Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

başımızda rijkaard olmasaydı td ye çoktan sövmeye başlamıştık...zaten ben rijkaard'dan şüphe etmeye başladım.Takımı skibbe gibi oynatıyor resmen

Mesajlarin cogunlugu neden hep negatif senin? ilginc...

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Yüreklerini verip oynasalar fark yesek üzülmem ama yenik durumdayken geri koşmaktan acizdik bana asıl koyan bu o formanın değerinin farkında mı değiller anlamıyorum. :(

MAÇ SONU

- Şut Antalyaspor 5/11 Galatarasay 3/4

- Topla Oynama Antalyaspor %48 Galatasaray %52

- Jo'nun sol ayak bileğinde bir kırık olmadığı tespit edildi.

- Bu maçın rövanşı haftaya çarşamba 10 Şubat 2010'da oynanacak.

Jo suz çıkarsak Kayseri maçına ben ilk defa ciddi ciddi korkuyorum beyler.Vaziyet kötü.

fazla abartmamak lazım bu yenilgiyi haftaya turu geçeriz ve önemli olan eksikler gelince ligde ne oynayacagımız.

Emre Güngör: Bek degil stoper, kötü oynadi mac ritmi yok! Elestirmek yerinde degil

Neill: Gayet iyi oynadi daha iyi olacak, gereksiz top kaybetti

Servet: Paslari disinda savunma olarak iyi oynadi ama bir daha oyunu arkadan o kurmasi Neill ne icin alindi?

Ugur: Sol bek oynayamaz!

Mustafa Sarp: ilk yari berbat ötesi oynadi golde hatasi vardi, cok top kaybetti, artik dinlenmesi gerek ikinci yari vasat oynadi, cok fazla mac oynadi üst üste, hic enerjik görünmedi

Baris: Bravo Rijkaard ikinci yari sag ic oynatti, ilk yari berbat ötesi asla sag acik oynayamaz

Arda: Vasat oynadi, forvet oynatarsan verim alamazsin

Ayhan: Bence Mustafa Sarptan iyi oynadi ama 11 oyuncusu asla olamaz

Dos Santos: 2 senede 10 resmi mac oynamis adama yorum yapmak yanlis olur

Elano: bence bügün iyi oynayan tek isimdi, tam yerinde oynadi (Sag ic)

Jo: daha iyi olacak vasatti, umarim ciddi birseyi yoktur

Ufuk: gollerde hatasi yoktu, tecrübesiz ama Francodan iyi olacak!

Caner: bügün vasati gecemedi, iki mactir performansinda düsüklük var.. her mac iyi oynayacak diye bir sey yok.. takim olarak kötü oynadigimiz icin onunda kötü oynamasi gayet dogal

Ilk yari cok kötü oynadik top oynama oranimiz bir ara %57/%43 idi

Ikinci yari: %48/%52 idi

Bence ikinci yari pozitif oynamaya calistik ama forvet olmadigi icin pozisyon üretmekte zorlandik!

Keita, Hakan Balta, Sabri bu ücü oynasaydi ikinci yari kazanirdik!

Emre ve Uğur için aynıları geçerli olamaz.Yerinde oynasalar tamam da hiç oynamadıkları yerde ne yapacaklarını şaşırdılar.Ama Servet mesela uzun top atamıyorsan atma kardeşim.Ayhan 4 kişinin arasında her topu ayağına istiyor.Barış'ın bugün en kötü maçıydı.Keşke Kaptan da 4 kişinin arasına girmeye kalkmasaydı her pozisyonda...

Emre Güngör sevdasını çözemedim ne vermiş bu adamda bu kadar sırtımızda taşıyoruz Galatasaray çapında olmayan sıradan bir yerli,Uğur sakatlıktan sonra fazla kızmıyorum ama 11'de oynaması yanlış zaten Sabri ve Hakan dönünce yedek oturur zaten.

alakası yok düzenli olarak antremana çıktı afrikayla.ona bakıyorsan jo arda elano santos bunlar sakatlanma riski yok mu? rijkaard-keita arası çok iyi değil geç gelmesi üstünetuz biber oldu.ama keitanın acil dönmesi lazım.

Afrika Kupası bittiğinden beri antremana çıkmadı maçtan önce bu sabah okumuştum bunla ilgili bir haber Elano daha Böbreklerinden dolayı ilk yarı oynamadı;)

ya hala rijkaard keitayı çok tutmuyor diyorsanız rijkaard yalan söylüyor da diyorsunuz demektir adam keita hakkında ki görüşlerini çok net söyledi hala kendiniz birşeyler uyduruyorsunuz nasıl olcak bu taraftarın hali??

bu maçta maalesef ilerisi için umutlanacak hiçbir şey yok. denizli maçı da böyleydi.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat|Devr

Yeter artik Rijkaard, sabrimizi tasirma! Hic kimse Galatasaraydan büyük degildir, Rijkaard ne yapmaya calisiyor Allah askina? 4-3-3, Hollanda ekolü, hucum futbolu, paslasmalar nerde bunlar? Ayhan, Mustafa Sarp, Baris ücüde pas özürlüsü, böyle orta saha ile atak futbolu nasil oynanir, bu kadar defansif kadro ile oynamak hic yakistiramiyorum Rijkaarda, ne oldu bu takima, gol ortalamasi 3den 0.5e düstük.. dogru düzgün bir atagimiz yok, ayaga pas yapamiyoruz, geride bile pas yapamiyoruz!

Mevcut kadro ile su sekilde oynasaydik böyle olmazdi:

Ufuk,

Ugur, Emre, Servet, Neill

Elano, Baris Mustafa Sarp, Caner

Arda ve Jo !

he canm bi dahaki seneye sen geçiver takımın başına her maç böyle oynatırsın:o KAYSeride 3 gün sonra yorgun oyuncularına amiyane tabiriyle koyar geçer.

