- 22 Ağustos 2010
- 29.341
- 31.038
- 2.638
Fb ile Rams'ta oynamaktansa, K.Köy'de oynamayı tercih ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası doğru ama en güzeli hiç oynamamakFb ile Rams'ta oynamaktansa, K.Köy'de oynamayı tercih ederim.
Boyle daha iyi. Kupa macindan sonra 10 gun macimiz yok. fb'yi yoralim o macta iste. Elersek de moral olarak cokertiriz. Elenirsek de 1 farkla yenilerek elenelim ama oyun olarak yenilmeyelim ki bu bizi diri tutar.Bravo durduk yere derbi üstüne derbi çıktı.
@Veli Baltacı hani diyodun ya okana takıksın diyeBoyle daha iyi. Kupa macindan sonra 10 gun macimiz yok. fb'yi yoralim o macta iste. Elersek de moral olarak cokertiriz. Elenirsek de 1 farkla yenilerek elenelim ama oyun olarak yenilmeyelim ki bu bizi diri tutar.
Oyun olarak yenilmeyelim kısmına diri tutmak dedim de sen başka tarafından anlamak isteyebilirsin. Ne diyeyim sana bilemiyorum@Veli Baltacı hani diyodun ya okana takıksın diye
Bak fbye 1 farkla yenilip elenmeyi diri tutulmak olarak görüyor artık taraftar
Fb eşleşmesini kaybedecek bir şeyimiz yok olarak okuyorlar
Azye kepaze edilmeyi olsun lige asılırız olarak görüyorlar
Bjkden 5 yiyip oturmayı hazır değildik olarak değerlendiriyorlar
İşte bu yüzden takığım
Gsnin kim olduğunu unutturamasın diye takığım,kasımpaşaya çeviremesin diye takığım
Konuşmuş bal kabağıMecnun Otyakmaz hemen konuşmuş. Kupada yerli hakemlerin görev almasını istermiş. Ama kulüplerin isteğine göre yönetim kuruluyla karar alacaklarmış.![]()