Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Takımı uzun zamandır bu kadar istekli görmemiştim. Orta saha ilk yarı ne baskı yaptı öyle acıdım bi ara trabzona :D Servet ve Emre o kabus ofsayt savunmasına göre iyidi bugün.. Caner ve Arda tek kelimeyle süperdi.. Kötü diyebileceğimse ayhan vardı gene.. Taraftarın coşkusu da süperdi.. 2. yarı böyle desteklersek takımı coşarız coşar..

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Yan Forumda Arda TURAN ile Özer Hurmalar midemi tırmaları kıyaslamışlar.

İşin ilginci ARDA Tek başına TS gibi 4. büyüğü genç çoluk çocukla oynayıp şov yapmış.

Özer dedikleri çakma yıldız ise Altay yani Bank Asya takımına şov yapmış gerçi şovu da göremedim. 2 tane top düştü önüne gol attı.(Ama 2 gün önce TS maçında Özerin ismi de cismi de sahada arasan bulamazdın)

Bu Caner'in bonservisi alınmalı.

Leo'nun Fener maçında yaptıklarını ve hiçbir maçta yapmadıklarını sayarsak burdan köye olur. Hem zaten ben Aykut'u beğenmem ama Leo'dan eksiği yok. hatta refleksleri daha iyi.

Ayrıca o şampiyon olduğumuz sene Aykut ve Orkun ile sadece 23 gol yemiştik. Şu anda yakaladık o rakamı. Savunma da aynı idi.Emre Güngör vardı bir tek.

Leo'yu savunmuyorum ama Aykut dan daha iyi kaleci kesinlikle.

Leo fener maçında 1-2 hatası dışında Ligde de Avrupa da hatalı gol yemedi.

Ama Aykut'un oynadığı bitçok maçta yediği saçma hatalı golelr biliyorum.

En basiti bir adam 6 yıldır burada olup hala ilk 11 e giremiyorsa gitsin TSL de küme takımlarında oynamaya çalışsın.

Ufuk'a gelince fiziği çok iyi tam kaleci fiziği var. Ama oyununu görmek nasip olmadı. Eğer Ufuk iyi çıkarsa Leo yedek bekler.

Eksik takımla kupaya iyi bir başlangıç yaptık. Devre arasında takviyelerle daha da iyi oluruz. Bu takımda Aydın,ayhan alpaslan linderoth gider.

Belki bana çok itici geliyor "ben demiştim" diyenler. Dediysen bile bunu tekrarlamayı ve le düşünmeyenleri mahcup etme, ezme sevdasını anlayamıyorum.

Belki itiraz edenlerin farklı bir dayanakları vardı, belki de hala haklılar. Zira bunu bilemeyiz. 1 maçlık performanslarla bu %100 dür demek zor olacaktır.

Umarız Caner bu performansını devam ettirir, satınalma opsiyonunu kullanırız ve sol kanadımız uzun yıllar güvende olur. Böyle olmasından üzülecek Galatasaray 'lı yoktur.

geçen gün arkadaşın tekinin yazdığı bişeye sinirlenmiştim de ondan öyle yazdım belki kendisi görür diye abi :) ayrıca ben kendisini manisa ve cska performanslarını da biliyorum.sana karşı boynumuz kıldan ince :)

Bu kadroyla oynanabilecek en iyi topu oynadık.Hücum olarak beklediğimden de iyiydi takım.Bunda Caner'in çok iyi performansının da etkisi vardı.Arda ile birlikte sürekli aradılar sürekli çalıştılar.Arda'da çok iyiydi bugün.Birkaç maçtır kendine geldiğinin işaretlerini veriyordu zaten.İkinci yarı ile birlikte daha iyi olacaktır umarım.

Sabri'ye çok üzüldüm umarım sakatlığı ciddi değildir.Aykut ise Franco'dan bir eksiği olmadığını gösterdi bence.Yan toplarda kötüydü ama Franco'da kötü zaten.

Rijkaard rotasyon işini o kadar güzel oturttu ki oynamak isteyen formasının kıymetini bilen herkes kendini hazır tutuyor bu maçta bu da görüldü.

