Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Devre Ar

skandal ya 4-3-3 oynadığımızı ve total futbol oynadığımızı yiyen keriz varmı?

Yahu ara ara böyle maçlarda bu oyuncuları oynatmak iyidir.

Hem bu oyuncular kendini takımın bir parçası olmaktan mutluluk duyarlar.

Ben de sıkılıyorum ama Rijkaard bu,işini bilir.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Devre Ar

ya bi maç için hemen asıp kesmeyin çocukmusunuz mehmet topal iyi değilmiş hangisi iyiki

Şu orta sahada Barış ve Ayhan´a mecburuz ya sinir olmamak elde değil arkadaş :mad:

skandal ya 4-3-3 oynadığımızı ve total futbol oynadığımızı yiyen keriz varmı?

4-5-1 sistemiyle oynuyoruz bu maçta. Kanatlarda Ayhan ve Barış gibi oyuncular olunca maçın da tadı kalmıyor.

Evet, kırmızı formamız gayet güzel.

Galatasaray'ın şu kadrosundan yarısı Çemişgezekbelediyespor düzeyinde topcu

Ilk yari futbol 0-0 bitsede, "bilege basma musabakasinin" acik galibi Ankaragucu idi. Bu konuda bir baslik acip sebep ve sonuclari ile yazicagim.

Saha Erman Toroglu'nun istegi ile sentetikten dogal cime cevrilmis, ve tarla olmaya geri donmus. Tabiki saracoglundan iyi vaziyette stat. Kaybettikleri bir galatasaray maci sonrasi Gokhan Gonul'un gecen sene ikinci ligde oynadigini unutup soyledigi " ben hic bir yerde bu kadar kotu zeminli bir stat gormedim" demesi geldi aklima. Herhalde oda Fenerbahce geleneginden esinlenerek ligin ilk yarisinda kasten cezali duruma dustu, sirf ikinci yarinin ilk macinda Saracoglu tarlasinda oynamamak icin.

Maca donersek, ufuk'tan bahsetmek lazim. Oynadigi iki macinida izledim. 3 devrede 2 top cikardi o kadar. Ama her hareketi "ben ilerde dunyanin en iyi kalecisi olucam" diyor. Fransanin su andaki kalecisi Mandanda'ya cok benziyor kaledeki durusu. Allah sansini acik etsin.

Sol kanat Ayhan Sag kanat Baris böyle birsey olabilirmi ? Su rezillige bak ...

Olay çıktı :D

İlk yarıda nasıldık?

2 takımda da değişiklik yok.

Uğur ne yapsın abi.Adam görev ayrımı yapmadan sol kanatta da oynuyor.

Sabri için iyi bir yedek olur sağ kanatta.

Sanki sağbekte harikalar yaratıyor. Galatasaray kalibresinde değil. Barış bile Uğur dan iyi bek oynar. Korkunç dengesiz bir oyuncu. Geçiniz..

Elano bu maçı izliyorsa kesin bütün taşları dökülmüştür.

Abi maç okadar sıkıcı ki sıkıntıdan taş maş kalmaz adamda.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İlk Yarı

Emre Güngör iyi topcu ya teknik var adamda futbolu biliyor Servettende diğerlerindende iyi topcu bence

Katılmıyorum. Kötü top çıkardı 3-4 tane iyi top oranıda M.Topal-Sarp ile alışverişi kısa mesafede. Sarı karttada amatörce giriş yaptı. Servet ile kıyaslamak ayıp olur Servet'e.

Ufuk tahmin ettiğim gibi bu takımın ikincisi kalecisidir. Aykut bir kenara. Leo'nun yeri alması için epey zamanı var pressiz alanda attığı paslar kötü idi ve ortadan gelen şutta yanlış yerde duruyordu kaleyi bulsa gol olabilirdir.

Sanki sağbekte harikalar yaratıyor. Galatasaray kalibresinde değil. Barış bile Uğur dan iyi bek oynar. Korkunç dengesiz bir oyuncu. Geçiniz..

Aynen çok dengesiz , Uğur u savunurum ama son maçlarda okadar dengesiz ki 5 müdahale yapsa 4 ü kesin faul.

Beyler cevap alamadım yarın fenerle eşleşebilir miyiz ?

Geri
Üst Alt