Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

lille gene 4 tane atmış:D

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 1-0 Trabzonspor | 23 Aralık | İlk

Bugün 4-4-2 oynuyoruz sanırım ama tam emin olamadım dizilişten..:D

Bu arada bu Nike topları neden sarı lacivert yapmış:allaalla6vr:Birşey mi anlatmaya çalışıyorlar :)

Spiker sarı-lacivert dedi aslında topun bir kısmı lacivert değil mor renkli.İlk yarı hiç iyi maç anlatamadılar maalesef.

Ömer Üründül ile futbol dersleri.

Bizim asıl sistemimiz 2 ön libero + bir forvet arkasıymış. Oda Elanoymuş. Kanatlarımız genelde hiç geri gelmezmiş. Özellikle Keita.

Bu adamlar gerçekten futbol yorumcusumu?

Sadece onunla kalsa 3 forvetle oynuyor dedi birde :) Kanat forvetle merkez forveti aynı şey sanıyor adam

İyi bari bu maçta kollektif futbol saçmalığını duymadım şu ana kadar

Caner'i bu performansından sonra solbeke hapsetmek hata olur bence...Orta sahaya transfer olmazsa şöyle bişey denenebilir...

------m.sarp------

elano---------caner

Ayhan - Ölmüş.

Alpaslan - Bitmiş.

Baris - 23 seneden beri bitik zaten .

Aydın - Sahada olup olmadigi belli degil .

Caner - Bize geldiğinden beri en iyi macini oynuyor

Arda - Takimi ayakta tutan adam

En başta Elano'ya koşmuyor lafını geri al,sonra diğerlerini tartışalım..

tipik bir orta saha oyuncusuna göre fazla koşuyor ama arda - kewell- keita birde üstüne 1 forvetin olduğu takıma göre az koşuyor..

olaya tek oyuncu bazında bakmayın , resim net ,sorun takım kadrosunda omurgayı teşkil eden 4-5 tane mücadelesi olaymayan oyuncu ...

86. Ufuk

6. Linderoth

33. Kamil

37. Emre Çolak

39. Serdar

41. Sinan

90. Çetin

Kamil kim ? Sinan kim ? :o

Gereken mücadele yapılınca sonuç ortada işte.Ben bu yüzden çok kızdım Ankara,fenerv ve Bursa maçlarında.İstediğimiz mücadele işte bu!

Abi futbol spikerleri denince akla Ntv-Ntvspor gelir.Keşke Türkiye Kupasını onlar alsaydı..

TRT bir daha maç ihalesi filan almasın bu kadar rezil ve yanlı bir yayın yapan kanal görmedim.

ve devlet kanalı olması ayrı bir düşündürüyor insanı.. Özeri yıldız yapan ve Canerin Trabzon karşısındaki performansını görmezden gelen Devlet kanalına inancım iyice azalmıştır. Protesto ediyorum TRTyi.

Özer'i Messi'den daha iyide diyebilirler, bize ne arkadasim. Bedava ve sifresiz mac izliyorsun iste, derdin ne ki abi ? Maddi olarak durumlari olmayan genc kardeslerimiz dumanli kahve köselerinde mi izleseydi maci...

Barış ve Ayhan çıksın gençler girsin dicem, ama trabzon'un orta sahası direnç kazanır, o zaman.

Arda , Caner , Sabri'yi çok beğendim.. Aydın yine yokları oynuyor ... 3-0 net biter bu maç

O kadar da değil yahu.:D Maçta 3 golü bulmamız gerçekten sürpriz olur. Taraflar maksimum 1 gol bulabilir 2 yarı diyorum ben.

Yani maç skoru 1-0, 1-1, 2-1 gibi birşey olur. İstisna olursa da bunu yapan Trabzon olur.

İyi mücadele ediyoruz,kaliteli futbol yok belki çok ama(biraz da Trabzon'un kötülüğünden),2.devrede de iyi oynayıp kazanırız insallah,ama bu takımın ciddi bir açmazı var

Keita,Elano,Kewell,Arda oynadığında keyif veriyoruz,ama orta saha bu kadar dinamik olmuyor,işte o yüzden diyorum bize Barıs+Arda karışımı bir orta saha lazım.Arda her maç böyle oynayamıyor,Barıs ise her maç böyle ama eksik bir futbol mentalitesi var.

Özer'i Messi'den daha iyide diyebilirler, bize ne arkadasim. Bedava ve sifresiz mac izliyorsun iste, derdin ne ki abi ? Maddi olarak durumlari olmayan genc kardeslerimiz dumanli kahve köselerinde mi izleseydi maci...

Böyle yanlı yayın yapacaklarsa almasınlar.. Ben Ömerin bizi kötülemesini ve saçma sapan konuşmasını dinlemek zorunda değilim. +Dumanlı kahve köşesi kalmadı artık. Dumansız hava sahası..

Geri
Üst Alt