Aydın'a ise çok üzülüyorum.Bir değer şu yaşında yitip gidecek ne yazıkki.Çok vurdumduymaz.Eminim o da daha iyi oynamak goller atmak asistler yapmak istiyordur ama daha çok çabalaması lazım.Arda da forvette ilk oynadığında çok sırıtmıştı ama oynadıkça hem Kewell hem o süper oynamasalar bile birşekilde duruma uyum sağladılar.Ama Aydın uyum sağlamaya bile çalışmıyor.Kanatta yok forvete geçerse zaten oranın oyuncusu değil diye çabalamıyor.E nasıl olacak o zaman? Umarım Aydın'da Sabri'nin kısa sürede gösterdiği gelişimi gösterebilir...

senolun gaziyla ancak bu kadar olur iste

ersun yanali gönderip cok büyük salaklik etti bunlar

Maçın analizinden önce bence bu maçda çok çok önemli değişikler gördük bu akşam.

-Mücadele yönü yedek takım olmasına rağmen çok iyiydi.Biz kötü oynayalım ama bu şekilde mücadele edelim kazanamayacağımız takım olmaz.

-İşte tribün yönetimi böyle olmalı,işte taraftar desteği böyle olmalı.Türkiye kupası diyip geçmeden stadı dolduran ve çok keyifli bir atmosfer yaratan taraftar liderlerine çok teşekkür ediyorum.Birileri sesimizi duymuş belliki,bu ne büyük değişiklidir? bu nasıl bir tempo ve destekdir gerçekten gururlandım.Trabzonlu oyuncular gereçekten stad atmosferinden etkilendi bu akşam zira biz onlardan çok eksik çıktık maça.

-Arda bugün arda gibi oynadı gerçekten.Attı ve attırdı.Bİr kaptan gibi oynadı ve 90 dakika temposu hiç düşmedi.Keşke bunu uzun vadeye yayabilse ve çoğu maçda bu şekil oynayabilse arda kendinide aşar.

-Caner erkin oynadığı ilk maçlarda çok hata yapıp kafalarda soru işareti bıraksada görüyoruzki takıma her geçen gün dahada bir alışıyor.Son maçları canerin güzel ve iyi top oynamaya başladı.Reijkaard caneri bugün sol bekde değilde kewell'ın bölgesi olan sol açıkda oynatınca caner coştu.Çok tehlikeli posizyonlara girdi ve çok güzel bir gol attı.Trabzonun sağ tarafını adeta çökertti.Görüyoruzki caner ofansif anlamda daha faydalı bir oyuncu ancak reijkaard onu bekdede denemek istiyor.Canari sol kulvarın tamamında oynatma düşüncesi ileriki zamanlara işe yarayabilir zira caner süratli ve teknik bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi bu maçda.

-Defansif anlamda bugün sıkıntılar çektik ancak böylesi ciddi defans hattı rotasyonlarında uyumsuzluklar ve anlaşmazlıklar her zaman doğabilcek olaylar zira yine bu maçda özellikle skor 2-0 olukdan sonraki vakitlerde çok sıkıntılar çektik.Takımın defansif anlamdaki çabaları bir nebzede olsun fayda verdi ancak defansdaki oyuncularımızın savrukluğu sıkıntı yarattı.Elbette reijkaard için bu tür maçlar yedek oyuncuları görmesi açısından çok önemli ancak oyuncularımızın bu anlamda konsantrasyon eksikliği çektiğini bir kez daha gördük.

Genel anlamda taktik bakımından çok şey görmesekde mücadele bakımından çok zevkli bir karşılaşma izledik.Trabzon şenol güneşin gelmesi ile birlikde cidden riskli bir rotasyon döneminden geçiyor haliyle takım oyunu anlamındada çok sıkıntı çekiyorlar.Trabzon ite kaka bu ligi götürür ama büyük maçlarda pek fazla varlık gösteremez zira kadro yapıları şenol güneşe sanki ters gelmeye başladı dolayısı ile güneş hoca bu sezonu tamamlayıp gelecek sezon için hazırlık yaopacakdır,nede olsa bu takım aslında hügo brossun takımıydı,o kurmadı..trabzonda uzun yolda deve değiştirince sonuçlarına katlanacak artık..

Takımımı kutluyorum tekrardan,güzel mücadele etti maçı hakkıyla aldı.Bugün altay karşısında yabancıları ile şov yapan fenere inat %100 yerli bir kadro ile çıkıp ,hemen hemen tam kadro karşımıza gelen trabzonu yenmeleri bir gurur kaynağı olmalı zira kötüde olsalar karşımızda trabzon vardı ve onlarda ellerinden geleni yaptılar,sonuçda kazanan taraf olmanın keyfini bu akşam tekrar yaşadık..

Yan Forumda Arda TURAN ile Özer Hurmalar midemi tırmaları kıyaslamışlar.

