Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.473
- 25.783
- 2.598
4 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim hangi maçHakem sakatlandi
Ts rize 5 1 oldu gooooooooooooooooooooooooollllllKim hangi maç
Ts rize 5 1 oldu gooooooooooooooooooooooooollllll
ulan bu hatayspor
Hatayspor'a olan nefreti bırak..
Beter olsun hataysporHatayspor'a olan nefreti bırak..
salmadı rdaş rakipler oyunuyla bizi dövdü daha çokuefayı salan hoca tr kupası için kasarsa küfrü basarım
bırakalım kendi aralarında derbi oynasınlar
salmasa da elenirdik orası ayrı da ajax maçında 3 as oyuncunun sarı kart görmesine engel olabilirdi ilerisi içinsalmadı rdaş rakipler oyunuyla bizi dövdü daha çok
kupada bişey yok çeyrek final yarı ve final 3 maç oynayıp alıyosun birde konya maçı zaten rotasyonlu olur diye tahmin ediyorumsalmasa da elenirdik orası ayrı da ajax maçında 3 as oyuncunun sarı kart görmesine engel olabilirdi ilerisi için
az maçında da sarı kartlı kaan'ı çıkartmak yerine göz göre göre beke koyup kırmızı yemesini sağladı ve 3 farkı yiyerek 2. maça bile taşımadı turu
torreira cezalıyken lemina'yı listeye yazmamak da başka yanlış tercihi
az elesek tottenham/manu eşleşmesinden ilerisini zaten göremeyeceğini düşünmesi
bütün bunlar bana okan buruk'un tek kulvar hocası olduğunu ve kiev maçı sonrası avrupayı artık gözünden çıkardığını düşündürüyor
şimdi çıkıp tr kupasından derbiler ile takımı yıpratmasın zaten tr kupası 2 güne unutulur avrupa hezimetlerinin yanında
ben oturup jk-ts-fb nin birbirleriyle oynamasını izlemeyi yeğlerimkupada bişey yok çeyrek final yarı ve final 3 maç oynayıp alıyosun birde konya maçı zaten rotasyonlu olur diye tahmin ediyorum
TS falan as kadrosuyla çıkıyor mesela çünkü onlar için en kolay Avrupa yolu bu kupa.ben oturup jk-ts-fb nin birbirleriyle oynamasını izlemeyi yeğlerim
bu sezon bir angarya varsa o da bu kupadır. ifb tehdit ile kupaya katıldı, ilk maçında zaten paşabahçesi ile anlaşmalı bir maça konulup +3 ile başladı
başlarım böyle organizasyona ya
+ olarak başak maçında sara'yı sakatladık o zamandan beri formsuz adam, şu kupa için fire vermeye değmez