GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

Maç kayak merkezinde. Tek ayaklı maç. Bilerek ayarlamadılarsa ben de bi *ok bilmiyorum.

Bence fenerin en istemeyeceği şey oldu turu geçse dahi bizim kaybedecegimiz birsey yokki ama adamlar seri basiyken kendilerini yormadan İskenderun gibi takımla.oynamak varken neden derbi istesinler o yüzden çoğu isyan ediyor
Bizim için 8jk derbisi çok daha önemli eğer o maçta istediğimizi alirsak ozaman kupa maçında elensek bile etkilemez bizi
Demek istedigim bu erken final maci, bir nevi yuzde 51 kupa demek(cunku kazanan konya-iskenderun galibiyle oynayacak ve direkt final yapacak gibi bir sey)

O mantiktan medyada ellerinde oldugu icin lige tesir etmesi adina bize oynayacaklar klasik.

Normalde etkilenmiyorum bile ama su teroristli tezahurati 1 saat yapacaklar, baya irite oluyorum mesela. Bunun gibi seyler tam acun ve ali kocun sevdigi isler. Taraftarlarinin homurtusunu genelde hep boyle kesiyorlar.

He uzun lafin kisasi, yari final /final yerine simdi oynuyor oluyoruz kupa kulvari acisindan

Bizim BJK maçından nasıl çıktığımız çok önemli. Tüpraş'tan eğer yenilmeyerek çıkarsak, özetle hala puan farkıyla ligde 1.liği sürdürüyorsak bu maça çok motivasyonlu geliriz.

Bu maçtan 3-4 gün sonra Fener TS ile oynayacak. Bu maçta onları eşşek gibi yormalıyız.

Dünkü maçtan sonra yabancı hakem zaruri yönetim baskı yapmalı

Bu maçı alırsak eğer FB arkasından evinde TS ve deplasmanda düşme hattındaki Sivas ile oynayacak. Psikolojilerini bozabileceğimiz bir fırsat daha ayağımıza geldi aslında.

Milli ara iki derbi deplasmanı sonra tekrar BAY haftamız var dinlenebilecek takım.

Bu süreçten iki galibiyet çıkarsak... Var bi hayalimiz.

Bu maçına galibi kupayı alamayacak bu arada bence

Bu maçına galibi kupayı alamayacak bu arada bence
Finalden önceki eşleşmelerde turlayan takım,kupayı alamadı zaten son eşleşmelerde.

1994-05 GS eledi=TS kupayı aldı.
2000-01 FB eledi=Gençlerbirliği kupayı aldı.
2005-06 FB eledi=BJK kupayı aldı.
2007-08 GS eledi=Kayserispor kupayı aldı.

Geri
Üst Alt