Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

Spiker ve Omer susun bi zahmet !

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | İ

Bu nasıl iğrenç bir maç bu nasıl berbat bir oyun,diyecek söz bulamıyorum.

Spiker ayrı dangalar yorumcu ayrı dangalak.kapattım maçı filan.Sallamayalım diyorum ama zorla laf ettiriyorlar kendilerine.

Abi ilk golde top kaleye 1 km/h hızla geliyordu nasıl normal gol..

ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama adam topa vurduktan sonra karşısındaki defansın tabanına çarpıyor gibi? yanlışsam söyleyin bir kez izleyebildim golün tekrarını. bizim oyuncunun tabanına çarpıp gitmiyor mu top? ufuk'un topa hamle yapmayı beklediği yerden yön değiştiriyor sanki top.

Elano istiyoruk birde Emre çolak istiyoruk Arda çıksın istiyoruk Naill ile Emre G. yer değiştirsin istiyoruk

son 2 maçtır berbat ötesi oynuyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.bu futbolla madrid'ten fark yer döneriz

4-5-1 ft total futbol

M.sarp-Ayhan-Emre-Uğur :cool:

Cevap: Z. T. K. Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray | 3 Şubat | Devre Arası

Şuna bak ya 2 tane üst üste pas yapamıoruz . Hangi akla hizmet Ayhan'ı hala bu takımda tutar anlamam ? 10 top attıysa 9unu kaptırdı . Böyle oyun mu olur ? Birde kaleye Ufuk geçsi diyorsunuz ilk gol çok net bi şekilde kurtarabilirdi ama tecrübesiz kaleci işte hata yaptı . Umarım artık Leo kaleye geçer .

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Galatasaray top oynamıyor.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

yemisim maci jonun ciddi biseyi yoktur umarim

insAllah Jo'nun ciddi biseyi yoktur

ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama adam topa vurduktan sonra karşısındaki defansın tabanına çarpıyor gibi? yanlışsam söyleyin bir kez izleyebildim golün tekrarını. bizim oyuncunun tabanına çarpıp gitmiyor mu top? ufuk'un topa hamle yapmayı beklediği yerden yön değiştiriyor sanki top.

evet dogru yön degisiyor ama cok az... 1.93 boyu ile cikarmasi lazim lakin cok yavas gidiyor top... o boyu ile necatinin topunu da cikarmasi lazim...

Abi ilk golde top kaleye 1 km/h hızla geliyordu nasıl normal gol..

Hocam yapma, hele ilk golde ters ayakla yakalandı adam, yapacak bir şeyi yoktu. Sola giderken o kadar refleksle sağa dönmesi bile başarıdır. İkinci golü önleyebilirdi ama o da olmadı, ilk golün stresi vardı bir kere. Franco'ya çok yüklenip yerlileri de strese sokuyoruz sanırım. Yerli kalecilerin bu kadar üstüne gitmeyelim..

Emre Güngör benim için bitti arkadaş bu adamı sakatlıklar kötü etkilemiş

izlemiyorum kafam bozulmasın diye kapattım vallahi pas yapmıyor bizim takım

orta saha al gülüm,ver gülüm ileriyi doldurduk adamla,orta sahada top yapacak adam kalmıyor Elano oynamayınca.Barışlara filan tahammül ediyoruz o derece.

Rezil bir oyun rezil ötesi bir hakem ve en Rezil olan ise Ömer Üründül ve diğer spiker bozuntusu.

Mondragon'un ahı mı tuttu ne ya :)

aynen öle top yön deiştiro son anda farkedio ufuk yapacak birşey belki biraz geride olabilirdi her 2 golde de

benim anlamadigim savunmadaki formasyon nedir böyle??? ancak bukadar yanlis bir düzenleme olur. Güngör sag bek, Neill sol stoper, servet sag stoper, ugur sol bek. hic bir oyuncu asil yerinde oynamiyor. Bu macta Neill sag bek, Emre sag stoper, servet sol stoper, caner sol bek olmaliydi. Rijkaard resmen corba yapmis. oyuncular zaten mac bitse de gitsek havasinda. bu ne rezilliktir anlamadim.

Geri
Üst Alt