Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

alakası yok düzenli olarak antremana çıktı afrikayla.ona bakıyorsan jo arda elano santos bunlar sakatlanma riski yok mu? rijkaard-keita arası çok iyi değil geç gelmesi üstünetuz biber oldu.ama keitanın acil dönmesi lazım.

3 gün geç geldiği için oynatılmadı

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin :D

Barış gibi yetenek fakiri bir adamın ne işi var Galatasaray'da anlamıyorum.

Bence gelecek son yabancı orta sahanın ortasına olmalıydı.bu görüşüm bu maç yüzünden değil sene başından beri böyle.Bu orta sahaya güvenip uefada başarı beklemek hayalperestlik bence.

Sakatlar dönsün düzeliriz.Bir Keita bile çok etki eder.

ben sana hatırlatayım bilmem kaç hafta önce sivası yendik 2-0 ondan öncede 6. haftada kasımpaşayı 3-1 yendik. son 2 gol 89 ve 93 tü ama:d rahat maç izleyemez oldum. önceden ilk 20 dk boğucu bi baskı yapardık şimdi baskı filan yok. karambole goller

Teşekkürler hatırlattığın için valla unuttum 2 farkı. Neyse Sabri yi mumla arayacağımı hiç düşünmemiştim o da geldi başıma. :ciftetelli:

Sezon ortasında transferleri kim yaptırdı?biri bna desin ki barış aydından dahi iyiydi aydını ondan kiraladık?Birisi almayalımmı dedi orta sahaya adam?kim yaptırdı transferleri?

Barışı gönderse orta sahadan Ayhan,Topal falan sakatlansa bu sefer niye barış gitti diyeceksiniz. Elde sakat oyuncu çok. Ayrıca Jo sakatlanmasaydı bu maç en az berabere biterdi.

Madrid maci cok rahat olacak bu takim gecen sezon Kocaeli'den 5 tane yedi

3 gün sonra Bordeaux'yu eledi

sonuç ne oldu.bordeaux,la atletico,yu niye aynı kefeye koydunki.senin mantığınla sezunu yine 5.mi bitiricez şimdi yani.ammann diyim atleticoya elenmeyi razıyım yeterki bu sene ligde şampiyon olalım bugünkü futbolu gördükten sonra:D

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| 2.

Biz ancak bu oyunla havamızı alırız,ne kadar iyimser tablodasınız bu takım tel tel dökülğyor,yıldız isimlere güvendin mi işte böle olursun.

Niçin mi çünkü Galatasaray total fubol,takım oyunu oynamıyor yıldızlara dayalı oynuyor,bu yüzden de bu tür yenilgiler kaçınılmaz oluyor.

Belli bir sistem yok ,oyun anlayışı yok,2.lig takım koordinasyonları bile daha yüksek 3 top üst üste yapamıyorsun.

Saklamaya gerek yok takım çok kötü..

3 top üst üste yapamamanın sistemle ne alakası var ? Oyun anlayışıyla ne alakası var ? Rijkaard'mı diyor futbolculara "Beyler 2 pastan sonrası yok, yapanı öldürürüm" diye ?

Servet Çetin', ne güzel satacaktık bu sezon başı Fransa'ya Marsilyaydı sanırım binbir türlü şanssızlık geldi başımıza,teknik direktörleri istifa etti,kulüp başkanları vefat etti,zart oldu zurt oldu böyle binbirtürlü hadise :(

Servet'in yerine Mehmet Topal oynamali

Attigi her top rakibe

barış aslında ortasahada iyi oynar ama kanatlara koyarsan 10 kişi eksik oynarsın.ortasahada defansif olarak iş yapar barış.

Ümitsizlik değil, gerçekler bunlar.

Antalya maçında bana 1 tane girdiğmiz pozisyon söyle?

7 puanlı Denizliye karşı %60 %40 ! ve Jo vurduğu dışında bir pozisyon söyle?

Söyle ki ümitli oluyum. Kayseri ise G.Antep'i takır takır oynayıp sayısız gol kaçırıp yendi.

Makakula Gol krallığını bizim maçta ilan eder. Böyle Mantar defans ve Kale ile

İlerde gezinen sistemi belirsiz bir oyunla işler zor.

6 aylık bir süreç düşün ve takımın ne kadar değiştiğini düşün? Bu takımda hayatlarında yerden pas oynamayı görmemiş adamlar var şişirmeye alışmışlar hep ve onlardan medet ummaya çalışıyoruz. Devre arasına ilk yarının en iyi futbolunu oynayarak girmiştik ancak kötü çıktık ama neden diye düşünelim önce? Eksiklerimizin hayati eksikler olduğunu görüyoruz son iki maçtır. Topal, Keita, Kewell, Baros, Sabri, Balta. 6 tane katkısı çok yüksek adamımız yok ve neden bilmiyorum ortasahada 3 top tekniği zayıf adamla çıkıyoruz.

Hata bence kadro seçimlerinde doğru kadrolar çıkarılsa böyle oynamayız diğer yandan motivasyon eksiğimiz var bunları halletmemiz lazım. Küçümsüyoruz rakipleri. Canını dişine takmıyor oyuncularımız bunları yaparsak önümüze hiçbir takım geçemez.

Neill maç boyunca defans hattına bişeyler anlatmaya çalışıyodu dikkat ettiniz mi?

rijkaard'a ben de güveniyorum tabii ki ama geçen sene emre güngör'ü sağ bek oynattığında skibbe'ye ana avrat düz giden bizler değilmiydik ? skibbe'ye haksızlık yapmış olmadık mı biz ? rijkaard'a güveniyorum ama takım her geçen gün geriye gidiyor.. beni en çok üzen ise o kadar transferden sonra şuanki takımın ilk yarıdakinden daha kötü olduğunu düşünmemdir..

takım nasıl çalışıyor anlamadım bir ara 3 pas yapamadık sebebi ise ayhan barış ve uğur resmen döküldüler herkes parasını takır takır alıyor kazandıkları parayı fabrikalar kazanmıyor para cezası verilsin çünkü şuan bu parayı hak etmiyorlar

Ömer çelik akıllı olsun

Bu kadar eksik de olsak futbol adına pozitif birşeyler görmeliydik. Ama pozisyonsuz maçı tamamladık. :(

sonuç ne oldu.bordeaux,la atletico,yu ni aynı kefeye koydunki.senin mantığınla sezunu yine 5.mi bitiricez şimdi yani.ammann diyim:D

Bu Takim ciddiye aldigi her rakibi yener ;)

Geri
Üst Alt