Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Sabri'ye nazar değdi bugün..izlemeye doyamadan sakatlandı...

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası B Grubu | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | 23 Aralık | Maç

Ben aksine tribünleri hiç beğenmedim. Yine her kafadan farklı ses çıkıyordu. Bu da boş gürültüden başka birşeye yaramadı. Arada sırada güzel tezahuratlar hep bir ağızdan yapıldı ama fazla göze batmadı. Neyse yeni bir yapılanma var tribünlerde bunu farkettim. İleri de özellikle uefa maçlarında daha iyi bir atmosfer yaratılacağından şüphem yok. Ayrıca Song çıkarken taraftarlarımız tarafından alkışlanması beni çok duygulandırdı. İşte bizim taraftarımız budur.

Maça gelelim. Trabzonla 0-0 ve ya 1-1 berabere kalırız, Sturm Graz maçındaki gibi performans sergileriz diye düşünmüştüm, yanılmışım. Özellikle Arda, Caner ve Sabri'nin performanslarını beğendim. Arda uzun zamandır durgundu bu maç ona moral olmuştur, Caner'de çok iyi oynadı ileride daha da iyi oynar. Tabi gerçek mevkisinde oynadığı sürece... Sabri sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen, ortaya koyduğu performansı GALATASARAY RUHUNA VE GALATASARAY SEVGİSİNE bağlıyorum. Tekniğini geliştirmesi bu takımın vazgeçilmezleri arasına girmesine olanak sağlayacak gibi görünüyor. Bravo Sabri...

Rijkaard'a sonuna kadar güveniyorum. Özellikle bu maçta yerine oturmadı hiç. Genç oyuncularımıza eksikliklerini gösterdi. Onlara güven verdi. Yapılması gerekende buydu zaten.

Galatasaray'ın Hagili, Popesculu, Hakan Şükürlü efsane kadrosu özellikle lig maçlarında çoğu zaman boş tribünlere oynuyordu. Ultraslan'ın kuruluş nedenlerinden biri de bu boş ve organizesiz tribün sorunuydu. Takım sahada şov yapıyorsa seyirci de tribünde şov yapacak felsefesi ile Ultraslan kuruldu.

Şimdi ise sezon başından beri formalite maçı olsa bile tribünler dolu. Taraftar profili biraz değişiyor. Aslantepe ile daha da değişecek. Belki tezahüratlarda hatta görsel organizasyonlarında sıkıntı yaşayacağız. Ama 1000 kişinin bağırdığı boş tribünler yerine bağırmasa bile 40-50.000 kişinin olduğu dolu tribünleri tercih ederim. Her kafadan ayrı ses çıkması sorunu ise büyük ölçüde Ultraslan'ın kapalıdan ayrılmasındandır.

"Mükemmel bir maçtı"

Frank Rijkaard, 2-1'lik skorla kazandıkları Trabzonspor maçının ardından "Çok iyi bir maçtı. Çok agresif oynadık ve önde bastık. Bizim ve taraftarımız için çok önemli bir galibiyetti. Futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, 2-1'lik skorla kazandıkları Trabzonspor maçının ardından "Çok iyi bir maçtı. Çok agresif oynadık ve önde bastık. Bizim ve taraftarımız için çok önemli bir galibiyetti. Futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Rijkaard, Caner'in performansı için "Mükemmel bir maç oynadı ve mükemmel bir gol attı. Daha önce de söylediğimiz gibi, atağa katılabildiği zaman daha etkili olabilen bir oyuncu. Caner tamamen bir sol bek değil. Daha fazla ileri çıkmayı seven bir futbolcu, bu maçta da bunu bize gösterdi" dedi.

Hollandalı çalıştırıcı, böylesine riskli bir maçta önemli yabancı oyuncularına izin verdiği için eleştirimesi üzerine "Bu bir risk değil. Kaleci olarak Aykut ile başlayacağımızı zaten biliyorduk. Aynı şekilde Elano oynamayacaktı, Ayhan oynayacaktı. Kewell'ın durumu biraz daha farklı. Tıbbi açıdan izin verdik, bir tedavisi gerçekleşecekti. Kewell gibi bir oyuncuya ligin ikinci yarısında ihtiyacımız var. Normalde Keita'yı oynatacaktık ancak sakatlığı var" dedi.

Rijkaard, devre arası transferi için de "Yönetimimizle konuştuk ancak bekleyip görmemiz lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Webaslan.com

İsterse dünya'nın en kaliteli oyuncusu olsun.Ruhsuz oynuyorsa bu takımda işi yok.Bir an önce yol alsın.Kayseri,Bursa onu bekler

Ustelik göbek yapmis Aydin!

