Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-3 Galatasaray | 10 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

İzliyorum maçı ikisinide normal bir şekilde oynuyorlar özellikle Ayhan kendini Ronaldinho sanıp kafasını çime gömüp çalım atmıyor Mustafa'nında attığı 2-3 güzel pası vardı dikine.

O zaman Ayhanın takım atağa kalkarken kaptırdığı topları ve kolay çalım yediğini görmüşsündür... Barışında seozn başından bu yana saha içinde ne yapmaya çalıştığını anlamadım anlayan arkadaşların bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Grup B | Orduspor 0-1 Galatasaray | 10 Ocak | Devre Aras

Forvet falan geç bunları 1 defans 2 önlibero lazım bu takıma

Aynen. Ne zamandır diyorum bu takıma top tekniği yüksek defansif orta saha lazım diye.

Kewell kötü oynadı, Nonda'yı alabilir.

Ne alaka ya..Adam akilli yerden ayaga Top oynayamayan beceriksiz 2-3 Futbolcun var..!

Yav abicim sanki istese atamaz takım 7-8 tane.Siz sadece sevmediğiniz oyunculara şartlanmışsınız.Tabi takım kötü ya fırsat bu fırsat Barış'ı gönder Ayhan'ı gönder...

futbolun biraz adaleti varsa bugün sahada yürüyen 11 hayalet tarihi fark yer, saygili olun her rakibe, siz bu ülkede ne basardiniz ki, böyle havali havali DOLASIYORSUNUZ sahada

Günah keçileri belli Ayhan ve Barış ama Kewell bi maç kötü oynasın kızmazlar.

Arkadaşım Ayhan ve Barış sezon başından bu yana bir tane iyi maçı yok... Bırakta Kewell bir tane kötü maç oynasın dimi...

yav abicim sanki istese atamaz takım 7-8 tane.siz sadece sevmediğiniz oyunculara şartlanmışsınız.tabi takım kötü ya fırsat bu fırsat barış'ı gönder ayhan'ı gönder...

:005::005:

futbolun biraz adaleti varsa bugün sahada yürüyen 11 hayalet tarihi fark yer, saygili olun her rakibe, siz bu ülkede ne basardiniz ki, böyle havali havali DOLASIYORSUNUZ sahada

11 tane kasmayan futbolcu desek daha bir uygun olur sanki :)

Arkadaşlar sanki karşımızda çok iyi bir takım var bizden daha kötü ve 10 kişi kalmış bir Ordu var ne yapalım baskılı oynayıp 10 tane golmü atalım.

Fazla stres zarar

Stress degilki...Iste isin Kötü yani´da o..Böyle adamlari seyredince yazik oKenarda, A2 Takiminda bekleyen genclere diyorum. Ya maadem bunlar gibi hata yapilacak birakalim o Gencler bu hatalari yapsin Futbollarini gelistirsin...

Bunlarin oynadiginin 2 Katini o Toy Genc Oyuncularimiz oynamazsa ben bisey bilmiyorum..

bu Ayhan ve Servet´in Futbol tarzini hic sevmedim sevmeyecegim´de...Ördek gibi Yürüyen Volkan Arslan bile bu Ayhan´dan iyidi ya..

Mehmete talip varsa hemen gönderilsin.Yerine beşiktaştan Necip alınsın.Barış+Ayhan gönderilsin.Sene sonu Murat+Hamit alınsın.Linde gitsin yerine Zenci gelsin:)+ en iyi olanından Defans.Sonuç:GERÇEK GALATASARAY...

What's your problem?:D

baba defanstan top orta sahayi gecemiyorki

statta olmayinca daha komik oluyo

emre mesela pas verio o an goruntude topun nereye gittigi belli degil:)

kamera donuyo yavasca gene merakla bakiorum hangi renkli futbolcuya gidecek diye:)

bilmem duygulari anlatabildimmi

hele uzun toplar yokmu:) pergeller acilio, mancinik geriliyor veeeeeeeeeeeee

tac:P

Büyük golcü giriyor oyuna. :D

Arkadaşlar sanki karşımızda çok iyi bir takım var bizden daha kötü ve 10 kişi kalmış bir Ordu var ne yapalım baskılı oynayıp 10 tane golmü atalım.

Gol önemli değil. Güzel futbol önemli. Ben zevk alamadım ilk yarıdan. Sen zevk alabildin mi çok merak ediyorum?

Geri
Üst Alt