Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Bugün keşke fenerle oynasaydık ya!

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray - Trabzonspor | 23 Aralık | 21:30

Gayet rahat bir mac olucak , cok akıllı oynucaz ve rahat bir sekilde macı alıcaz simdiden tebrikleri bekliyorum . Mactan sonra görüsmek üzere

Tahmini skor : 3-1

Eger bana uyup skor oynayan arkadaslar varsa onlardan özür diliyorum :o

Şaka bir yana bugün söylencek pek fazla birsey yok . Takım genel olarak sahaya güzel seyler yansıttı . Macın adamı Arda , pleaselerde bana göre Caner ve Sabriydi .

Takımın zayıf halkalarına gelince Alparslan , Aydın ve Ayhan . Ayrıca Emre Asıkta sahada cok kacak oynadı gibi .

Bu isimler devre arasında gönderilebilir diye düsünüyorum . Ve bunlara linderotuhu da ekleyebiliriz . Gözle görülür bir etki saglıcagını düsünmüyorum bundan sonra .

Ayrıca genc Berkin icin bir parantez acıyorum . Gelecek icin ilk 11'i zorlayabilcek bir isim oldugunu düsünüyorum .

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Doğruyu söylemek gerekirse bukadar eksiğe beraberliğe razıydım ama Galatasaray'ım beni yanılttı çok iyiydik bugün çok hücumda kimse olamdığı için 2 golle yetindik hücumda olsaydı farka giderdik bence :D

arda ona bakarsanız hat-trick te yapabiliridi %100 iki tane pozisyonu vardı kalecinin şansı yardım etti yinede bu kadro ile bence çok güzel bir futbol oynadık son zamanlarda ilk defa bir maçtan bu kadar zevk aldım sabrinin anlını öpmek lazım nasıl çıkardı ama topu çizgiden:2_thumbs_up_-_anima

Re: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Son

Keske Aydinin yerine Serdar, Colak tan biri oynasaydi.

Herşey bir tarafa Hocamızın maç sonu açıklamaları çok hoşuma gidiyor.

boşverin şu antucuları ya...bakalım keyfimize eğlenmek için giriyordum artık tiksiniyorum o forumdan...

gözlüklü spiker: Galatasaray bugün cok iyi top oynamadi

yuh be yaziklar olsun

serefsiz trt

Taraftar yine muhteşemdi. Yine yeni yeniden "Seni sevmeyen ölsün"... Helal olsun hepsine.

Kewell kolay marke edilen adammış forvette:)

Ulan Sergen..

Galatasaray yabancısız ve yarısı paf oyuncularıyla çok güzel oynayarak Trabzonu yenmiş ama bizim taraftarımız hala o gitsin buraya şu alınsın diye tartışıyor.

Zaten sabahtan akşama kadar bunları tartışıyorsunuz, bari maçlardan sonra iyi oyunun ve galibiyetin tadını çıkarın. FMcilik oynamaktan futbolun zevkinden mahrum kalıyorsunuz bence. :B

Demek Keitasiz mac kazanabiliyormusuz. Güzel.

Ntv sporda Sergen yine salamasyon yapıyo :D

Sabri de bugün harikaydı.Defansın arasına atılan toplarda hemen müdahale edip birçok pozisyonu engelledi.Hücumda da gayet iyiydi.

Sakatlanması kötü oldu umarım çok ciddi birşey değildir.

Song'un GS de emekleri çok büyüktür. Her zaman kalbimde kalacaktır. Bizim şampiyon olduğmuz sene o hırsla 30 metreden Manisa ya attığı gol ve Aslan gibi sevinmesi hala gözlerimin önünde.

Taraftarımız onu alkışladı. Hella olsun diyorum. Lig maçından daha neşeli ve coşkulu bir taraftar vardı. Bu da takımı ateşledi.

evet sergen başladı sallamaya ardanın gecen senelerdeki oyunu maksimumuydu diyo

Hiç galibiyet beklentim yoktu ama takımı beğendim bile birkaç oyuncu dışında.Ayhan ve Aydın dışında mücadele fena değildi.Arda ise oynadığında eşsiz oluyor gerçekten.

aradaki farka bakin zapo bjk ye gol atiyor ana avrat küfür yiyor

song bize gol atiyor oyundan cikarken ayakta alkislaniyor

iste büyüklük budur

Durum farklı. Galatasaray taraftarı salt "lümpen", Beşiktaş taraftarı salt "fanatik" değil.

BJK o golle maçı kaybetti. Sen eski oyuncunu kazanmakta olduğun bir maçta alkışladın.

Dk 90 da Song'un attığı golle mağlup olsak, oyundan çıkarken alkışlanır mıydı sence?

Geri
Üst Alt