GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

Adamların kadro geniş. Bizde 3 - 4 oyuncunun hiç alternatifi yok.
Sakatlık + cezalı filan derken lige havlu atarız.
Ben olsam Davin, Lemina, Osimhen oynatmam.
Morata, Sallai, Torreira filan oynasın
Yedeklerin tamamını hiç kullanamıyoken,asların da çoğunun performansını düşürüyoken tabi kadron dar olur

Adamlar yusuf ayçiçekle lig+avrupa ligi oynadılar kostic grup aşamasında listede yoktu solbeksiz oynadılar ilerde 3 tane statik kazuletle oynadılar,osayi mosayi ortada yoktu hiç yama yapa yapa oynadılar,tüm stoperleri sakattı amrabatı falan oraya çektiler

Mou kamili verim aldığı için kadroları geniş seninki verim alamadığı için dar

Böylr paylaşım yapıp şerefsizce oyun oynayacaksınız bilmiyoz sanki

Mecnun Otyakmaz hemen açıklama yapmış. Ligde oynanacak derbi maçında yabancı hakem talepleri değerlendirilir. Kupada ise yerli hakem olmasından yanaymış. Bizim sahada hangi şartlarda oynandıysa o şartlar altında maç oynanmalı nokta.
Yabanci hakem 40+ bin polis ile oynanmalidir bu maç nokta.

Bizim için iyi eşleşme oldu, derbi oynamak kesindi en azından FB de yıpranmış olur. Extra takım motivasyonu hiçbir zaman düşmez, rahatlık yaramıyor bizim parti tayfaya. Gerilimi karşıya yıkma şansı da var ev sahibi oldukları için. Üzerine yabancı hakem vermezseniz U-19 ile çıkıp Federasyonu devirme açısından kamuoyunu da yanımıza çekeriz. Asıl iş bundan önceki lig maçlarını alıp ligi aldım mesajıyla o sahaya çikmak. Okan Hocam beraberliğe oynamayı fazla beceremiyor ama kazanmak için çıktığı maçlarda derbi canavarı olduğu bir gerçek. Tek eksik Nelson! Maçı kapamak istediğimiz zaman Cuesta'yı tercih edilemez, gördük!

Biz burada yabancı hakem filan diyoruz da bizim yönetim ve hoca yerli hakemleri övüyorlar haftalardir

Hadi bakalım orman evlatları görelim adaletinizi

Bu muhabbet belli oldugu ilk gunde yazdim emindim bu eslesmenin olacagina.

99 topa bjk ts yazip 1 tanesine fener yazsalardi, gene fener cikacakti kurada yani

Makssat kadikoy deplasmaninda kufur kiyametli ve gollu galibiyet alip bizi krize sokmak

Geri
Üst Alt