Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi | 14.30 | 2 Şubat

Valla ne güzel memleket,sikecilere diyarbakiri cek,kuradan sonrada seyircisiz oynama cezasi ver,birde iyi oyuncularina 3-4 mac cezayida caktinmi ,artik sikebahce 2 macada paf takimiyla cikar..kurada bize ciksaydi adim kadar eminim seyircisiz oynama cezasi falan verilmezdi,bu tahkim ve pfdk resmen sikecilerin pavali köpeklerinden olusuyor...

Deniz naki'ye ceza verilmesi normal,terörü destekleyen aciklamalar yapti

Deniz Naki denen terör sevicinin ne dedigini biliyor musunuz?
Bilmeden konusmayin. Ayrica Türk Istiklal Marsi'ni isliklamak bir ceza sebebi olmayacak da ne olacak?
Cezalar yerindedir.

Deniz naki'ye ceza verilmesi dogru ama seyirci cezasi yanlis.

Diyarbakir'a kirk yilda bir 1. Lig takimi gidiyor,seyircisiz oynama cezasi vermek orda terörle alakasi olmayan insanlara ceza vermek anlamina gelir.

Bir ben sıkıldım herhalde bu gereksiz hassasiyet kasanlardan Deniz Naki'nin açıklamalarına bakıyorum her yerde o konuşuluyor. Dün 5 tane asker şehit oldu, 6 yaralı var kimse sallamıyor. Millet olarak derdimiz geçen seneye kadar adı Diyarbakır BŞB olan takım ile bir oyuncusu olmuş. O elenince herşey bitecek sanki. Orada Asker,Polis,Sivil ölüyor, her gün çatışma, gözyaşı. Her gün bir kaç ocağa ateş düşüyor konuştuğumuz şey bu takım elenecek mi elenmeyecek mi? Amedspor turu geçince gösterilen tepki, 3 aylık bebek Çınar'da öldürüldüğünde gösterilmiyorsa kimse milliyetçilik kasmasın gereksiz yere.

Son düzenleme:
Milli Mars sadece milli maclarda ve belki kupa finalinde okunmasi lazim.

Naki nin cezasi (alacaksa) dogru, kulübe veren ceza da gayet normal bence.

amedlilerin yaptiklari futbolla alakasi yok

o bahsettigin seyler vandalism

Vandalizm de bir çeşit terör'dür. İlla örgüt olarak yapmaları gerekmiyor. Devletin polis arabasını Amedspor'lular devirince terörist, fb'liler devirince vandal mı oluyor ? İkisi de aynı şey.

Bu arada iki olayı da savunmuyorum. Lafım sadece Amedspor'lular şöyle böyle, fb elesin diyenlere. Benim arkadaşım da Amedspor'u tutuyor Diyarbakır'lı olmasından dolayı şimdi onu terörist mi yapar bu olaylar ? Terör örgütünün lideri bile Galatasaraylı ama o öyle diye Galatasaray'ı bırakabiliyor mu burda Amedspor'u eleştirenler ?

deniz naki'nin sözlerine bu kadar tepki verilmesine gerek yok

Vandalizm de bir çeşit terör'dür. İlla örgüt olarak yapmaları gerekmiyor. Devletin polis arabasını Amedspor'lular devirince terörist, fb'liler devirince vandal mı oluyor ? İkisi de aynı şey.

Bu arada iki olayı da savunmuyorum. Lafım sadece Amedspor'lular şöyle böyle, fb elesin diyenlere. Benim arkadaşım da Amedspor'u tutuyor Diyarbakır'lı olmasından dolayı şimdi onu terörist mi yapar bu olaylar ? Terör örgütünün lideri bile Galatasaraylı ama o öyle diye Galatasaray'ı bırakabiliyor mu burda Amedspor'u eleştirenler ?

Terör ya da terörizm, siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir. (Viki)

sence o bahsettigin aptalligi yapan fenerliler bu tür insanlar mi

amed neyi yapmak istedigi gayet açik ve belli - kime ait olduklari da çok belli oluyor.

Terör ya da terörizm, siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir. (Viki)

sence o bahsettigin aptalligi yapan fenerliler bu tür insanlar mi

amed neyi yapmak istedigi gayet açik ve belli - kime ait olduklari da çok belli oluyor.

Niye ? Fb'li olup da veya GS'li olup da terörist olan yok mu ? Burda batılı olup da terörist olan yok mu ? Nasıl sen fb'lilere genelleme yapamıyorsan, Amedspor'lu olanlara da genelleme yapmamalısın.

Burda kutuplaşmayı iki taraf da yapıyor tek taraf değil. Böyle olaylar iki taraf arasında kutuplaşmayı önlemez bilakis daha da ipleri kopma noktasına getirir.

Niye ? Fb'li olup da veya GS'li olup da terörist olan yok mu ? Burda batılı olup da terörist olan yok mu ? Nasıl sen fb'lilere genelleme yapamıyorsan, Amedspor'lu olanlara da genelleme yapmamalısın.

Burda kutuplaşmayı iki taraf da yapıyor tek taraf değil. Böyle olaylar iki taraf arasında kutuplaşmayı önlemez bilakis daha da ipleri kopma noktasına getirir.

Fenerliler siyaset/dinsel/ekonmi hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere saldiriyorlar mi? Fenerbahçe bir din mi? Siyaset parti mi? Ekonomi organizasyonu mu? Hayir.

Aptallik yapan herkes otomatikmen terörist degil.

Ben zaten Amedli taraftarin hepsi öyle oldugunu söylemiyorum ama kulübün genel düsüncesi terörist sempatizanlik oldugunu inkar edemezsin. Oyuncular olsun, yönetimleri olsun, sosyal medyada olsun, logolari olsun.. hepsi beliri bir terörist organizasyona ayarlanmis.

Bir daha söylüyorum tüm Amedli taraftar terörist oldugunu söylemiyorum ama Amedspor kendisi terörist sempatizanlardan ibaret bir kulüp

Fb dediğimiz takım Türkiye'nin en pislik takımıdır. Gerek kuruluşu, gerek mevcut yönetici ve futbolcuları, gerekse taraftarları. Adamların yabancıları bile antipatik. Fb dediğimiz takım cumhuriyet içinde cumhuriyet kurar. Her siyasi partiye ve her türlü oluşuma menfaatleri gerekince yanlar. Şike olayları patlak verince cemaatçi, Gezi Parkı'nda Atatürkçü, 2014'den sonra reisci oldular. Taraftarları her türlü pisliği çıkarır. Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçlarında bile rakip takımları tutar. Yöneticileri her gün rakipleri provake eder. Bla bla bla..

Amedspor'un bile en azından bir duruşu vardır, taraftarları 2. takım olarak Galatasaray'ı tutarlar. Diyarbakır da bu ülkemizin bir şehri değil mi arkadaşlar ? Merak etmeyin olur da kupayı alırlarsa ülke bölünmeyecek.

Geri
Üst Alt