Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.622
- 4.910
- 838
Maç kayak merkezinde. Tek ayaklı maç. Bilerek ayarlamadılarsa ben de bi *ok bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan sonra 10 gün maçımız yok. Bir zahmet zorlasinlar. Okan denen herif gitmezse umudum yokPsikolojik üstünlük maçı lige etkileri olacak her türlü Beşiktaş deplasmanından sonra olması kötü oldu bizim için yıpratıcı olabilir
Demek istedigim bu erken final maci, bir nevi yuzde 51 kupa demek(cunku kazanan konya-iskenderun galibiyle oynayacak ve direkt final yapacak gibi bir sey)Bence fenerin en istemeyeceği şey oldu turu geçse dahi bizim kaybedecegimiz birsey yokki ama adamlar seri basiyken kendilerini yormadan İskenderun gibi takımla.oynamak varken neden derbi istesinler o yüzden çoğu isyan ediyor
Bizim için 8jk derbisi çok daha önemli eğer o maçta istediğimizi alirsak ozaman kupa maçında elensek bile etkilemez bizi
Finalden önceki eşleşmelerde turlayan takım,kupayı alamadı zaten son eşleşmelerde.Bu maçına galibi kupayı alamayacak bu arada bence