Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Maalesef çok kötü oynadık.Defansta hucüm kavramını bilmeyen 2 bek,orta sahada top yapmayı bir türlü beceremeyen 2 oyuncu vardı.Ve en öenmlisi attığı gole rağmen her topu ezen Arda,henüz uyum sorunu yaşayan 1 adet santrafor,diğeri ise acemi futbolcu görüntüsü veren bir adet Meksikalı.Eğer bu görüntü devam edecekse Kewell ile Baros dönene kadar havlu atarız.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Rijkaard'ın sisteminin zamanla oturacağı söylendi ama sene başında fırtına olan galatasaray şu an dibe vurmuş durumda.. Bence keramet Kewell, Baros, Keita, Sabri gibi oyuncularda Rijkaard'ın bir an önce bişiler yapması lazım

Ümidimizi kaybetcek bi durum yok bi ay sonra saydığım oyuncular takıma katılcak ve yine düzelcez bundan şüphem yok ama Rijkaard'ın da biraz kendini göstermesi lazım

Diyorum ya en azından Barca'nın ilk senesi gibi 15. değiliz. Sabretmek gerek ve bu süreci en iyi şekilde atlatmak gerek henüz birşey kaybetmedik yolumuza devam ediyoruz sabredelim ve görelim ama takımımızın arkasında olarak yapalım bunu.

herkes gergin kimsenin kimseye eyvallahı yok:D bu hafta kayseriyi yeneriz moraller düzelir

Hatalı pas yapmakta 3000 metre engellide rekora koşan bir takım total futbol olamaz! Bunlar yanyana gelemez.

Bugün bazı gerçekleri görmüş olduk (Çoğumuz bunun farkında aslında)

Ayhan: Ben bu futbolla Banka Asya'da bile zor oynarım.

Barış: Kalli zamanında beni sağ kanatta oynattı ama benim yerim ön liberodur benden bu kadar.

Emre Güngör: Ben artık iyileştim ama Neill gibi bir sağ bek dururken benim sağda ne işim var. Benim yerim defansın ortası.

Uğur: Bendeki sol ayakla bu kadar sol bekte oynarım.

ve Rijkaard: Bu takımın acil alternatif sol beke ve ön liberoya ihtiyacı var.

Korkuyorum yakında Elano kaleci,leo orta saha,Sabri forvet çıkıcaz az kaldı..Saçmalık bu Emre gungör soğ bek olurmu allh aşkına.....Yada ugurdan sol bek....şaka gibi....

Bence bizim sakatlar iyileşene kadar zorunluluktan da olsa 3 lü defansa geçmemiz lazım.Herkesin yerinde oynaması için.

Rijkaard'ın sisteminin zamanla oturacağı söylendi ama sene başında fırtına olan galatasaray şu an dibe vurmuş durumda.. Bence keramet Kewell, Baros, Keita, Sabri gibi oyuncularda Rijkaard'ın bir an önce bişiler yapması lazım

Ümidimizi kaybetcek bi durum yok bi ay sonra saydığım oyuncular takıma katılcak ve yine düzelcez bundan şüphem yok ama Rijkaard'ın da biraz kendini göstermesi lazım

Rijkaaard kendini gostersin Ayhan pas hatası yapsın,Arda labali labali burnu havada sahada gezinsin gol sevıncı bıle deyişmiş Ardanın... Hayırdır ne oluyo koç Artist sevgilinmi deyiştirdi seni..ne bu hava..Messi Dunyanın en ıyı futbolcusu secıldıgı gunden sonrekı maç bile takır takır oynuyo....Biraz çeki duzen verin kendınızeeeeeeee...

Geçen sene de kötüydük Kocaelispor dan beş yedik sonra gittik Bordeaux'u yendik.

Ben bu takıma güveniyorum,güvenmeyenlere de saygım var o da ayrı bi konu.

Hatalı pas yapmakta 3000 metre engellide rekora koşan bir takım total futbol olamaz! Bunlar yanyana gelemez.

Maalesef durum bu,pas yapmadan oynama bu takımın o kadar ruhuna işlemikş söküp atamıyorsun,çünkü sahada Barış,Ayhan,Servet,Emre,Uğur gibi tek işi topu rakibe veya taca atmak olan bir takım oyuncular var.Yani bizim istediğimiz oyunu oynayabilecek kadroda hala şunlar eksik

------------------------?????????----------------------------------

--Sabri_________Neill______________????___________???????(Hakan)

_____________________????????_______________________________

_______________Elano_____________????_______________________

_Keita__________________________________________Arda(Kewell)_

_____________________Baros_________________________________

Ama inatla hala kanat forvete transfer yapıyoruz.

Bugün bazı gerçekleri görmüş olduk (Çoğumuz bunun farkında aslında)

Ayhan: Ben bu futbolla Banka Asya'da bile zor oynarım.

Barış: Kalli zamanında beni sağ kanatta oynattı ama benim yerim ön liberodur benden bu kadar.

Emre Güngör: Ben artık iyileştim ama Neill gibi bir sağ bek dururken benim sağda ne işim var. Benim yerim defansın ortası.

Uğur: Bendeki sol ayakla bu kadar sol bekte oynarım.

ve Rijkaard: Bu takımın acil alternatif sol beke ve ön liberoya ihtiyacı var.

Katılıyorum özellikle Uğur'a yapılan bu işkenceye bir son versin Rijkaard. Üç gün önce berbat oynadığı sol bekte, üç gün sonra sağ bekte devamlı atlatamadığı bir adaptasyon döneminin içinde Uğur.

ne alaka!!!iyi gün taraftarı olmamak lazım:evilsmile::evilsmile::evilsmile:

az önceki mesajında maçı izleyemediğini belirten bir arkadaşımıza sen ne biçim taraftarsın ithamında bulundun.

bende alakayı ordan kurdum.

Yok ben anlamadım.Renktaşım lütfen can sıkıcı cümleler kurma rica edyorum.Bu takım Sami Yen'de tabiki favoridir.Barca'da gelse,Real de gelse.Abartma deme gerçeklerden bahsediyorum.Bu kadar kötü bir oyunda bence olmaz,olamaz.

Ben istemez miyim takımım süper oynasın ben de burda methiyeler dizeyim be renkdaşım.

Ama bu takım benim şevki mi kırıyor...

Belki de ben çok yüksek beklentiler içindeyim. Ve şu an çok büyük bir üzüntü içerisindeyim hemde çok..

az önceki mesajında maçı izleyemediğini belirten bir arkadaşımıza sen ne biçim taraftarsın ithamında bulundun.

bende alakayı ordan kurdum.

yanlış bulmuşun bilader git yüzünü yıka bakem:evilsmile:

Ne oldu ligi 5. bile bitirsek Rijkaard'ın yanındayız diyenlere? Dandik bi kupa maçıyla Rijkaard'ın kellesini alıyorsunuz.

Rijkaaard kendini gostersin Ayhan pas hatası yapsın,Arda labali labali burnu havada sahada gezinsin gol sevıncı bıle deyişmiş Ardanın... Hayırdır ne oluyo koç Artist sevgilinmi deyiştirdi seni..ne bu hava..Messi Dunyanın en ıyı futbolcusu secıldıgı gunden sonrekı maç bile takır takır oynuyo....Biraz çeki duzen verin kendınızeeeeeeee...

Haklısın renkdaş dediklerine katılıyorum oyuncunun kendine dikkat etmesi lazım ama t.direktöründe oyuncuyu motive etme görevi yokmudur.. Yada biz futbolcuların F.terim disipliniyle yetişmesine alıştığımız için bu bize garip geliyor

Geri
Üst Alt