Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 5-1 Denizli Belediyespor | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 3 - 0 Denizli Belediyespor | Devre

Barış Keita'yı keser :D

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Galatasaray 3 - 0 Denizli Belediyespor | Devre

Barış çok iyiydi boşuna demiyoruz Barış, Barış diye.. En azından sağlam oyuncu.. Artık ikinci yarı gençler oynasında Serdar niye kadroda yok anlamadım gitti..

Barış'a laf atanlara kızdım. Hala Barış'ı savunmak için demiyorum ama bu adamdan önce Nonda-Ayhan-G.Zan gibi sorunlarımız var. Orta sahaya en az 1 çift yönlü adam alınmadan Barış'ı göndermek olmaz. İyi bir yedek ve dinamizm katıyor elinden geldiğince.

H.Balta'ya bir sözüm var, "sıfırdan başlıyorum" dedi. Sıfır değil bu "eksilerde". Defans işini tamam yapıyorsun, git gol at da demiyoruz bre insan paslarını doğru at bari.

Caner bence en az Arda kadar yetenekli. Aynı zamanda mücadeleci. Arda da zamanında meşhur değilken böyleydi. O Arda'yı bugün her toptan sakınan Belediye'yi küçümsediğini her pozisyonda gösteren Arda'ya tercih ederim.

Nonda dışındaki tüm oyuncularımız iyi oynuyor bugün ...

Elanonun 2 sutu ve Ardanin calimi müthisti. Caner cok bencil oynuyor yanliz, kendini

ispatlamak istiyor takima/taraftara herhalde,barisda yine ayni baris 2 bos kaleye gol atti

diye göklere cikarmayin sunu hemen.

Ya yanlız şu Elano'ya hasta oldum yaa :D

Adam resmen döktürüyor. Geriye gidip top alıp oyun kurmalar , mücadele , istek .. Gerçekten çok kusursuz oynuyor. Üstelik sol ayağınıda çok iyi kullanıyor. Frikiği de muhteşemdi.

Yanına defansif işi daha güzel yapıcak ve sade oynucak adam versinler, çok gol atar ve muhteşem ara paslar atar bundan şüphem yok.

Valla hepsini geçtimde Uğur un içi geçmiş toparlanması lazım.. Sabri yi çok ararız..

Emre Çolak - Berkin girer Sarp - Nonda çıkar.

Güzel oynuyoruz güzel.

Yanına defansif işi daha güzel yapıcak ve sade oynucak adam versinler, çok gol atar ve muhteşem ara paslar atar bundan şüphem yok.

Barış Galatasarayın futbolcusu değil dndik bir maçla göklere çıkarmayın . ün gibi hatırlıyorum 10 top kullanıp 8ini kaybettiğini

Caner cok iyi grafik ciziyor!

Allah nazardan korusun! :) :)

Bu takımda şu durumda en son gidecek oyuncuların ortalarındadır Barış Özbek.Ben hastayım bu çocuğa.Tamam yetenek sorunları olabilir yapamayacağı işleri denemesi sinir bozucu.

Barış Özbek bu takıma heryerde lazım...

Elanonun şut neydi öyle ya :D

Geri
Üst Alt