Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y

Oohh paralar cukka.;)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonu

evet arkadaşlar maç bitti sakarya fırat dizisini izleyip yorumları yapıyoruz

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | Maç Sonu

Demekki Nondayla işimiz zor ya umarım yönetim gönderilmesi gereken oyuncuyu doğru seçer :(

Sakat vermeden tamamladigimiza cok sevindim.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 27 Ocak | İkinci Y

ne maçtı beee,izlerken iflahım kesildi :asd:

Vallahi başım döndü. Pozisyon üstüne pozisyona girdik. EPL'deki gibi çok akıcı bir maç oldu.

Yalnız ben bu maçın ikinci yarısını izlememiştim. :eek: :asd:

fener gelsin :d

Vallahi başım döndü. Pozisyon üstüne pozisyona girdik. EPL'deki gibi çok akıcı bir maç oldu.

Yalnız ben bu maçın ikinci yarısını izlememiştim. :eek: :asd:

çok şey kaçırmışsın emin ol :D bir an olsun gözlerimi ekrandan alamadım... :2_thumbs_up_-_anima

Ugur,Baris,Topal, Serkan Kurtulus bu takima fazla ya:) Tutamayiz yalniz bunlari:)

Manu,Barca,Chelsea yedirmez bize bunlari:) Saka maka bu kadroyla bu sahada bu hava sartlarinda anca bu kadar. Görev tamamlandi, lideriz.

bence fener çeyrek finalde gelsin

Boyle zeminde bu kadar. Yarin insallah Fb cikar. :)

bence butun maclar bu sahada oynansin

bak bakalim anadoludan sampiyon cikiyomu

bosuna para sacmayin etrafa marka degeri boyle yukselir

Mücadeleci bir maçtı.Bu sahada gol olması da zordu zaten.Sakatlık olmadığı için çok mutluyum.

Tevez atiyordu

Geri
Üst Alt