Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

TS toparlamış kendini. Şenol asıp kesmeye başlar artık yüksek perdeden konuşur. Horoz gibi atlayıp zıplar lig maçları öncesi ve sonrası demeçleriyle.

Tebrikler İskenderunspor'um :D
galatasaray-erik-ten-hag-komedi-caps-1.jpg

galatasaray-erik-ten-hag-komedi-caps-2.jpg

uefayı salan hoca tr kupası için kasarsa küfrü basarım

bırakalım kendi aralarında derbi oynasınlar

salmadı rdaş rakipler oyunuyla bizi dövdü daha çok
salmasa da elenirdik orası ayrı da ajax maçında 3 as oyuncunun sarı kart görmesine engel olabilirdi ilerisi için

az maçında da sarı kartlı kaan'ı çıkartmak yerine göz göre göre beke koyup kırmızı yemesini sağladı ve 3 farkı yiyerek 2. maça bile taşımadı turu

torreira cezalıyken lemina'yı listeye yazmamak da başka yanlış tercihi

az elesek tottenham/manu eşleşmesinden ilerisini zaten göremeyeceğini düşünmesi

bütün bunlar bana okan buruk'un tek kulvar hocası olduğunu ve kiev maçı sonrası avrupayı artık gözünden çıkardığını düşündürüyor

şimdi çıkıp tr kupasından derbiler ile takımı yıpratmasın zaten tr kupası 2 güne unutulur avrupa hezimetlerinin yanında

salmasa da elenirdik orası ayrı da ajax maçında 3 as oyuncunun sarı kart görmesine engel olabilirdi ilerisi için

az maçında da sarı kartlı kaan'ı çıkartmak yerine göz göre göre beke koyup kırmızı yemesini sağladı ve 3 farkı yiyerek 2. maça bile taşımadı turu

torreira cezalıyken lemina'yı listeye yazmamak da başka yanlış tercihi

az elesek tottenham/manu eşleşmesinden ilerisini zaten göremeyeceğini düşünmesi

bütün bunlar bana okan buruk'un tek kulvar hocası olduğunu ve kiev maçı sonrası avrupayı artık gözünden çıkardığını düşündürüyor

şimdi çıkıp tr kupasından derbiler ile takımı yıpratmasın zaten tr kupası 2 güne unutulur avrupa hezimetlerinin yanında
kupada bişey yok çeyrek final yarı ve final 3 maç oynayıp alıyosun birde konya maçı zaten rotasyonlu olur diye tahmin ediyorum

kupada bişey yok çeyrek final yarı ve final 3 maç oynayıp alıyosun birde konya maçı zaten rotasyonlu olur diye tahmin ediyorum
ben oturup jk-ts-fb nin birbirleriyle oynamasını izlemeyi yeğlerim

bu sezon bir angarya varsa o da bu kupadır. ifb tehdit ile kupaya katıldı, ilk maçında zaten paşabahçesi ile anlaşmalı bir maça konulup +3 ile başladı

başlarım böyle organizasyona ya

+ olarak başak maçında sara'yı sakatladık o zamandan beri formsuz adam, şu kupa için fire vermeye değmez

ben oturup jk-ts-fb nin birbirleriyle oynamasını izlemeyi yeğlerim

bu sezon bir angarya varsa o da bu kupadır. ifb tehdit ile kupaya katıldı, ilk maçında zaten paşabahçesi ile anlaşmalı bir maça konulup +3 ile başladı

başlarım böyle organizasyona ya

+ olarak başak maçında sara'yı sakatladık o zamandan beri formsuz adam, şu kupa için fire vermeye değmez
TS falan as kadrosuyla çıkıyor mesela çünkü onlar için en kolay Avrupa yolu bu kupa.

Geri
Üst Alt