Tek hizini görüyoduk aradabir, zaman zaman, cani istediginde, sahahada... Ama simdi öyle kilo almiski, önceki gibi kosamaz bile...

Aydın son 2 maçtır bölgesinde oynamıyor.Bu çocukta forvet olmayacağı bariz belli.haliyle performansını da ortaya koyamıyor.

Olaya yanlış mevkide oynaması açısından hiç baktınızmı?

Aydın bütün macta bir tane kafa topu alamadı..Çok güçsüz bir oyuncu..

Bu arada eziklerin maç özetini izliyorum.Altay neler kaçırmış yaw :D

trt'nin uğuru geçen sene olduğu gibi bu sene de devam ediyor, iki yıldır trt'nin yayınladığı hiç bi maçı kaybetmedik diye hatırlıyorum.

Bu genç takıma Bi Sercan,Bi Volkan Şen,Bir de hamit..

Keitaya,Elanoya,Kewella gerek kalmıycak resmen :D

bu arada Trabzon kötüydü yavv.eziklerle oynadıkları mactada kötüydüler.şahsen ben üzülüyorum Trabzonun bu haline.herzaman iyi olmalarını istemişimdir.(düşmanımın düşmanı dostumdur)tabi bu duygununda etkisi var ama hep sempatik gelmiştir bana Trabzon.hiç kin besleyemedigim bir takımdır.

Bugün eksiklerimize rağmen çok güzel oynadık Caner, Arda, Sabri, Emre Aşık süper oynadılar ayrıca taraftarda süperdi 90 dakika hiç susmadılar ama en çok taraftarı taktir ettiğim nokta Song oyundan çıkarken alkışlanmasıydı.

Bugün yılların değerine değer kattığı bestemizide söyledik..

4ewer ultrAslan <3 F.Rijkaard..

Aydın'daki göbek neydi öyle hakkaten!? Yahu sporla minimum ilişkim var, ben bile daha "sportif" görünüyorum...

ayhan-aydın-mustafa sarp berbat oynadılar... birde yanlarına alparslanın eklemek lazım...

arda-caner-sabri cok iyi idiler

devre arası anthony annan alınsın ve transfer kapansın...

helal olsun sana bee Sabri.hakkaten aslan yüreklisin.

Ekli dosyalar

• gukhan.webp
    gukhan.webp
    21 KB · Görüntüleme: 156

Sabri'nin sakatlığı ciddi değilmiş.

Arda biraz oynayınca nasılda takım sırıtmıyor..Afferim kaptan ve gençler..:)

Bir de bu Trabzonspor ne işe yarar bu ligde ben çözemedim arkadaş.. :D

arda : daha toparlanmış güzel bir oyun çıkardı yinede daha etkili olması lazım.

caner : bu şekilde oynayacaksa ve biraz daha güçlenirse satın alınsın. kewell'ın yedeği olabilir ayrıca kewell gibi süpriz forvet denemesi yaptığımızda orta saha-sol kanat için harika.

alpaslan : daha iyiydi kademe sorunu var ama düzelme olucaktır erken henüz.

ayhan : biraz daha istekliydi ama hala kaybettiği topları takip etmedi.yer yer iyi iş yaptı.

barış : lütfen gitsin ! pas atamıyor-takımı yoruyor(hatalı pas ve geri dönüş yaptırarak ) mücadele herşey değildir.

sarp : dengeli güzel oynadı şut çalışması lazım çok rahat pozisyon yaratıldı ama dağlara taşlara cevahir avm ye gönderdi topları.

emre aşık : ne desek az harikasın üstad. yerinde mudehaleler ve basit paslar ile sinir stress yaratmadı defansta ufak tefek pozisyon hataları ise normal.

servet : daha kontrollu ve defansı düşündü ve iyi yansıttı.

aykut : bu adamı savunmasın kimse. çok çok eksiği var franco'nun eldiveni olur anca. direkt 3.kaleci.

aydın : fizik yok, top kontrolu zayıf, onun yakaladığı pozisyonları kewell ya gol ile sonuçlandırıyor yada korner kazandırıyor. gönderilsin yada kiralık olarak 1-2 yıl bekletilip izlensin.

sabri : sakin-temiz-pres yapan ve basit oynayan ama yine pas hatası yapan bir sabri izledik.

berkin ve çetin : gençler güzeller sakin ve gerçek bir sporcu gibi yaşamayı felsefe edinirlerse rijkaardın isteklerini ve zekasını kaparlarsa önümüzdeki yıllarda ilk 11 oynayacaklardır.tebrik ediyorum onları.

Geri
Üst Alt