Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final | Antalyaspor 2-1 Galatasaray |3 Şubat| Maç
Ben 5 yeriz demedim. Sadece şu futbolu değerlendirdiğimde ilerisi için bir umut ışığı göremiyorum.
Ozaman lafimi niçin üstüne aliniyorsun?
Ileriye dönük bende bugünki futbolda bir isik görmiyorum. Ama ileriye dogru bakiyorum. Takimi sakatliktan kurtlumus görüyorum. Bir önceki post'unda yazmissinki "Bir Baros sakatlandi diye böyleysek vay halimize" türünden.
Hayir sadece Baros etkilemez. Ama Baros, Kewell, Mehmet, Sabri, Hakan ve Keita yoklugu etkiler bu takimin futbolunu. Rijkaard'a kalsa ve seçme sansi olsa sence Baris'imi yoksa Keita'yimi sag kanatta oynatir?
(Simdi diyeceksinki neden oynatmadi? Keita takimla birlikte çalismalara dogru düzgün çikamadigi ve takim içindeki dengeyi bozmamak adina oynamadi)
Evet dogru söyluyorsunuz çogunuz. Bugünki futbol kötüydu ama bir iki maça bakarak ileriye dogru isik göremiyorum diyemessiniz.
Çogumuz sene basinda dedikki 'uleyn bu sene 15. bile olsak Rijkaardla 5 sene devam' Ama bir Antalya yenilgisinden sonra (ki, rovansda büyük bir ihtimalle turu biz aliriz) düstügümüz hale bakarmisin? Bu skort taraftarligi degilde nedir?
Sadece kötü seyler mi oldu? Hiç mi iyi birsey yoktu? Dogrudur Arda formsuzdu, Ufuk o toplari çikartabilirdi belki ama hepimiz biliyoruzki bu Ufuk'un tüm kapasitesi degil. Zaman'a ihtiyaci var. Ama benim zoruma giden sey: Eger Rijkaard Leo'yu oynatsaydida bu golleri yeseydi "Vay efendim Rijkaard neden Ufuk'a Aykut'a sans vermiyor". Ufuk oynuyor iki gol yiyor ve hemen bazi arkadaslar "Vay efendim Ufuk güven vermiyor, vay efendim Ufuk'ta Leo'dan beter çikmis"..
Benim zoruma gidende bu. Rijkaard ne yaparsa yapsin. Bir yenligide bütün dediklerimizi unutup saldiriyoruz. çok yazik.. çok..