Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

Şu Ömer üründülmüdür nedir.. Allaha havale ediyorum.. Bu kadar güzel oynayan takıma bile eliştirebiliyor..

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

inanamıyorum be.trt nin spikerleri resmen gs düşmanı gibi konuşuyolar.neler oluyor anlayamadım.yok kart haklıymış yok niye avantaj değilmiş vs...lanet herifler

Aynen, Ömer denen herif Elano'ya forvet arkası,forvette oynayan Kewell'la Elano defansa dönmüyo diye laf atıyo.. Önceki maçta Özer'i yıldız yaptılar bakalım Arda'yı ne yapacaklar diye merakla bekliyorum..

Bu arada Aydın'ın yerine kim girerse girsin ama biri girsin..:o

Bildiğim kadarıyla Berkin 18' de yok.

Şu Touluse'daki Sissoko'yu alsak keşke.. Devre arası paylaşayım dedim:)

Olumsuz bir olay yazmayacak olmanın mutluluğu içerisindeyim.Bravo Takım!

Takıma karşı bir özür borçluyum.

Ortaya konan oyun beni yanılttı. Rahat Trabzon galibiyeti bekliyordum, takımın diri, mücadeleci oyunu beni utandırdı.

Bu özrün, maç skoruyla ilgisi yok. Maçı Trabzon kazansa bile, özrüm geçerlidir.

İlk yarının "+" ları

+ Caner (sahanın en iyisiydi, attığı -çok güzel- gol ekstrası oldu.)

+ Arda (Eksiklerine rağmen takımı çok iyi yönetti)

+ Sabri (Takımın aradığı dinamizmi verdi, çok koştu, çok pres yaptı, çok top kaptı)

+ Emre (Kritik topları kesen kişiydi)

"-" leri

- Aydın (Dedikodular bitirmiş, son şansı olduğu bilinciyle oynuyor, Song 'a karşı çok etkisiz oldu)

- Ayhan (Çok top ezdi)

Arda , Caner , Sabri'yi çok beğendim.. Aydın yine yokları oynuyor ... 3-0 net biter bu maç

Barış´ın normal şartlarda kadroya bile girmemesi lazım Galatasarayda

Şimdi burada Barış tartışması başlatmak istemiyorum. Forumda her yerde haddinden fazla Barış konuşuluyor. Ben, Barış çok iyi futbolcu, süper kesici, pozisyon bilgisi müthiş demiyorum. Fakat mevcut sistemde bir tane savaşçıya ihtiyacımız varsa bu Barış tipi futbolculardan devşirilecektir. İsteseniz veya istemeseniz de böyle. Yani anlatmak istediğim bu sistemde herkesin orta sahaya istediği zenci (Linderoth tipi oyuncu) var ya, o zenciyi rahat oynatabilmek için yanına gelecek oyuncu atletik yani Barış tarzı olmalı (bu Barış olmalı demek değil).

Barış öncelikle mental olarak kendisine çeki düzen vermeli, sonrasında pozisyon almayı ve top kullanmayı öğrenmeli (ki bunlar zor şeyler değil). Sonrasında her türlü yer bulacaktır kadroda. Bu adam 23 yaşında daha, yapmayın.

Diyeceksiniz ki Aydın da 22 yaşında, ama Aydın'da ruh yok, savaşmıyor, yenilgiyi bu formanın ağırlığını kaldıramayacağını kabullenmiş durumda. O ayrı bir case olarak değerlendirilmeli.

Naçizane fikrimdir.

Takım beni şaşırttı. Yensek yenilsekde diziliş paslaşmalar mücadele harika cidden de.

Eğer gerçek 1 forvetimiz olsa ilk yarı 2-3 tane atardık. Forvet olmadığı için güzel pozisyonlarda dış şut veya şişirme orta yapmak zorunda kaldık.

TS gibi bir ekibi bu kadar mahkum oynatmak her baba yiğidin harcı değil.

Şu an resmen 2 - 8 oynuyor takım. Çok da iyi becerdiler ilk yarı... Caner sahanın tartışmasız en iyisi... Arda Turan'da iyi konsantre olmuş... Servet, Barış ve Ayhan dışında herkesi beğendim...

özer yıldızsa caner maradona

Yedeklerde kimler var arkadaşlar?

Ömer Üründül ile futbol dersleri.

Bizim asıl sistemimiz 2 ön libero + bir forvet arkasıymış. Oda Elanoymuş. Kanatlarımız genelde hiç geri gelmezmiş. Özellikle Keita.

Bu adamlar gerçekten futbol yorumcusumu?

Arkadaşlar Trabzon'un bu kadrosu sadece 2 değişiklikle Fener'e nasıl oynadı bizim yedeklere nasıl oynuyor.:DFener'le aradaki kalite farkımız uçurum gibi ama saha dışı etkenlerde onlara yetişemiyoruz.

bütün eksiklere rağmen ortadaki gercek : takımda içi boşalmış adım atmayan yabancılar olmayınca takım ne kadarda genc vede yerli hatta sıradan oyuncularlada oynarsa A takımdan daha iyi oynuyor, kewell-elano-keita-nonda 4 lüsü bugün sahada olsa idi herhelade yine inanılmaz defans acıkları verecekdik...anlayana şu ilk yarının dersi o kadar büyükkü tabi en başta yönetimin transfer politikasının iflas ettiğini anlaması bu işin mihenk taşı...

Takıma karşı bir özür borçluyum.

Ortaya konan oyun beni yanılttı. Rahat Trabzon galibiyeti bekliyordum, takımın diri, mücadeleci oyunu beni utandırdı.

Bu özrün, maç skoruyla ilgisi yok. Maçı Trabzon kazansa bile, özrüm geçerlidir.

Abdullah abiye katılıyorum. Bende takımı oyununa güvenemediğimden dolayı özür diliyorum. Yenilseler de oynanan oyun ve özveri mükemmel.

Ömer Üründül : Galatasaray bugun değişik bir düzende sahada Normalde 2 ön libero ve forvet arkası Elano dizilişiyle oynuyorlardı

Bu sistemden ve futboldan anladıkları bu kadar işte

Ha birde + olarak 3 forvetle oynuyor dedi

Yuh be kardeşim Bu kadar futbol cahilimisiniz ? Kanat forvetin ayrı merkez forvetin ayrı şey olduğunu bilmiyormusunuz ?

Şaşkınlıkla izledim ilk devre Ürünül´ü

Servet ve Aykut(Kaleci) Hariç herkes takım halinde pres yapıyor :)

Geri
Üst Alt