Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi | 14.30 | 2 Şubat

Fbe diyarbekirde güzel bir karsilama yaparlar inş.

Finalde elenirsek bjk fb cl ye gideceği için biz Avrupaya gidebiliyor muyuz değişti mi bu kural

Basaksehir - Galatasaray
Besiktas - Fenerbahce

Önce bjk-fb, sonra da GS-fb yapilarak rantin dibine vurulur.

Rantiniz batsin emi..

Yarı finalde ilk maç nerde o belli mi...

Edit: Yarı finale çıkarsak ilk maç deplasmanda...

Son düzenleme:
Bonnie Budgie var mı beyler

Kusura bakmayın ben ilk defa fenerin elemesini isteyeceğim.

Hemde yarı finalde bjk-fener eşleşmesi olsunda izleyelim biraz. :D

Kusura bakmayın ben ilk defa fenerin elemesini isteyeceğim.

Hemde yarı finalde bjk-fener eşleşmesi olsunda izleyelim biraz. :D

Niye kusura bakalım dostum burası özgür bir forum isteyen Fener'i desteklemekte serbest sonuçta.

Atatürk'ün takımıyla eşlesen amedzportta moraller yerinde

Fb twitter adresinde amed le eslestikleri twitin altını okuyun mizah akıyor

Tapatalk

Amedspor da ülkemizin bir takimi ermeni takimiyla oynamiyorlar sonucta abartmanin manasi yok meseleyi düşmanlaştırmanın kimseye bir faydasi yok bölüştürmek isteyen zihniyetlerin oynuna gelmemek lazim vurduğun gol olsun Amedspor şikecilere geçiren herkesten allah razi olsunn ..

Amedspor da ülkemizin bir takimi ermeni takimiyla oynamiyorlar sonucta abartmanin manasi yok meseleyi düşmanlaştırmanın kimseye bir faydasi yok bölüştürmek isteyen zihniyetlerin oynuna gelmemek lazim vurduğun gol olsun Amedspor şikecilere geçiren herkesten allah razi olsunn ..

İyi de Amedspor'u destekleyeyim derken niye Ermeni takımı değiller diye örnek gösterme ihtiyacı duydun ki?

O zihniyetten çok mu farklı oldu şimdi?

İyi de Amedspor'u destekleyeyim derken niye Ermeni takımı değiller diye örnek gösterme ihtiyacı duydun ki?

haha

bkz. irkcilik yaparak irkciligi elestirmek.

Irkcilik yapan herkesin allah bin türlü belasini versin. Cok net. söz meclisden disari falan da degil, hem iceri hem disari.

Sonuçta en nefret edilen ülke ermenistan sinirlarimiz bile ermenistan ile kapali kurtuluş savaşinda en çok savastigimiz ulkelerden biri sevilmiyor sonucta ulkemiz tarafindan insanlarina birsey demiyorum insanlari hakkinda kotu konusamam her insan insan oldugu icin deger gormeli ben ulke bazinda ermeni takimi ile oynamiyorlar sonucta dedim karistirilmasin

Vurduğun gol olsun ametcim.Avrupa maçlarımızda Yunan-İsrail bayrakları açan bu şikecilerdi.Herkes bir daha düşünsün..

Geri
Üst Alt