Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.841
- 8.641
- 2.518
Ohh orama da kupa burama da kupa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbyi içerde yenmek daha zor çünkü1 sezonda liverpool'u 2 kere yenen takımın taraftarı futbolcusu,hocası olmayan bok gibi takım olan fb bizim sahaya gelemiyor diye neredeyse arabayla tura çıkacak hale gelmiş peehhhh
Yok 21-22-23 Nisan tarihlerinde maçlarSu tarihlere bir bakalim.
Potansiyel BJK - Fener nereye denk geliyor. 11 12 13 nisan dediler yanlis hatirlamiyorsam bir sonraki tur icin (Goztepe ertelemeyi joker olarak atacaklar cebe, bizi zorlayacak nerede olursa oraya koyacaklardir)
Edit:
Derbi 26 Nisanda gorunuyor simdilik.
Yani 15 gun oncesinde yari finaller oynanacak
Bjk ile arka arkaya oynayacaklar gibi duruyor. Iceride lig gule oynaya sonra Tuprasta kupa
Hadi yav ben 21 22 23 mart sonraki turYok 21-22-23 Nisan tarihlerinde maçlar
Yarı final maçları da Mayıs ayında olacak yani sezonun sonlarına kalıyor maçlar vallah.Hadi yav ben 21 22 23 mart sonraki tur
11 12 13 nisan ceyrek final turu diye duydum sanki.
Dunya kupasindan 10 gun once ittirme bir finalle biter gibi bu turnuva.
Yanlışın var üstad derbiden önce çeyrek final var. Yarı final büyük ihtimalle FB nin Konya deplasmanına denk gelir bizimde samsunHadi yav ben 21 22 23 mart sonraki tur
11 12 13 nisan ceyrek final turu diye duydum sanki.
Dunya kupasindan 10 gun once ittirme bir finalle biter gibi bu turnuva.
Daha goztepe macini ayarlamalari lazim. Ihtimal devam ettikce maclari ayni anda oynatma olaylarina gelene kadar cozmeleri lazim.Yarı final maçları da Mayıs ayında olacak yani sezonun sonlarına kalıyor maçlar vallah.
Finalde karşılaştırmalara doyamadilar bizi fenerle, ATV para kazansın diye sırf.Ayarlanmış kura gibi
Evli değilse kendisiyle Ramazan sonrası yıllanmış şarap içmek istiyorum ya
tjk alanyaya elenmezse finale çıkarFinalde karşılaştırmalara doyamadilar bizi fenerle, ATV para kazansın diye sırf.
Kupa sizin lig bizim olsun derler mi?Su tarihlere bir bakalim.
Potansiyel BJK - Fener nereye denk geliyor. 11 12 13 nisan dediler yanlis hatirlamiyorsam bir sonraki tur icin (Goztepe ertelemeyi joker olarak atacaklar cebe, bizi zorlayacak nerede olursa oraya koyacaklardir)
Edit:
Derbi 26 Nisanda gorunuyor simdilik.
Yani 15 gun oncesinde yari finaller oynanacak
Bjk ile arka arkaya oynayacaklar gibi duruyor. Iceride lig gule oynaya sonra Tuprasta kupa
Foto var mı?