Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | 2. y

Kazandik helal olsun aslanlara.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Tebrikler aslanlara.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Güzel ve zevkli maç oldu. Teşekkürler Aslanlar ve Hamsiler :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | 2. y

Maç öncesi görüşlerimi bana yedirdin.

SENİ TEBRİK EDERİM GALATASARAY.

:005::005::005::005::005::005:

yanlız trt ye helal olsun .alpaslan dikmen tribününü defalarca gösterdi.çok iyiydi taraftar hayran kaldım.tşk renkdaşlarım

tebrikler Aslanlarımıza galibiyetle baslamak süper oldu

Rijkaard Tüm Kaliteli Türk Basınına Kocamannn bir Kapak taktı. Adeta PAF ve A2 oyuncuları da oyuna kritik dk larda sürecek kadar yürekli ve cesur oynattı takımı.

Aslanlara helal olsun. Çeyrek Finali garantiledik. Diğerleri düşünsün.

1 takım As 11 i bir taraflarını yırtarak maç kazanır biri de yedek ve oynamayanlarla işini görür. Gençler pişirir helal diyorum.

Bugün bu kadar eksikle iyiydik bence. Bi ara Trabzon böyle etkili gelir gibi oldu gol felan buldu, sonrasında çok etkili olamadılar. İlk yarı çok iyi oynadık özellikle. Caner çok iyiydi. Golü felanda çok iyiydi. Arda süperdi, durmadan pres yapıyordu, mücadele ediyordu. Gol pası olağanüstüydü. Aydın forvette oynadı, birşey diyemiyorum bu yüzden kendisine. Kanatta oynasaydı daha etkili olurdu eminim. Ama takasta kullanılabilir bence de. Özellikle Sercan felan alınacaksa Aydın takasta kullanılabilir.

Maçta kadro tercihleri de iyiydi. Berkin oynadı bir ara beğendim ben tekniği felan da güzel. Hatta bir pozisyonda ikili mücadeleye girişti yıkılmadı hemen bu da güzeldi. Ayhan gene formsuzdu. Barış'ta beklediğimden iyi oynadı açıkçası. Mustafa isteksiz gibiydi biraz bugün. Sabri çok iyiydi ama sakatlandı maalesef. Aykut'ta güzeldi, kurtardığı topta çok iyiydi. Alpaslan pek etkili değildi gibi ama genele alırsak bence güzel yetenekli birisi, üzerinde durulması gerek. Bir de Serdar oynamadı nedense 2.yarı felan oynayabilirdi ama artık diğer maçlara kaldı. Son olarak A2 takımından oyuncularda oynadı bu maçta normalde hep yedekler oynar ama gençler de oynadı onlara da iyi oldu böyle bir maçta Trabzon maçı sonuçta sıradan bir takım da değil. Bu açıdan da güzel oldu.

Genel anlamda beğendim takımı o kadar eksik olmasına ve forvetimiz olmamasına rağmen. Özellikle Caner ve Arda'nın iyi oyunlarına sevindim. Hele Arda'ya çok sevindim diyebilirim. Caner'de genç, bonservisi alınabilir bence. Solda, sağda, gerektiğinde sol bek felanda oynar. Ters topları da güzel, sol içte oynar.

Tebrikler...

Tribünlerimiz mükemmel :f50:

Bu üründül neyin nesidir ya Arda gol atıyo çok güzel adam golü değilde Ts defansının yok hatası şöle böle diyor garip TS gol atıncada sesi düzeldi birden nedense. Bu kadar yanlı bir yorumcu görmedim. Galatasarayım da bukadar eksiğe süperdi :)

Helal olsun..

Çok iyi takım oyunu oynadık.

Arda da anlamalı ki O'nu yetenekleri değil sadece mücadelesi farklı kılıyor. Bugün çok iyiydi.

Son zamanlarda ilk defa seyirciyi bu kadar ateşli gördüm.Bu sinerji oyunculara da yansıdı mutlaka.Her maçta böyle olsak,bu ligi rahat lider bitiririz.3 büyükler içinde yedeklerle çıkan tek takımız.Diğer ezikler korkularından as kadroyla çıktılar.

