GSC Haber Ziraat Türkiye Kupası’nda Çeyrek Finalde Rakibimiz Fenerbahçe

fblilerin hepsi bayram ediyor. yeneceklerinden eminler, hatta fark atariz falan diyorlar.

okan takimi ne hale soktun okaaan. bu laflari bunlara yedirmezsen yaziklar olsun sana okaaannn.

Adamların kadro geniş. Bizde 3 - 4 oyuncunun hiç alternatifi yok.
Sakatlık + cezalı filan derken lige havlu atarız.
Ben olsam Davin, Lemina, Osimhen oynatmam.
Morata, Sallai, Torreira filan oynasın
Bu konuda güzel geyik malzemesi oldu,nerede geniş adamların kadrosu tadic ve dzeko en önemli adamları ve alternatifleri yok
Kadroları tam tersi geniş olmadığı için nerdeyse tüm maçlarda tr kupası dahil aynı kadroyla çıkıyorlar, o geniş dediğiniz yedekte görünen adamları son 10 dk.bile almıyor bazen
Bizde nasıl olmazsa olmaz adamlar varsa onlarda da var ve alternatifleri yok

Beşiktaş deplasmanı sonrası bu deplasman ülke gündemini düşünemiyorum

Fbliler bayram ediyor diyenler nereyi okuyor merak ettim ,benim gördüğüm çoğu fb li yorumlarında kolay takım varken derbi geldi diye kiziyorlar

Seve seve yabanciyi getirecekler aga seve seve

Sana degil genel bir tepkiydi o
Nereye okusam agliyan isyan eden tepkiler görüyorum
Kafayi kaldirmak lazim artik
Sorun yok. Bu derbiye gerek yoktu demem. Okan'ın saçmasapan rotasyon fantazileri. Yeneriz, yeniliriz bilmem ama inşallah bizim futbolcularda, yöneticilerde ( sanmıyorum ama ) ne şekilde davranış hak ediyorsa o şekilde davransınlar bunlara. Bunlar saygıdan anlayacak topluluk değil. Ki umarım olay falan çıkartmaya kalkarlar da dünya aleme rezil olup sahaları da kapanır.

Kupada final oynarsak en fazla 14 mac kaldi
Bir zahmet 14 mac kalmisken herkes cikip maksimum performans versin
Haftada bir maca düstük nasil olsa.
Kupada devam edersen nasıl haftada 1'e düşüyorsun?
Takımın haftada 3 maç kaldırmadığını görmek için daha ne olmalı?
Kurarsın 18 kişilik takım sonra 3 kulvarda yarışırsın. Bu takım sadece tek kulvarlık.
Öyle beylik sözlere filan da karnım tok

Herifleri ezim ezim ezmişiz 26 maçta hepi topu 3 tane galibiyetleri var bu arada

2 maç üst üste yabancı hakem zor ( bjk yabancı olursa)
En azından zor, olmadı derler 😁

Kupada devam edersen nasıl haftada 1'e düşüyorsun?
Takımın haftada 3 maç kaldırmadığını görmek için daha ne olmalı?
Kurarsın 18 kişilik takım sonra 3 kulvarda yarışırsın. Bu takım sadece tek kulvarlık.
Öyle beylik sözlere filan da karnım tok
fb macini lig maci gibi say, o hafta ligde bay geciyoruz. yani haftada 1 mac oluyor.

geriye de yari finalle final kaliyor zaten, bunu da kaldirirlar herhalde

Geri
Üst Alt