Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-3 Galatasaray | 10 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

Sarp ve Ayhan iyi oynuyorlar beyler ama Barış herzamanki gibi.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

bu sahada topmu oynanır arkadaşlar yapmayın etmeyin sallamayın hemen millete top düz gitmiyor sekiyor sürekli.İkincisi ise adamlar sahaya top oynamaya değil bacak kırmaya çıkmış dakika 5 kırmızı kart geldi lanet olsun böyle işe yenilsinler isterlerse 5 yesinler Arda orada ayağını erken çekmese ne olacaktı ?

Mustafa cok iyi de sanki Ayhan'a sarmis "taraftar".

Aynen sadece mücadele ederse bir şeyler yapabilen oyuncular artık Arda,Elano,Kewell,Baros,Keita gibi isimlerin yanına daha klas adamlar lazım(Hamit,Kallström,Biglia,Emana,Zokora) gibi.

ayhan ve barıştan nefret etmeye başladım. Takımın bütün koordinasyonunu bunlar bozuyor. Keşke trabzon maçındaki kadroyla çıksaydık maça

KeweLL iyi diyenlere hayret ediyorum.

Hiç istekli görünmüyor dolaşıyor öyle ortalıkta.

Hişşttt orda dur KEWELL'ın orrada dolaşması yeter o adam takımın ruhunu sembolize ediyor ona laf yok o 19 numara takım kadrosunda olsun gerisi teferruat

Şu Ayhan 2-3 maç yedek kaldı diye formasını almamıştı ya yine yedek kalırım diye Al işte sana forma şansı :P

İnatla ortashada top kaybeden ve kolay çalım yiyen Ayhan...

Maçı takmıyoruz o kadar.Ne yani 10 kişi takıma 10 mu atalım?:)

sen izliyormusun maçı?

İzliyorum maçı ikisinide normal bir şekilde oynuyorlar özellikle Ayhan kendini Ronaldinho sanıp kafasını çime gömüp çalım atmıyor Mustafa'nında attığı 2-3 güzel pası vardı dikine.

Rijkard ve Neskens, Size yalvariyorum, lütfen..!!!

Servet Cetin´i cikar yerine bir Genc al yada hic kimseyi alma 10 kisi oynayalim...

Ayhan Akman´in yerine bir Genc al veyahut Linderoth´un bir Bacagini Omuzuna asin Tek Ayakla oynasin ondan daha yararli ve daha seyir zevkli olur..!!!

Ya Ayip ya..Bukadarda Futbol Topuna ayip, saygisizlik yapilmazki..!! Bukadarda Anti Futbolcu olunmazki..!!

Bu iki ismi görünce Cihan Haspolat´li, Orhan Ak gibi oyunculara cok saygisizlik etmisiz diye düsünüyorum...

Sinirimden catlayacagim..Lütfen ya Gencleri oynat bu ikisinin yerine daha cok heycanlaniriz..Hatta ikisini cikarin 9 kisi oynayalim daha cok zevk aliriz...

:mad::mad:

yorumlari okuyorum

bu maci kaybetsek Rijkaard istifa diye yazan bile olur burda :D

Geri
Üst Alt