İşin ilginci ARDA Tek başına TS gibi 4. büyüğü genç çoluk çocukla oynayıp şov yapmış.

Özer dedikleri çakma yıldız ise Altay yani Bank Asya takımına şov yapmış gerçi şovu da göremedim. 2 tane top düştü önüne gol attı.(Ama 2 gün önce TS maçında Özerin ismi de cismi de sahada arasan bulamazdın)

harbi ezikler yahu.daha kac gun once bi taraflarını yırttılar su trabzonu yenmek icin biz ise yedek ve paf takım katkılı çoluk cocukla yendik.bide utanmadan o dönek ve cakma yıldız özeri mi yıldız yapmışlar?muhahaha...ölürümde o fenerin formasını giymem diyordu o şahıs.aynen emre denen şahısında dedigi gibi.dönek ve şahsiyetsiz futbolcular toplulugu....

Canerin biraz daha kondisyon calismasi,güclenmesi lazim.Birde sadece Canerde degil takimda olan büyük bir eksiklik,sut cekmeme yada daha dogrusu cekememe durumumuz.Bu takim nedense sut konusunda cok zayif.Defansa kusur bulanlari anlayamiyorum,zira duran toptan yedik golü.Emre-Servet ikilisi bugün fena degildi,ama onlarin hatasini genelde Sabri kapatti.Sonuc olarak Sabri benim iciin Canerden daha önemli,daha faydali bir futbolcu.

Tekrar ediyorum,asil sorunumuz ne defans,ne orta saha.Biz sut cekmiyoruz,cekemiyoruz yada cekmeyi hic düsünmüyoruz.Iste Fenerin bizimle arasindaki en büyük fark bu.Adamlarda su t ceken eleman cok,vuruyorlar,gol olmasa bile sekince tamamlayan Semih gibi,Lugano gibi elemanlari is görüyor.Su Ikinci Kalli döneminin ilk 5-6 haftasindaki gibi hatta ve hatta ondan önceki hazirlik maclarindaki gibi sut aliskanligimizi yeniden kazanmamiz lazim.Gönül isterdiki su Antepdeki Julio Sezarmi neydi,hani hem bize hemde FB ye jeneriklik goller atan Brezilyali bizde olsun.

Hersey bir tarafa bu kadar eksik ile,bu kadar tecrübesiz gencler ile bu maci kazandigimiz icin hem cok sevincli,hemde cok gururluyum.

Doğruyu söylemek gerekirse bukadar eksiğe beraberliğe razıydım ama Galatasaray'ım beni yanılttı çok iyiydik bugün çok hücumda kimse olamdığı için 2 golle yetindik hücumda olsaydı farka giderdik bence :D

B_6b25d5e60a778e3d19e7b22eda3210ee.jpg

Caner Ve Arda tartışmazsız takımın en iyi oynayanlarıydı

ama Ardanın son dklarda defansın hatasında aldığı o topu ağlara göndermesi lazımdı

şahsen dk 90 olmuş ardanın koşuyor olması beni fazla ilgilendirmiyor o dkkaya kadar yakaladıklarını atsın topları olumlu kullansın yeter

Sabri ve Alpaslanda maçta fena değildi

Ayhan ve Aydın gene kanser etti bu akşam

Bu kadar eksiğe rağmen galibiyetle ayrılmak güzel

Babamla girdiğim bir iddayı daha kazandım :D

Maçtan önce yorumumdan utandırdılar beni helal olsun hepsine(Aydın hariç). Aydın hakkında yorumum hiç bi zaman yanılmaz, aylar önce yaptım tezi şu anda tüm dünyanın kabul ettiği bir kanun oldu. kanunun adı da şu :'Aydını halısahaya bile çağırmam abi'.

Sakat sakat topa vurmaya çalışan sabriden utan aydın yılmaz,son dklarda arda forvete geçince nasıl top tutulur oyun soğutulur pres yapılır onu öğren

Maç harikaydı

Arda-Caner-Sabri-Mustafa çok iyiydi

Macin en güzel olayi ne Caner'in ne de Arda'nin performansiydi. Bize gol atan Song'u alkislayan taraftar yine büyüklügünü gösterdi. Orda olmak isterdim acikcasi:)

Berkin'in üzerinde durulursa çok önemli bir futbolcu kazanmış oluruz.

aradaki farka bakin zapo bjk ye gol atiyor ana avrat küfür yiyor

song bize gol atiyor oyundan cikarken ayakta alkislaniyor

iste büyüklük budur

Geri
Üst Alt