Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

TS falan as kadrosuyla çıkıyor mesela çünkü onlar için en kolay Avrupa yolu bu kupa.
3 maç kazanmaları halinde avrupa biletini alıyorlar üstüne süper kupa maçı da garanti. Hem prestij hem de kupa maçı pastadan pay almak için çok anlamlı.

Ligde fb vs gs maçları var daha. İlk 4 çok zor ihtimal onlar için.

Yarın bizde çok büyük bir rotasyon beklemiyorum. Elenmek istemeyecektir Okan.

Şenol Güneş'ten İbrahim Hacıosmanoğlu'na: "Geçen hafta beni dolduruşa getirdiniz, konuştum. Hacıosmanoğlu başkanımı üzmüşüz, bana not attı. Hacıosmanoğlu'na söylüyorum; seni kandırıyorlar. Senin tarafsız olman lazım. Dikkat et."

"Sen delikanlı bir adamsın. Seni dolduruşa getirenler ilk düğmeyi sana yanlış bağlatıp alttaki düğmeyle seni dövüştürüyor. Federasyon başkanı bir kulüp haksızlığa uğramışsa diğer kulüpleri töhmet altında bırakacak beyanat vermemeli."

Bu nasıl bi dil anasını satayım ya ülke futbolu bunların eline kaldı. Delikanlılık milliyet tarih bilmem ne ne dediyseniz kendi kendinizi çürüttünüz, en çok bu lafzı kullananlardan beklemek lazım tehlikeyi en sorunlu tipler bunun gibiler. Futbolu mu yönetiyorsun mafya mı belli değil racon kesmeler garip garip hareketler. Kimsiniz olm siz yav. Utanmaları da yok arkadaş.

3 maç kazanmaları halinde avrupa biletini alıyorlar üstüne süper kupa maçı da garanti. Hem prestij hem de kupa maçı pastadan pay almak için çok anlamlı.

Ligde fb vs gs maçları var daha. İlk 4 çok zor ihtimal onlar için.

Yarın bizde çok büyük bir rotasyon beklemiyorum. Elenmek istemeyecektir Okan.
Ben bekliyorum şahsen. Günay- Kaan- Cuesta- Metehan-Jelert- Berkan- Kerem- Yunus- Yusuf- x- Kutucu tarzında bir 11 bekliyorum. Konyaspor düşme hattına yakın hafta sonu TS maçları var o yüzden onlarda belki bir rotasyon yapabilirler bir ihtimal.

trabzon 2-2 bodrum

okan o kadar futboldan soğuttu ki kimse izlemiyor

Ts 9 kişi kaldı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt