Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

eger büyük hedefler pesindeysek bu takimda bazi oyuncular top toplayici bile olmamali. bunlarin basinda Servet, Ayhan, Güngör gibi basit dahi oynayamayan oyuncular geliyor. Sarp, Baris, Ugur filan da ancak yedek olur. savunmaya Neill'in yaninda bir tane daha teknik oyuncu lazim.bir de atletico maclarinda forvette keita olmali. duvar olabilcek baska oyuncu göremiyorum.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Neill'ı beğenmediniz ama çok uğraştı. Sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyordu etraftakilerine. Takım genel olarak kötü olduğu için yeni transferlere ayrı bir parantez açmaya gerek yok. Kaliteleri belli onların.

Bir mac kaybettik diye, iyi günlerimizde ortada olmayan kisiler kaybetdigimiz günlerde hortlayip ortaya cikiyor.

Bu takimdan cacik olmaz

Yapilan transferler berbat ötesi

Bu takim Kayseri'den 3 yer, Madrid'den 5 yer

Birakin bu isleri arkadaslar, bu aralar biraz kötüyüz. Inis cikis dönemleri oluyor, bence bizimkiler kupayi pek ciddiye almiyor. Merak etmeyin, Kewell & Baros'u bir kenara, Sabri, Balta, ve Keta geri geldi mi bu takim ayaga kalkar. Sabri bizi atesler. Merak etmeyin, hersey cok güzel olacak :D

Maç boyunca Emreyi sağ bekde,Uğuru sol bekde tuttuğu için Rijkaardın ne yapmaya çalıştığını kestiremedim,ayrca dos santos oyuna girdikten sonra çocukla maymun gibi oynadı bir sola,bir sağa,bir orta sahaya,bir forvete koydu gerçekten Rijkaardın neyin peşinde olduğunu anlayamadım.Kardeşim madem sistemin 4-3-3 her maça bu taktikle bu sistemle çık,isterse takımın yarısı sakat olsun,kaç haftadır ne oynadığımız belli değil.Bu hafta kayseri bizi darmadağın eder geçen seneki gibi dağılırız.

Bir Baros'un sakatlanması bizi bu hallere düşürdüyse korkarım ki biz sistem takımı olamayız!

Baros'un yaptığı presi TSL'de hiçbir forvet yapmıyordu,ayrıca adam golünü de atıyordu onun eksikliğini hissetmemiz normal bence çünkü yedeği yoktu Baros'un

sabri ve hakan ne zaman dönüyor bilgisi olan var mı bide jo durumu ne birden sakatlandı

lig maçlarında keita sağ kanatta oynar forvette santos ve jo ikilisi oynar avrupa maçında ise arda sağ kanatta forvet ikilisi ise keita ve jo olmalı

Liverpool taraftarı olsak nolurdu acaba :rolleyes:

sabri ve hakan ne zaman dönüyor bilgisi olan var mı bide jo durumu ne birden sakatlandı

Jo iyiymiş. Hakan'ın normalde idmanlara başlaması gerekiyormuş ancak risk varmış kasık bölgesinde. Sabri pazartesi başlıyor.

türk topçular yüzünden kaybettik ve kaybetmeye devam ederiz .bizim hamurumuzda var amatörlük yabancıların kanında var profesyonellik..arda in olmadan cin olmuş,ayhan- barış- uğur-servet kimse bunlara futbolcu falan demesin.sadece bu maç için konuşmuyorum ,topu 10mt süremeyen topçumu olur allah aşkına,190cm boyla bir hava topuna kafa vuramayan topçumudur,kafasında en yakınıma pas versemde elim ayağım dolaşmasa mantığı olan topçumudur..ileriye 1mt gidemeyen ve aklında geriye dönmekten başka fikri olmayan topçumudur?...türk topçuları umutsuz vaka kafayı değiştirememişiz yıllardır aynı kafa....

Neilli kim beğenmedi ya saçmalamayın bugün sahanın en iyisiydi yanındaki adamlara rağmen.yeni popescumuz olacak

ya arkadaşlar biri bana acaba açıklayabilir mi ülkenin en iyi en akıllı oyuncusu olan ardanın niye pas ve pozisyon tercihlerini gram geliştirememesini??

