GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

Her türlü ortam yapılsın gerek maç öncesi, esnası ve sonrasında. Bunların anladığı dilden.

nedense kadıköy'de oynanacağı için içim daha rahat, takımın o maça kadarki form durumunu görmek lazım. morata, yunus, jacobs gibi isimler takıma katılacak ve frankowski/lemina gibi isimlerin de takıma tam uyum sağlayacağını düşünüyorum o süreye kadar -eğer yeni bir sakatlık, ceza vb olmazsa- ve üstümüzdeki ölü toprağı atarsak bence biz bi' tık daha ağır basıyoruz. kazanırsak, üç kupayı da alırız. kaybedersek ligi de tamamen kaybederiz demem, çünkü o döneme kadar full-win serisiyle gidersek lig etkilenmez bile AMA ya fenerbahçe bizim o maça kadar tüm maçları kazandığımız senaryoda bir de kendi evinde bize maç kaybederse????

sacmaliga bak ceyrek final derbi maci orda oynuyoruz bunlarin kuracagi sistem bu kadar olur

Yeni öğrendim bunu. Bir bu eksikti!

Boyle daha iyi. Kupa macindan sonra 10 gun macimiz yok. fb'yi yoralim o macta iste. Elersek de moral olarak cokertiriz. Elenirsek de 1 farkla yenilerek elenelim ama oyun olarak yenilmeyelim ki bu bizi diri tutar.
@Veli Baltacı hani diyodun ya okana takıksın diye

Bak fbye 1 farkla yenilip elenmeyi diri tutulmak olarak görüyor artık taraftar

Fb eşleşmesini kaybedecek bir şeyimiz yok olarak okuyorlar

Azye kepaze edilmeyi olsun lige asılırız olarak görüyorlar

Bjkden 5 yiyip oturmayı hazır değildik olarak değerlendiriyorlar

İşte bu yüzden takığım

Gsnin kim olduğunu unutturamasın diye takığım,kasımpaşaya çeviremesin diye takığım

@Veli Baltacı hani diyodun ya okana takıksın diye

Bak fbye 1 farkla yenilip elenmeyi diri tutulmak olarak görüyor artık taraftar

Fb eşleşmesini kaybedecek bir şeyimiz yok olarak okuyorlar

Azye kepaze edilmeyi olsun lige asılırız olarak görüyorlar

Bjkden 5 yiyip oturmayı hazır değildik olarak değerlendiriyorlar

İşte bu yüzden takığım

Gsnin kim olduğunu unutturamasın diye takığım,kasımpaşaya çeviremesin diye takığım
Oyun olarak yenilmeyelim kısmına diri tutmak dedim de sen başka tarafından anlamak isteyebilirsin. Ne diyeyim sana bilemiyorum :)

Mecnun Otyakmaz hemen konuşmuş. Kupada yerli hakemlerin görev almasını istermiş. Ama kulüplerin isteğine göre yönetim kuruluyla karar alacaklarmış. :)

Valla bir yandan kötü diğer yandan iyi, 2 derbi üst üste ve konsantrasyon hep üst seviyede kalacak bu sayede. Ama ikisinde de karavana çektiğimiz anda fena bataklığa gireriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi oldu kazanırsak lig için de modellerini bozmuş oluruz

Bizimkilerin aptallığı bjk derbisi ile aynı hafta

Geri
Üst Alt