahah hatasi yokmu? Kaleye yuvarlanan top'a nassil kontrpiyede yakalaniyor bilmiyorum ama olsun. 1 günde Cimbomlu olmadik bir günde birakmayiz.

Tabelacılara selam olsun :D Doluşmuşlar yine :D

Sok Elanoyu al keitayi kadroya bak nasil oynuyor takim.

Olması gereken kadro:

Leo Franco,Servet,Neill,Sabri,Hakan Balta,Elano,Keita,Mustafa Sarp,Arda,Kewell,Baros(Jo)

İdeal kadromuz bu bence

bu ne ya iki maç kötü oynadık diye hemen yazıklar olsunlar başlamış...biz değil miydik rijkaard geldi ilk sezon ne olursa razıyız diye.

Golde ufuk'un hiç suçu yok kontrpiyede kaldı.eleştrirken biraz düşünün.

+1905

FB taraftarına gülerdim, sabırsızlar, kendi futbolcusuna, teknik adamına söver diye; bizim de onlardan farkımız yok. Rijkaard'a, oyuncu tercihlerine, kaleciye giydirmeye devam edin, forumdan soğudum bu skor taraftarlarının yüzünden.

Bir de 13 sene şampiyonluk göremeyen taraftarlardan olsaydınız halimiz ne olurdu bilmiyorum.

İyi gün taraftarı

Şu barış hala nasıl GS futbolcusu ya !

ya saçma saçma konuşmayın.yok FR keitaya takmışmış oynatmıyormuş.adam daha yeni geldi yorgun,pat diye maça mı koysun!!!

Hahah hatasi yokmu? Kaleye yuvarlanan top'a nassil kontrpiyede yakalaniyor bilmiyorum ama olsun. 1 günde Cimbomlu olmadik bir günde birakmayiz.

Ya şimdi ağır konuşucam.Adama çarpıyor ters köşeye gidiyor.Gözünüzle bakın şu ekrana.

Rijkaard'a sallamalar başlamış gene, neyse birşey demiyorum, demek gerçekten çok gereksiz.

Bu ne ya iki maç kötü oynadık diye hemen yazıklar olsunlar başlamış...Biz değil miydik Rijkaard geldi ilk sezon ne olursa razıyız diye.

Golde Ufuk'un hiç suçu yok kontrpiyede kaldı.Eleştrirken biraz düşünün.

İki goldee pozisyon hatası vardır ayrıca fiziken de hazır değil. kötü kaleci demiyorum ama hazır değil erken hala bu adam için eksikleri var.

Ya şimdi ağır konuşucam.Adama çarpıyor ters köşeye gidiyor.Gözünüzle bakın şu ekrana.

Ters köşeye gidiyor ama kaleye çok yavaş gitti top,çok önde duruyordu bence orda

anladımki Keita ve Kewell'sız bu takım hücum futbolu oynayamaz:(

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

böyle provokatörlerib gazına gelmeyin arkadaşlar! Böylelerinin hangi takımdan olduğu belli değil. Maç merkezine 5-6 yorum yazdı hepsi rijkaarda sallıyor..:mad::mad:

Benim hakkimda "provaktör" vb. yorumlar yapmadan önce 5-6 kere düsün. Yazarim. Ben Galatasarayliyim arkadas. Takimimin basarisi herseyden önce gelir. Herkes elinden geleni yaptigi halde basari gelmezse elestirebilecegim birsey olmaz. Göz göre göre yönetimin yaptigi büyük yatirimlar böyle basit carcur edilirise elestiririm.

Geri
Üst Alt