Haber Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

Su tarihlere bir bakalim.

Potansiyel BJK - Fener nereye denk geliyor. 11 12 13 nisan dediler yanlis hatirlamiyorsam bir sonraki tur icin (Goztepe ertelemeyi joker olarak atacaklar cebe, bizi zorlayacak nerede olursa oraya koyacaklardir)

Edit:

Derbi 26 Nisanda gorunuyor simdilik.

Yani 15 gun oncesinde yari finaller oynanacak

Bjk ile arka arkaya oynayacaklar gibi duruyor. Iceride lig gule oynaya sonra Tuprasta kupa

Bizden daha çok fenerin hoşuna gitmiştir. İt gibi tırsıyolar çünkü

1 sezonda liverpool'u 2 kere yenen takımın taraftarı futbolcusu,hocası olmayan bok gibi takım olan fb bizim sahaya gelemiyor diye neredeyse arabayla tura çıkacak hale gelmiş peehhhh

yarı finalde cruzeiro - atl mineiro maçı gibi bi tjk-fb maçı görmeyi nasib eyle
IMG_0716.gif

Burda da kumpas kurmuşuz..

O nasıl kura öyle yav :asd:

1 sezonda liverpool'u 2 kere yenen takımın taraftarı futbolcusu,hocası olmayan bok gibi takım olan fb bizim sahaya gelemiyor diye neredeyse arabayla tura çıkacak hale gelmiş peehhhh
Fbyi içerde yenmek daha zor çünkü

11 maçta 1 galibiyet war. Madrid'le oynasak daha çok koyardık

Potansiyel BJK - Fener nereye denk geliyor. 11 12 13 nisan dediler yanlis hatirlamiyorsam bir sonraki tur icin (Goztepe ertelemeyi joker olarak atacaklar cebe, bizi zorlayacak nerede olursa oraya koyacaklardir)

Edit:

Bjk ile arka arkaya oynayacaklar gibi duruyor. Iceride lig gule oynaya sonra Tuprasta kupa
Yok 21-22-23 Nisan tarihlerinde maçlar

Hadi yav ben 21 22 23 mart sonraki tur
11 12 13 nisan ceyrek final turu diye duydum sanki.

Dunya kupasindan 10 gun once ittirme bir finalle biter gibi bu turnuva.
Yarı final maçları da Mayıs ayında olacak yani sezonun sonlarına kalıyor maçlar vallah.

Hadi yav ben 21 22 23 mart sonraki tur
11 12 13 nisan ceyrek final turu diye duydum sanki.

Dunya kupasindan 10 gun once ittirme bir finalle biter gibi bu turnuva.
Yanlışın var üstad derbiden önce çeyrek final var. Yarı final büyük ihtimalle FB nin Konya deplasmanına denk gelir bizimde samsun

Bizim adimiza gayet iyi bir kura

Ic saha avantaji da bizde

Istersek kupa’yi aliriz ama motive olmazsak salma sansimiz da var cl de duruma göre

Edit:

Kupa sizin lig bizim olsun derler mi?

Geri
Üst Alt