Fatih BERBER
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.248
- 0
- 1.306
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk
lille gene 4 tane atmış
lille gene 4 tane atmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada bu Nike topları neden sarı lacivert yapmış:allaalla6vr:Birşey mi anlatmaya çalışıyorlar![]()
Ömer Üründül ile futbol dersleri.
Bizim asıl sistemimiz 2 ön libero + bir forvet arkasıymış. Oda Elanoymuş. Kanatlarımız genelde hiç geri gelmezmiş. Özellikle Keita.
Bu adamlar gerçekten futbol yorumcusumu?
En başta Elano'ya koşmuyor lafını geri al,sonra diğerlerini tartışalım..
TRT bir daha maç ihalesi filan almasın bu kadar rezil ve yanlı bir yayın yapan kanal görmedim.
ve devlet kanalı olması ayrı bir düşündürüyor insanı.. Özeri yıldız yapan ve Canerin Trabzon karşısındaki performansını görmezden gelen Devlet kanalına inancım iyice azalmıştır. Protesto ediyorum TRTyi.
Arda , Caner , Sabri'yi çok beğendim.. Aydın yine yokları oynuyor ... 3-0 net biter bu maç
86. Ufuk
6. Linderoth
33. Kamil
37. Emre Çolak
39. Serdar
41. Sinan
90. Çetin
Kamil kim ? Sinan kim ?![]()
lille gene 4 tane atmış![]()
Berkin Kamil ve Sinan Osmanoğlu olması lazım.
şarjörü boşaltacaklar eziklere zaten![]()
Özer'i Messi'den daha iyide diyebilirler, bize ne arkadasim. Bedava ve sifresiz mac izliyorsun iste, derdin ne ki abi ? Maddi olarak durumlari olmayan genc kardeslerimiz dumanli kahve köselerinde mi izleseydi maci...
Haa Kamil yazınca şaşırdım. Sinan resmi sitede gözükmüyor. A2'Den de değil.. Merak ettim.