Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

news_manset_resim_15402_Sabri001.jpg

Sabri sana baktıkça şu günde bile neşem yerine geliyor :D

Kurtarıcımızsın,hızını,deparını,presini özledik..

Her ne kadar şutların ve pasların kötü olsada,takımı ateşlemen lazım :D

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

kazandığında sevmiyorum seni kaybettiğinde sevdiğim kadar!

Kendini göstermeye çalışan bir necati+ pas yapamayan Galatasaray+ vasat futbol..

umarım bir an önce düzelir ve eski Galatasaray oluruz moral bulmak gerek morallll :)

Bir mac kaybettik diye, iyi günlerimizde ortada olmayan kisiler kaybetdigimiz günlerde hortlayip ortaya cikiyor.

Bu takimdan cacik olmaz

Yapilan transferler berbat ötesi

Bu takim Kayseri'den 3 yer, Madrid'den 5 yer

Birakin bu isleri arkadaslar, bu aralar biraz kötüyüz. Inis cikis dönemleri oluyor, bence bizimkiler kupayi pek ciddiye almiyor. Merak etmeyin, Kewell & Baros'u bir kenara, Sabri, Balta, ve Keta geri geldi mi bu takim ayaga kalkar. Sabri bizi atesler. Merak etmeyin, hersey cok güzel olacak :D

Hiç öyle gözükmüyor. Üstelik bu eleştirim bir maçlık değil. Gerektiğinde takımımın hakkınıda veririm ama Atletico bizi orada bu pozisyonlardan olduktan sonra evire çevire dağıtır. Orada Veysel olmayacak Agüero olacak ki daha top oynamasını bilmeyen Antalyalıları tutamayan defans Agüero yu nasıl tutacak onu da merak ediyorum.

Leo

Sabri - Neill - Topal - Hakan

Mustafa

Elano - Arda

Keita - Jo - Gio

Bir mac kaybettik diye, iyi günlerimizde ortada olmayan kisiler kaybetdigimiz günlerde hortlayip ortaya cikiyor.

Bu takimdan cacik olmaz

Yapilan transferler berbat ötesi

Bu takim Kayseri'den 3 yer, Madrid'den 5 yer

Birakin bu isleri arkadaslar, bu aralar biraz kötüyüz. Inis cikis dönemleri oluyor, bence bizimkiler kupayi pek ciddiye almiyor. Merak etmeyin, Kewell & Baros'u bir kenara, Sabri, Balta, ve Keta geri geldi mi bu takim ayaga kalkar. Sabri bizi atesler. Merak etmeyin, hersey cok güzel olacak :D

İşte Sabri ve Keita gibi adamlar mücadele ediyor

Ancak cok kalitesiz topcular onların yanında iyi topcu gibi duruyor

İşte ne kadar topcu oldukları ortada küpe takıp sac boyayıp gezsinler iki sut bir sac düzeltsinler

Ulan Messiye filan bakıyorumda Türk topcusu filan top toplayıcısı olur o adamların yanında sanırım

Ha isterlerse 1 sut 2 sac düzeltme yapsınlar beni ilgilendirmez ancak

C.Ronaldo gibi istedigini yapıp sahaya cıkıncada catır catır top oynayabiliyorlarsa

Neill'ı beğenmediniz ama çok uğraştı. Sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyordu etraftakilerine. Takım genel olarak kötü olduğu için yeni transferlere ayrı bir parantez açmaya gerek yok. Kaliteleri belli onların.

hehe onu da Tv'den gördün demi? Bişey anlatmaya çalşıyormuş. ne anlatacak ki?

Yapmasını bilmediği defansı mı?

Konusmana dikkat et Kadir usta. Dedim ya hem seni hem arkadasini bir ay sonra görmek isterim.

Dikkat ederseniz ben zaten mükemmel oynadik falan demiyorum. Sadece sundan 3 yeriz ondan 5 yeriz laflara katilmiyorum. Bir kaç ay önce bir maçi çok rahat bir sekilde yenmistik hiç kimse birsey yazmamisti. Ozaman neredeydi bunca millet?

Önce bir ne demek istedigimi anlayin ondan sonra vir vir konusun ok?

Ben 5 yeriz demedim. Sadece şu futbolu değerlendirdiğimde ilerisi için bir umut ışığı göremiyorum.

Maçın daha ilk devresini oynadık.2.devre Ali Sami Yen'de.Bu maçta alınan skor için takımı eleştirmeyip 2. maçı da beklemek lazım.Telafisi olan bir maçı kaybettik en azından.Takım zamanla daha iyi olacaktır.Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok...

Baros'un yaptığı presi TSL'de hiçbir forvet yapmıyordu,ayrıca adam golünü de atıyordu onun eksikliğini hissetmemiz normal bence çünkü yedeği yoktu Baros'un

Boşuna demiyorduk Baros avrupanın en iyi forvetlerinden biridir diye onun yaptığı presi bırak tryi avrupa sayılı oyuncular yapar sadece pres yapsa iyi hani dersin sabriyi yada barışı forvete koyalım o yapsın ama dediğin gibi golünüde atıyordu gol kralıda oluyordu daha ne olsun.

Biraz iyi yönunden bakın ders olsun bize bazen hayırlı malubiyetler gerekir takım olmak için..ama bu Ayhandan bi cacık olmaz......;)

Sen biliyordun ya gidipte sen oynasaydın 9 yıl Premier Ligde Ultra Payidar bey. Galatasaray oyuncuları hakkında konuşurken laflarına dikkat et.

lig maçlarında keita sağ kanatta oynar forvette santos ve jo ikilisi oynar avrupa maçında ise arda sağ kanatta forvet ikilisi ise keita ve jo olmalı

beyler bu takım 4-3-3 de cok ıyıydı niye 4-4-2 oynatıosunuz ki

ufuk-sabri-neil-servet-hakan-m.sarp-arda-elano-keıta-dos santos(kewell)-jo(baros)

seneye de servet leo gokhan zan emre asık ayhan m. topal arda satılr yerıne bır turk defans(a.turan-aykut demir) ve bir orta saha alinır(nurı-hamit) bence cok zor bırsey degıl haldun ustunel halleder

Allahtan bu kazayı lig maçında yaşamadık iyiki lig maçından önce kupa maçı yaptık kayseri maçı bu şekilde olmaz

OHA OHA efendi ol!Galatasaray'in oyuncusu hakkinda böyle konusamazsin!!!!Hemde bugün sahada iyi niyetiyle mücadele eden tek Futbolcumuz Neill hakkinda böyle konusamazsin!

Diğer maça hangi kadroyla çıkacaz merak ediyorum.Hakan Balta veya en azından Sabri yetişse.

hayırlı bi mağlubiyet aldık diyelim o zaman(iyi tarafından bakalım.)cumartesi aynı hataları tekrarlamayız umarım

Geri
Üst Alt