- 3 Haziran 2015
- 57.488
- 66.741
- 4.143
amsensio sakatlandı galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne açıdan iyi asensio ile birlikte en iyi adamlarıTalisca'nın goller atması iyi
Bu maçı kazansınlar zaten
Icardi çok rahat yapar.Class son gol vuruşu taliscadan
Bizde kimse şu vuruşu yapamaz
Hayır 1 maç daha varGrup asamasinda son maclar mi bugun oynananlar
Bu sekilde eleniyorlar mi ücüncü siradalar
Kupadan elenmesinler bu kadar erkendenNe açıdan iyi asensio ile birlikte en iyi adamları
Adamlar kupa macinda bile 2/1 yapiyor
Fb kupa maçlarının son haftasına Antep deplasmanına gidecek. Berabere bile kalsalar %99 eleniyorlar. Tek şart deplasmanda Antep'i yenmeleri olacak kupada devam edebilmeleri için.fb ile eşleşme ihtimalimiz var mı ? Normalde fb ile hiç maç oynamak istemeyen biri olarak en istediğim şey bu şuanda.Bi de onlar bize gelecek sanırım puantajdan dolayı umarım bu olur ya şunlara koyalım bari , süper kupada koysak bitirecektik bir şansımız daha olsa keşke
3.lerde cikiyor ve onlar 3.olursa eşleşme şansımız var sanirim ama antepte 1 puan dahi alsalar ust tura cikiyorlarFb kupa maçlarının son haftasına Antep deplasmanına gidecek. Berabere bile kalsalar %99 eleniyorlar. Tek şart deplasmanda Antep'i yenmeleri olacak kupada devam edebilmeleri için.
Hayır çıkamıyorlar. 1 puan yetmiyor. Biliyorum 3.lerin de çıktığını.3.lerde cikiyor ve onlar 3.olursa eşleşme şansımız var sanirim ama antepte 1 puan dahi alsalar ust tura cikiyorlar
Ben de oynamak isterim ama kobani'de. Malum icerde son iki galibiyet sarhos mac ve Sneijder'in sagdan soldan ayi avi.fb ile eşleşme ihtimalimiz var mı ? Normalde fb ile hiç maç oynamak istemeyen biri olarak en istediğim şey bu şuanda.Bi de onlar bize gelecek sanırım puantajdan dolayı umarım bu olur ya şunlara koyalım bari , süper kupada koysak bitirecektik bir şansımız daha olsa keşke
kaçıncı olurlarsa eşleşiyoz ben bu arada gruplar eşleşmeler falan hiçbir şey bilmiyorum 0 bilgi direkt kaç takım çıkıyor onu da bilmiyorum geçen seneki gibi olması için ne olmalıFb kupa maçlarının son haftasına Antep deplasmanına gidecek. Berabere bile kalsalar %99 eleniyorlar. Tek şart deplasmanda Antep'i yenmeleri olacak kupada devam edebilmeleri için.
işte bunu da kırmak lazım artıkBen de oynamak isterim ama kobani'de. Malum icerde son iki galibiyet sarhos mac ve Sneijder'in sagdan soldan ayi avi.
Ekli dosyayı görüntüle 314773
Eger Okan hoca ve oyuncular adamlarsa, ligdeki macta bunlari o cimlere gomerler. Bizim de icimiz biraz sogumus olur.işte bunu da kırmak lazım artık
3 grup var.kaçıncı olurlarsa eşleşiyoz ben bu arada gruplar eşleşmeler falan hiçbir şey bilmiyorum 0 bilgi direkt kaç takım çıkıyor onu da bilmiyorum geçen seneki gibi olması için ne olmalı
fbylen eşleşmek için 3. mü olmaları lazım 2 mi bizim 1 olduğumuz senaryoda peki3 grup var.
3 grubun ilk 2si = 6 takım
3 grubun en iyi 2 adet 3.sü = 2 takım
Toplam 8 takım olarak direkt çeyrek finale çıkıyorlar.