Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

rijkaard ülkemize gelirken saçında beyaz yoktu şimdi saçında beyazlar siyahları yener:D

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Arkdaşlar ben maçı izlemedim. Bu gün hangi düzenle sahaya çıktık? 4-4-2 mi?

Niye verdik hala anlamıyorum.Caner sol bek diye alındı,o da sol açık çıktı.

Bu soruları hep burda sorduk ama hiçbir cevap gelmedi sanırım da gelmiyecek.

Ben bu yüzden yanlış transfer politikası diyordum ,birileri de buna karşı çıkıyordu.

Yönetimden daha mı iyi bileceksiniz diye?

Ama şunu unutuyorlardı açık olan birşeyi görmek için kahin olmaya gerek yoktu.

Söylediğimiz mevkilere transfer şarttı yapılamadı ve yanlış transfer politikası uygulandı.

Şimdi istediğiniz kadar sorun ,sorular yanıtlanmayacak..

Manga cevapsız sorularr:):):)

kayseride keitayı görmek istiyorum

bence sorun taktikte filan değil.. sene başından beri bu taktikle oynuyoruz..asıl sorun oyuncularda hırs yok, kazanma isteği yok..herkeste paramı alim gidim havası var.. ama eminim riijkard buna çözüm bulacak,bulmalı..

Ne alaka la?Türkiye'de futbol ülkesi Servet'iyle Barış'ıyla Ayhan'ıyla havasıyla suyuyla taşı toprağıyla

Yok o yüzden demedim bugün bize karşı oynayan bir adam vardı Fildişili iyi oynadı kerata,Milli Takımlarına baktımda çok sağlam oyuncuları var ya Drogba,Keita,Kolo Toure,Salomon Kalou,Zokora,Eboue...

daha birsürü var :D

0-3 falan tahminen hacu.

Kanka madrit okadar buyutme son lig macında kendı sagasında dandık bır takıma yenıldıler..Kız gıbı top oynuyolar bugunku Antalya yerdi onları ham yapardı:)..

neyse ben biraz uyumaya çalışıcam

tabi bu hezimetten sonra uyuyabilirsem :mad:

Arkadaşlar yenilgiyi hak ettik hepsi bu,böyle devam edicek değil ya,basarız rövanşta bunlara olur biter.

Malik Fathi devre arası yok pahasına transfer yaptı neden hiç düşünmedik çok iyi giderdi aslında :(

Sadece malik fathi olsa gene iyi hitzlsperger ve halil'de yok yere elden kaçtı bu 3 isim bize ilaç olurlardı...Ama yönetim böyle isimleri görmez habire kanat adamı alsınlar:(

arkadaşlar artık transfer konuşmayın valla kusacam :(

Sadece malik fathi olsa gene iyi hitzlsperger ve halil'de yok yere elden kaçtı bu 3 isim bize ilaç olurlardı...Ama yönetim böyle isimleri görmez habire kanat adamı alsınlar:(

İşin komiği kanat adamı alıyolar kanatta adam yok hala:)

herkese iyi geceler

Aynen onların ikisi de yok pahasına gitti. Bizim bilmediğimiz onların bildiği birşeyler vardır inşallah.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Antalyaspor karşısında kötü bir maç oynadıklarını ve kaybettiklerini söyledi.

Rijkaard, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, Antalyasporlu oyuncuların daha istekli ve hırslı oynadığını belirterek, ''Bugün iyi oynadığımızı söyleyemem. İkili mücadelelerde başarılı olamadık. Anlamsız top kayıpları yaptık. Kötü bir maç oynadık ve kaybettik. Antalyaspor, maçı hak etti. Evimizde oynayacağımız maça bakacağız'' dedi.

Arda'nın genel olarak orta saha ve kanatlarda oynadığı zaman daha etkili oynayan bir futbolcu olduğunu ifade eden Rijkaard, ''Arda forvette oynadığı zaman orta alana top almaya geldiğinde kanattaki futbolcuların hamle yapması gerekiyor. Bugün bu çok gerçekleşemedi. Ama çalışarak geliştireceğiz. Emre Güngör her zamanki mevkisinde oynamadı. Yine de defansta elinden geleni yaptı. Kaleci Ufuk'un şanssızlığı takımın kötü oynadığı bir günde kalede olmasıydı. Bu maç için kalecimize bir şey söyleyemeyiz'' diye konuştu.

Hakan Balta'nın sakatlığının uzun sürmeyeceğini belirten Rijkaard, Keita'nın geç de olsa geri döndüğü için mutlu olduklarını söyledi. Keita'nın henüz yeterli kondisyona sahip olmadığını anlatan Rijkaard, bu futbolcuya ceza verilip verilmemesi konusunun kulüp içinde değerlendirileceğini dile getirdi.

Rövanşta İstanbul'da oynanacak önemli bir maç daha olduğunu kaydeden Rijkaard, ''İkinci maçta her şey olabilir. Kendi sahamızda favori takım olacağız. Turu geçeceğimize eminim ancak öncelikle iyi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor'' dedi.

Basın toplantısına katılan Emre Güngör de, kupa maçlarının iki ayaklı olduğunu belirterek, ''Ali Sami Yen'de Antalyaspor'u yenerek tur atlamak istiyoruz. Bugün istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bugün Antalya'nın yaptığı gibi biz de rövanşta agresif oynayıp turu geçeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Ben anlamıyorum ya Emre gungor stoper deilmi...NEILL orjınal olarak sag bek deilmi....Nasıl oluyoda Emre sağda neil gobekte oynuyo en azından bugun ıcın şaka gıbı....

Antalya en büyük zaafımızı görmüş ve ona göre oynadı.

Orta sahamıza agresif baskı uygulandığında şeker gibi dağılıyoruz, orta saha baskı altındayken defans topu aktaramıyor, aktarsa bile oyuncu yüzünü rakip kaleye dönene dek pres altında topu kaybediyoruz.

Defans top çıkarırken ilk kez bu kadar çok top kaptırdı ve pozisyon verdik. Bunu kıramayınca topu defanstan ileriye şişirmeye başladık, bu kez toplar duvara çarpmış gibi çabucak geri geldi. Yorulduk, oyundan düştük.

Antalya her topta 10 dan fazla pas yapabildi, biz ise 4 pas üst üste yapamadık. Yenilginin özeti bu.

Bu hafta Kayseri maçı zor. Ekstra birşey olmazsa o maşı da kaybedeceğiz. Ama gelecekten çok da karamsar değilim.

Düzen oturunca, eksikler dönmeye başlayınca tekrar ligin ilk haftalarındaki gibi eseceğimizi sanıyorum.

Ha unutmadan, Rijkaard 'a her koşulda desteğe devam. İsterse her maç 5-0 yenilsin demiştik, sözümüz söz. ;)

Ben anlamıyorum ya Emre gungor stoper deilmi...NEILL orjınal olarak sag bek deilmi....Nasıl oluyoda Emre sağda neil gobekte oynuyo en azından bugun ıcın şaka gıbı....

Neill-Servet'in birbirine alışması için doğru karar o ancak keşke sağ bekte Emre Güngör olmasaydı Çetin Güngör'e Serkan Kurtuluş'a razıydım.

Geri
Üst Alt