Ama zaman be renkdaş barcada böyleydi ilk devre 16.ydılar unutmamak gerek total futbol bu uzay futbolu gibi bir şey :rolleyes:

Dediklerine katılıyorum sonuna kadar bu bu takım Greetsleri Lucescuları kovdu neydi gunahları victorıa perezlerle barcaya nou campta kafa tutmak saidolarla şampiyon olma ama doğru total futbol oynatmadılar pardon.

Ve bunun gibi yorum yapan arkadaşlara cevabım şudur ki ;

Rijkaard'ı sonuna kadar destekliyoruz. Neden destekliyoruz peki ? Böyle dünya klasında bir hocamız ve antrenörümüz oldu kaç seneden sonra ve artık istikrar istiyoruz biz. Her sene hoca değişsin istemiyoruz. Keşke Lucescu veya Gerets gitmeseydi de şuan takımın başında olsalardı yani istikrar olsaydı, ama olmadı yönetim hata yaptı gönderildiler. Şimdi Rijkaard gelmiş, Neeskens gelmiş, altyapıya Derks gibi bir adam gelmiş, belli ki yönetim istikrardan yana artık. Böyle Rijkaard gibi hocalarda çok gelmez, bulmuşuz bir fırsat, Rijkaard gelmiş, ve istikrar istiyoruz artık. Desteklememizin nedeni budur, ve Rijkaard kafasındaki sistemi oturtunca da çok süper işler olacak bunu da biliyoruz. Siz hangisinden yanasınız ? Rijkaard gitsin, her sene böyle sabretmeden hoca değişsin mi, yoksa bir hoca gelsin, dünya çapında hoca olsun (Rijkaard) senelerce takımın başında kalsın mı ?

Bir mac kaybettik diye, iyi günlerimizde ortada olmayan kisiler kaybetdigimiz günlerde hortlayip ortaya cikiyor.

Bu takimdan cacik olmaz

Yapilan transferler berbat ötesi

Bu takim Kayseri'den 3 yer, Madrid'den 5 yer

Birakin bu isleri arkadaslar, bu aralar biraz kötüyüz. Inis cikis dönemleri oluyor, bence bizimkiler kupayi pek ciddiye almiyor. Merak etmeyin, Kewell & Baros'u bir kenara, Sabri, Balta, ve Keta geri geldi mi bu takim ayaga kalkar. Sabri bizi atesler. Merak etmeyin, hersey cok güzel olacak :D

Insallah..Ama bu oyunu gördükten sonra cok positif olmamiz beklenemezdi.

Elestiriler dogal ve hakli, asiriya kacmadigi sürece. Ne kadar eksik olursa olsun Galatasaray daha istekli oynamali.Bizim artimiz ruhumuzdu.Yenilelim ama böyle futbol oynamayalim

Bugün o savunma arkasına atılan toplarda Veysel olmayacak Djehou olmayacak. Agüero ve Forlan olacak. Kimse kusura bakmasın şu oyunu gördükten sonra turu geçeceğimizi düşünmüyorum. Hatta bana göre fark olmazsa yine şanslıyız. Elin avrupalısı Antalya gibi değil bulduğunu atar. Üstelik takım düzeleceğe benzemiyor. Rijkaard'ın saçma sapan kararları , oyuncuların performansları resmen çileden çıkarıyor insanı. Ligde de bundan sonra bi varlık göstereceğimizi sanmıyorum.

tamam kötü bir maçtı falan filan hiç kimse memnun değil zatende, şu maçları bir tutmayın arkadaşım.

Bu maçta ki motivasyon, istek arzu Atleti maçıyla nasıl aynı olabilir ki.

Arkadaş Polyannacılık'tan başka birşey yapmıyor.

Konusmana dikkat et Kadir usta. Dedim ya hem seni hem arkadasini bir ay sonra görmek isterim.

Dikkat ederseniz ben zaten mükemmel oynadik falan demiyorum. Sadece sundan 3 yeriz ondan 5 yeriz laflara katilmiyorum. Bir kaç ay önce bir maçi çok rahat bir sekilde yenmistik hiç kimse birsey yazmamisti. Ozaman neredeydi bunca millet?

Önce bir ne demek istedigimi anlayin ondan sonra vir vir konusun ok?

Geri
Üst Alt