Jo ya Djehoua diyen spikerin...

Emre Güngör: Bek degil stoper, kötü oynadi mac ritmi yok! Elestirmek yerinde degil

Neill: Gayet iyi oynadi daha iyi olacak, gereksiz top kaybetti

Servet: Paslari disinda savunma olarak iyi oynadi ama bir daha oyunu arkadan o kurmasi Neill ne icin alindi?

Ugur: Sol bek oynayamaz!

Mustafa Sarp: ilk yari berbat ötesi oynadi golde hatasi vardi, cok top kaybetti, artik dinlenmesi gerek ikinci yari vasat oynadi, cok fazla mac oynadi üst üste, hic enerjik görünmedi

Baris: Bravo Rijkaard ikinci yari sag ic oynatti, ilk yari berbat ötesi asla sag acik oynayamaz

Arda: Vasat oynadi, forvet oynatarsan verim alamazsin

Ayhan: Bence Mustafa Sarptan iyi oynadi ama 11 oyuncusu asla olamaz

Dos Santos: 2 senede 10 resmi mac oynamis adama yorum yapmak yanlis olur

Elano: bence bügün iyi oynayan tek isimdi, tam yerinde oynadi (Sag ic)

Jo: daha iyi olacak vasatti, umarim ciddi birseyi yoktur

Ufuk: gollerde hatasi yoktu, tecrübesiz ama Francodan iyi olacak!

Caner: bügün vasati gecemedi, iki mactir performansinda düsüklük var.. her mac iyi oynayacak diye bir sey yok.. takim olarak kötü oynadigimiz icin onunda kötü oynamasi gayet dogal

Ilk yari cok kötü oynadik top oynama oranimiz bir ara %57/%43 idi

Ikinci yari: %48/%52 idi

Bence ikinci yari pozitif oynamaya calistik ama forvet olmadigi icin pozisyon üretmekte zorlandik!

Keita, Hakan Balta, Sabri bu ücü oynasaydi ikinci yari kazanirdik!

Bu kadar ümitsiz olmaya gerek yok ne olursa olsun. Oyuncu analizlerinin bir kısmına da katılmıyorum. Kayseri'den en az 3 fark yiyeceksek çekilelim ligden.

Ümitsizlik değil, gerçekler bunlar.

Antalya maçında bana 1 tane girdiğmiz pozisyon söyle?

7 puanlı Denizliye karşı %60 %40 ! ve Jo vurduğu dışında bir pozisyon söyle?

Söyle ki ümitli oluyum. Kayseri ise G.Antep'i takır takır oynayıp sayısız gol kaçırıp yendi.

Makakula Gol krallığını bizim maçta ilan eder. Böyle Mantar defans ve Kale ile

İlerde gezinen sistemi belirsiz bir oyunla işler zor.

Kalede Ufuk degil Leo olsaydı herkes Leo'ya sövmeye başlamış olacaktı bu bir. Emre Güngör benim açımdan sahanın en kötülerindendi, Emre diye yanıp tutuşanlara söylüyorum bu iki. Ayhan'a sölicek hiçbişey yok. Arda halen basit oynamayı ögrenemedi. Kötü bir yenilgi ama turu geçtik.

Takım bugün berbat oynamadım.Berbat ötesi oynadı.Gerçekten rezil bir oyun oynadık.Maçın en iyisi Elano'ydu.Servet Elano Ufuk,Neill haricindekiler berbattı.Kimin ne yaptığının belli olmadığı bir maç izledik gerçekten.Barış-Keita,Emre-Sabri,Uğur-Balta değişikliğiyle bence takım iyi oynamaya başlar.

Yahu şaka yapıyorum :D ama cidden Barış ve ayhanı bu takımda görmek istemiyorum

Hücum futbolu oynayan bir takım olarak son üç maçta girdiğimiz pozisyonların bir elin parmaklarını geçmemesi gerçekten korkutucu.

Bir takımın oynadığı son üçi maçta da bir tane organize pozisyonu yoksa o takımda ciddi sorunlar var demektir.

A.Gücü ve Denizli maçlarından sonra bu maçta da üstüste iki pas yapamadık, organize olamadık, üretken olamadık.

Gerçi orta sahayı geçemeyen iki bek, sağ kanatta Barış ve forvetsiz ne kadar üretken olabilir ki bir takım?

fener maçına kadar atılan 26 gol fener maçından sonra atılan 13 gol var.bu tablo herşeyi açıklıyor.bu takımın ciddi golcü sorunu var.her ne kadar ofansif diye öttürülsede kadro bir barosun yerini tutamamış hiç birisi.

Bazı arkadaşlar pek de objektif izleyemiyor maçları galiba. Türkiyenin en iyi futbolcularından kurulan ancak şu aşamada en kötü futbol oynayan takımı maalesef biziz. Denizli maçı ile bu maç arasında pek fark yoktu. Hepsi ölmüş bunların. Bir an önce toparlanmalarını umuyorum. Yoksa bu futbol ile; Kayseri ve Madrid düz eder bizi. Ayrıca Rijkaard da artık Galatasaray ın başında olduğunu hatırlamalı. En son 2 farkı ne zaman yaptık onu bile unutmuşum.

ben sana hatırlatayım bilmem kaç hafta önce sivası yendik 2-0 ondan öncede 6. haftada kasımpaşayı 3-1 yendik. son 2 gol 89 ve 93 tü ama:d rahat maç izleyemez oldum. önceden ilk 20 dk boğucu bi baskı yapardık şimdi baskı filan yok. karambole goller

Geri
Üst Alt