Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Ben inancımı kaybetmedim. Bu kadar eksikliklerden dolayı kupa maçını kaybettik diye takımımı yerden yere vuramam. Olsun canımız sağolsun.

Ama sakatlıklardan artık bunalmaya başladım. Her sene ikinci devre oyuncularımız sakatlanıyor. İşin komiği rakip oyuncu tarafından sakatlanan tek oyuncumuz var oda Baroş. Geri kalanı antremanlarda ya da maç esnasında kendi kendine sakatlanmış.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Kayseri maçı gerçekten dönüm maçımız oldu önemi iyice arttı her şeye yeniden başlayabiliriz haydi Galatasarayım ;)

Haklısın renkdaş dediklerine katılıyorum oyuncunun kendine dikkat etmesi lazım ama t.direktöründe oyuncuyu motive etme görevi yokmudur.. Yada biz futbolcuların F.terim disipliniyle yetişmesine alıştığımız için bu bize garip geliyor

Dogru soluyosun hacı da ne bilim İşte bugun Ardaya kıl oldum....:allaalla6vr:

Aynen katılıyorum Ayhan kendi bolgesinde oynasın(türbün).....:2_thumbs_up_-_anima

rijkaard eminim ayhandan çok şey istemiyordur top kazan aldığın topları kanatlara ver oyunu aç demiştir yoksa bizde ayhandan ara paslar ver kaleye şut çek vs beklemiyoruz

Ben istemez miyim takımım süper oynasın ben de burda methiyeler dizeyim be renkdaşım.

Ama bu takım benim şevki mi kırıyor...

belki de ben çok yüksek beklentiler içindeyim. Ve şu an çok büyük bir üzüntü içerisindeyim hemde çok..

Anladın mı dedin ya ben ona kızdım.Neyse.Bu gece konuşalım,kızalım falan ama yarından itibaren lütfen Kayseri maçına odaklanalım.Çok önemli maç.

Barış,ayhan,m.sarp,e.güngör,uğur gibi isimler bu takımın kalitesine yakışmıyorlar daha kaliteli alternatiflerimiz olmalı...Yönetim varsa yoksa yabancı! bu takıma kaliteli türk oyuncular lazım! örnek:hamit,halil,malik fathi,murat ceylan,sercan gibi...

Ben inancımı kaybetmedim. Bu kadar eksikliklerden dolayı kupa maçını kaybettik diye takımımı yerden yere vuramam. Olsun canımız sağolsun.

Ama sakatlıklardan artık bunalmaya başladım. Her sene ikinci devre oyuncularımız sakatlanıyor. İşin komiği rakip oyuncu tarafından sakatlanan tek oyuncumuz var oda Baroş. Geri kalanı antremanlarda ya da maç esnasında kendi kendine sakatlanmış.

Bugün Jo'da eklendi

A.Madrid deplasmanından bu sonuçla donsek yorumlar nasıl olurdu cok merak edıyorum...:)

Barış,ayhan,m.sarp,e.güngör,uğur gibi isimler bu takımın kalitesine yakışmıyorlar daha kaliteli alternatiflerimiz olmalı...Yönetim varsa yoksa yabancı! bu takıma kaliteli türk oyuncular lazım! örnek:hamit,halil,malik fathi,murat ceylan,sercan gibi...

Malik Fathi devre arası yok pahasına transfer yaptı neden hiç düşünmedik çok iyi giderdi aslında :(

Bunları Sami Yen'de yener turu geçeriz

Sol bek yok takımda Hakan hariç. Olacak iş değil. Gelde Volkan Yaman'ı arama.

Bu arada son birkaç maçtır Arda'nın takımı ateşleyici hırsının azaldığını görüyorum.

A.Madrid deplasmanından bu sonuçla donsek yorumlar nasıl olurdu cok merak edıyorum...:)

Arkadaşlar sonuca kızmıyor, oynanan futbola kızıyor. Haklı olabilirler ama sakat oyuncularımız çok. Kadro ne kadar geniş olursa olsun takımın düzeni çok önemlidir. Bence sorun düzensizlikten kaynaklanıyor. Umarım Cumartesi günü yapacağımız Kayseri maçıyla bu kötü futbola son veririz.

Geri
Üst Alt