GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

Kolay rakipler varken hiçbir takım kupada erken derbi oynamak istemez ,kazansa bile sakatlık riski yorgunlukvs

fenerden çok bu maça bizim ihtiyacımız var. yaptıkları pislikleri suratlarına vurmak için daha iyi bir fırsat olamaz. yeterki sakatlığımız olmasın. Okan hoca nın sevindiğini düşünüyorum. ayrıca bu maçı iyiki deplasmanda oynuyoruz. Son yıllarda türk derbilerinde deplasman motivasyonu daha çok oluyor. Bizim sahada olsaydı fb daha motive çıkacaktı.

not 1: birde hesap kitap var tabi, yabancı hakem, güvenlik, küfür vs. aynı şartları görelim şimdi

not 2: en kötü şartlarda kaybetsek bile çeyrek finalde kaybetmek finalde kaybetmekten iyidir

Son düzenleme:
Daha 2 hafta önce biz form olarak en dip durumdayken onlar en zirve durumdayken yenemediler bizi neyinden korkuyosunuz yaw? 1 ay var daha o maça biz toparlarız şikeciler form olarak düşer basar geçeriz.

1000000668.webp

FB elerse Rangers'ı 10 / 17 nisan tarihlerinde çeyrek final maçı yapacak Roma-Bilbao'dan biriyle. Ligi de mevcut kadrodaki veteranlar ile götürmek istiyorsa bu tempoda TR kupasına çok asılacaklarını sanmıyorum.

Kura dan önce herkes aman 8jk gelmesin lazyo gelmesin diyordu şimdi yine fikirler degismis

Yönetim talebi biliyorsun hemen 1 saat içinde açıklama görmek istiyorum

Fener 4 gün içinde çifte kupa alabilir.

Bence tum Turkiye'nin hedefi bu.

Ve malesef kurduklari sistem ile basarili olma ihtimalleri gayet yuksek.

Bizim topcular kendilerine bakmiyor, hoca formsuz, zaten kabiz bir kalitemiz var.

Bu olursa da taraftar bir reset cekip yine 3-4 sene kaybedecegiz, son 20 senede oldugu gibi hersey tekrarlanacak.

Ya da Okan hoca Fatih Terim statusune gecip hem BJK hem FB'ye cakacak ve kulubun idolu olarak hayatina devam edecek, topcular da kariyer olarak zirveye ulasacak...

Bu tercihi kapali ortamda, kameralar arkasinda, tesislerdeki toplantilarda verecek topcularimiz ve hocamiz... biz sadece sonucu izleyecegiz ekranda, ama maclarin degil verdikleri kararin..

Ulan daha düne kadar şöyle iyiyiz böyle iyiiyiz diyordu çoğu taraftar.Şimdi öldük bittik..
Yahu biraz tutarlı olun.Bizde biliyoruz kötü oynadığımızıda bu kadarda karamsarlık olmaz arkadaş.

İyi oldu bu eşleşme, sahalarında yendiğimiz taktirde bayır aşağı giderler

Geri
Üst Alt