Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

WHC [1 - 14] Ajax Amsterdam,Luis Suarez 6 gol attı:eek:

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

Bir ara 3 trabzonlu almaya çalıştı topu, ama başaramadılar, nazar değmesin aslana.

eder , rijkard onu orta oynatsın mesela kewellin yerinde hem sol taraftan atak yemeyiz hemde orta sahada iki yönlü iş yapacak bir oyuncu olur... benim dehşete düşüren konu , canerin bu yıl boyunca solbekde oynatılıp ,orada gösterdiği performans yüzünden satın alınma opsiyonunun kullanılmayacak olduğu idi ama şükürki bu ihtimal yok artık diyebiliriz.. tekrar ediyorum manisada arda ile oynarlarken arda sağ tarafda caner sol tarafda oynuyordu vede caner cok daha iyi idi zaten o yüzden o yaşında 4 milyon euro verdi cska (esas chealse scoutları caneri beğenmişler ama o zaman neredeyse bire bir calışan chelsea - cska scoutları onu cska ya kazandırmıştır)

Bizim kahvedeki elemanlar daha iyi maç sunar.Ne heyecan anlatımlarında nede çoşku.

canerin maçın başında admları çalıplayıp ayağının dışıyla vurduğu şut gerçekten harikaydı.takım harika.tek bozan ayhan birazda aydın..yarı umarım aydın-serdar değişikliği olur

Böyle yanlı yayın yapacaklarsa almasınlar.. Ben Ömerin bizi kötülemesini ve saçma sapan konuşmasını dinlemek zorunda değilim. +Dumanlı kahve köşesi kalmadı artık. Dumansız hava sahası..

Kardeşim adama kıl olabilirsin ama herkesin seyrettiği maçta yanlış bilgi vermeyin bari. Adam takımı övdü hiçte yermedi. Evet Özer çok iyi topçu bende övüyorum. Hakikaten muhalefet ruhu bu olsa gerek. En az Lig Tv kadar yayın yapıyorlar işte. Daha da iyi olur Lig maçı alırlarsa.

Caner'i gerçekten tebrik etmek lazım. Aynı Kewell taklidi bir gol oldu pozisyon bakımından. Arda'ya da birşey dememize gerek yok sanırım. O nasıl güzel bir asisttir öyle?. Maç başlarken hiç umudum olmayan bu maçı kazanıp bana bir doğum günü hediye verirler artık. En güzel hediye olur. :D

Lazyo 2.yarı gol aramak için açılmak zorunda.2'yi bulursak çok tatlı olacak :D

Mücadele iyi takımda. Caner çok iyi, Arda maçın yıldızı. İnanılmaz mücadele ediyor Arda, rakibi kovalıyor sürekli. Ben bu Arda'yı istiyorum işte. Takım da orta sahada inanılmaz pres yapıyor, mücadelede üst seviyede. Ama Üründül'e şaşırdım. Elano geri gelmiyor diyor, öndeki dörtlü hiç geri gelmiyor diyor felan. Elano'ya ettiği yorum şaşırtıcı. Adam daha ne yapsın diyor insan. Her şekilde orta saha oyuncusu işte adam, hala forvet arkası zannediyorlar yahu :D. 2.yarıda başarılar aslanlarımıza !

İkinci yarı başlıyor... CANER !!!

Başladı mı 2. yarı?

Helal aykut.Evet basladi.

Mücadele iyi takımda. Caner çok iyi, Arda maçın yıldızı. İnanılmaz mücadele ediyor Arda, rakibi kovalıyor sürekli. Ben bu Arda'yı istiyorum işte. Takım da orta sahada inanılmaz pres yapıyor, mücadelede üst seviyede. Ama Üründül'e şaşırdım. Elano geri gelmiyor diyor, öndeki dörtlü hiç geri gelmiyor diyor felan. Elano'ya ettiği yorum şaşırtıcı. Adam daha ne yapsın diyor insan. Her şekilde orta saha oyuncusu işte adam, hala forvet arkası zannediyorlar yahu :D. 2.yarıda başarılar aslanlarımıza !

kardeşim adam doğru söylüyor , olay tek elano meselesi değil , düşününkü kewell -elano-arda-keita vede bir forvet (nonda yada baros) sahada olaya bütün icinde bakınca malesef son derece yanlış vede fiyasko bir transfer stratejisi ortaya cıkıyor keza hepsini birden saha doldurunca kel ortaya cıkıyor...

Kaptan yazdı.. Helal!

Goooooooooooooooolllll 2-0

Gooooooooooool. Arda

goooooooooooooooooooooooollllllllllllll ARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ardaaaaa

Kaptaann

Geri
Üst Alt