Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aksine tribünleri hiç beğenmedim. Yine her kafadan farklı ses çıkıyordu. Bu da boş gürültüden başka birşeye yaramadı. Arada sırada güzel tezahuratlar hep bir ağızdan yapıldı ama fazla göze batmadı. Neyse yeni bir yapılanma var tribünlerde bunu farkettim. İleri de özellikle uefa maçlarında daha iyi bir atmosfer yaratılacağından şüphem yok. Ayrıca Song çıkarken taraftarlarımız tarafından alkışlanması beni çok duygulandırdı. İşte bizim taraftarımız budur.
Maça gelelim. Trabzonla 0-0 ve ya 1-1 berabere kalırız, Sturm Graz maçındaki gibi performans sergileriz diye düşünmüştüm, yanılmışım. Özellikle Arda, Caner ve Sabri'nin performanslarını beğendim. Arda uzun zamandır durgundu bu maç ona moral olmuştur, Caner'de çok iyi oynadı ileride daha da iyi oynar. Tabi gerçek mevkisinde oynadığı sürece... Sabri sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen, ortaya koyduğu performansı GALATASARAY RUHUNA VE GALATASARAY SEVGİSİNE bağlıyorum. Tekniğini geliştirmesi bu takımın vazgeçilmezleri arasına girmesine olanak sağlayacak gibi görünüyor. Bravo Sabri...
Rijkaard'a sonuna kadar güveniyorum. Özellikle bu maçta yerine oturmadı hiç. Genç oyuncularımıza eksikliklerini gösterdi. Onlara güven verdi. Yapılması gerekende buydu zaten.
İsterse dünya'nın en kaliteli oyuncusu olsun.Ruhsuz oynuyorsa bu takımda işi yok.Bir an önce yol alsın.Kayseri,Bursa onu bekler
Ekli dosyayı görüntüle 918
-Şikayetiniz ?
-Doktor bey ! Birakin maclari, antremanlari,rüyalarimda bile gol atamiyorum.