Duran toplara çare bulmamız lazım yalnız.

Arda nasıl da keyifli :D Gülerek gidiyo soyunma odasına :D

Koçum benimmm..Çok seviyoruz seniiiii

orta saha ve stoper aldikmi bu is tamam dir

Re: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Son

Süper bir macti. Caner, Arda, Sabri ve digerleri (aydin, baris ve ayhan haric) cok begendim takimi.

90. d. bile press yapiyorduk, kosuyorduk.

Taraftarimiza da kocaman bir helal diyorum, süperdiler bugun.

O kadar kosan, mucadele eden bir orta saha ile ciktik ama yinede defansimiz baya kötüydüler, anlayacaginiz gibi bize adam gibi bir stoper lazim.

Bu siteye üye olduğumdan beri bir takım öngörülerde bulunmuştum.Herkes bana karşı çıkmış veya gülmüştü.Hepsi olmasa da yüzde 90'ı gerçekleşti bu öngörülerin.Caner hakkında da sol açıkta kullanılırsa Türkiye'yi geçtim,Avrupa'nın sayılı isimlerinden biri olur demiştim.Gülenler oldu,saçmalamamam gerektiğini söyleyenler oldu.Ama bakıyorum da bugün herkes Caner'i konuşuyor.

Aydın beni sinir etti.

Umut ‘la Gökhan

Zehir hafiye ve acar muhabiriniz Zıt Tamkarşıt, Trabzonspor kampına sızarak Umut ‘la Gökhan ikilisinin Galatasaray maçı değerlendirmelerini ele geçirmiştir.:evilsmile: Bu diyaloğu, siz spor kamuoyunun bilgilerine sunmaktan gurur duyar.:cool:

Gökhan: Olm Umut, gene Malanzinyo oynar birimiz yedek kalır mıyız nan?

Umut: Banane olm sen düşün. Ben hocanın bankosuyum bikere.

Gökhan: : Dünkü bebelerin de gözü kalkı he, ben sana demedim mi bana abi diycen diye. Hem ben bu ligde gol kralı olmuş adamım.

Umut: Senin attığın golleri küçük Umut ‘da atardı olm. Golcü dediğin benim gibi boylu poslu olmalı. Hem gol kralı dediğin nedir, Zafer Biryol ‘la Acıların Çocuğu Guiza da oldu ondan.

Gökhan: : Boylu poslusun da kendini Kroç ‘mu sandın lan denyo? Allah boy vermiş ama fren takmayı unutmuş. Gittin bodoslama daldın son maçta Volkan ‘a. İnsan biraz artistik dalar. Hakeme yedirmeye çalışır. :mad:

Umut: Hakemin Allah belasını versin, ben Volkan ‘a değil, o ayı geldi bana çarptı. Bal gibi penaltıydı birkere.

Gökhan: : Fenere olmadı ama bugün olur lan belki. Baksana GS yabancıları tatile göndermiş. Şimdi yerliler ağlıyordur "biz enayimiyiz?" diye… Kolay maç olur bizim için.

Umut: He lan aynen. Zaten defansın ofsayt taktiğini görmedin mi? Kabak gibi açıldılar mı ben aradan golümü yazarım.

Gökhan: : Yanlız bencil olma ha bana da pas ver.

Umut: Tamam, tamam. Leo var mıydı yoksa o da mı noel çocuğu olarak ülkesine kaçmıştı.

Gökhan: : O da gidenler arasındaymış. :(

Umut: Tüh ya…

(Umut 'la Gökhan 'ın affına sığınarak.:))

Maçtan önce yazmıştım ama eğlencelik olsun, tekrarlayalım. :D

Duran toplara çare bulmamız lazım yalnız.

Katılıyorum sezon başı neydi öyle ya ! Her kornerde diyordum yani aha gol geldi diye, o kadar organize kullanıyorduk ki ! Fakat şimdi ne yazık ki düz atıyoruz kornerleri. İnşallah 2.yarı başlarız gene organize duran top olaylarına. Duran toplarda iyi bir fırsat çünkü, hatta çok çok önemli.

Geri
Üst Alt