Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Sami Yen'de ezeriz.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç

Türkiye kupası maçı,çerez maçı mı?

Ne demek Allahtan ligde yaşamadık.

Biz bütün kupaların favorisiyiz ve talibiyiz.

Adam kalkmış yenildiği maçtan sonra lig maçı diyor.

Lig ne kadar önemliyse,bu maçta o kadar önemlidir.

:S yorum yaparken okuduğunuzu anlayın sonra yorum yapın bu maçın telafisi var bu yüzden Allahtan lig maçından önce eksiklerimizi gördük dedim kupa maçının telafisi var ama ligde kaybetmeden takılmadan gitmemiz lazım :mad:

Ben 5 yeriz demedim. Sadece şu futbolu değerlendirdiğimde ilerisi için bir umut ışığı göremiyorum.

Ozaman lafimi niçin üstüne aliniyorsun?

Ileriye dönük bende bugünki futbolda bir isik görmiyorum. Ama ileriye dogru bakiyorum. Takimi sakatliktan kurtlumus görüyorum. Bir önceki post'unda yazmissinki "Bir Baros sakatlandi diye böyleysek vay halimize" türünden.

Hayir sadece Baros etkilemez. Ama Baros, Kewell, Mehmet, Sabri, Hakan ve Keita yoklugu etkiler bu takimin futbolunu. Rijkaard'a kalsa ve seçme sansi olsa sence Baris'imi yoksa Keita'yimi sag kanatta oynatir?

(Simdi diyeceksinki neden oynatmadi? Keita takimla birlikte çalismalara dogru düzgün çikamadigi ve takim içindeki dengeyi bozmamak adina oynamadi)

Evet dogru söyluyorsunuz çogunuz. Bugünki futbol kötüydu ama bir iki maça bakarak ileriye dogru isik göremiyorum diyemessiniz.

Çogumuz sene basinda dedikki 'uleyn bu sene 15. bile olsak Rijkaardla 5 sene devam' Ama bir Antalya yenilgisinden sonra (ki, rovansda büyük bir ihtimalle turu biz aliriz) düstügümüz hale bakarmisin? Bu skort taraftarligi degilde nedir?

Sadece kötü seyler mi oldu? Hiç mi iyi birsey yoktu? Dogrudur Arda formsuzdu, Ufuk o toplari çikartabilirdi belki ama hepimiz biliyoruzki bu Ufuk'un tüm kapasitesi degil. Zaman'a ihtiyaci var. Ama benim zoruma giden sey: Eger Rijkaard Leo'yu oynatsaydida bu golleri yeseydi "Vay efendim Rijkaard neden Ufuk'a Aykut'a sans vermiyor". Ufuk oynuyor iki gol yiyor ve hemen bazi arkadaslar "Vay efendim Ufuk güven vermiyor, vay efendim Ufuk'ta Leo'dan beter çikmis"..

Benim zoruma gidende bu. Rijkaard ne yaparsa yapsin. Bir yenligide bütün dediklerimizi unutup saldiriyoruz. çok yazik.. çok..

Total berbat futbol.

acilen sabri ve keita lazım ...

2009_04_12_sabri_emre.JPG

şu hırsı arıyorum,bu senede Sabriden emreyi mahvetmesini bekliyorum

Baros'un intikamı alınsın

Selam herkese..Uzun zamandır seyrettiğim en kötü futboldu...Ayhan Servet Emre Güngör Uğur Uçar ve Mustafa bugün 10 üzerinden 3 anca alırlar..

Sadece koşmaya çalıştı..4 pas yapabildi mi hatırlamıyorum..

Bakalım bir serinin başlangıç maçı mı?

Bu maçın telafisi var ama Kayseri maçının yok.Fark çıkarsa 4 e başlayacağız fener puan kaybetsin nöbetlerine.

Lig uzun bir maraton ,oynadıkça form tutabilirsin ve iyi bir perfomans belki gösterirsin.

Ama şu an ki durumda 1 hafta içinde mucizeler olmazsa takım yine kötü oynayacak ve kupadan elenme şansın daha yüksek olacak.

Ben önümüzde ki hafta maçı için bu takıma hiç ama hiç güvenmiyorum.

Önümüzde ki hafta maçı Asil Galatasaray taraftarı kazandırsa kazandırır

Anlayabildin mi o da Samiyen de diye...

herkes ortak noktada birleşti takımın hırsı eksikti çok pas hatası yaptık ve sabri,hakan,baros,keita olmassa olmazlarımız hiç olmassa bu 4 ismin 2'si sahada olsun yeter.

2009_04_12_sabri_emre.JPG

şu hırsı arıyorum,bu senede Sabriden emreyi mahvetmesini bekliyorum

Baros'un intikamı alınsın

Ahh sabrim ahh geçen sene sana ettiğim lafların hepsi fenerin kapısına dayansın :bgking1:

Umarım en kısa sürede takıma dönersin galatasarayın gerçek ruhu

sabri.jpg

:S yorum yaparken okuduğunuzu anlayın sonra yorum yapın bu maçın telafisi var bu yüzden Allahtan lig maçından önce eksiklerimizi gördük dedim kupa maçının telafisi var ama ligde kaybetmeden takılmadan gitmemiz lazım :mad:

Ligin telafisi bu kupannın telafisinden daha çok olur emin ol sen..

Ama bu telafiyi bu berbat futbolu oynayan takım değerlendirebilir mi diye sorarsan o da zor..

Olur böyle maçlar, burayı okuyan depresyona girer.

As takımdan kaç tane eksik vardı,

3 günde bir maç yapmaya alışmadık daha.

Kasmayın bu kadar asyde eleriz

Sabri'nin sakatlığı ne ya?Çapraz bağlar mı?Niye bu kadar uzun süre aldı.

Gene kara bulutlar gene kara bulutlar.

Geri
Üst Alt