Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Grup asamasinda son maclar mi bugun oynananlar

Bu sekilde eleniyorlar mi ücüncü siradalar

Ne açıdan iyi asensio ile birlikte en iyi adamları
Kupadan elenmesinler bu kadar erkenden

Diğer konu ise forvet transferi... Talisca da goller atsın ki forvet almazlar belki yeterli diyerek

Bu maçta puan kaybının dalga geçme harici bir hayrı olmazdı hatta şu an önde olmasalar taraftar forvet diye bağırıyordu stadyumda

fb ile eşleşme ihtimalimiz var mı ? Normalde fb ile hiç maç oynamak istemeyen biri olarak en istediğim şey bu şuanda.Bi de onlar bize gelecek sanırım puantajdan dolayı umarım bu olur ya şunlara koyalım bari , süper kupada koysak bitirecektik bir şansımız daha olsa keşke

fb ile eşleşme ihtimalimiz var mı ? Normalde fb ile hiç maç oynamak istemeyen biri olarak en istediğim şey bu şuanda.Bi de onlar bize gelecek sanırım puantajdan dolayı umarım bu olur ya şunlara koyalım bari , süper kupada koysak bitirecektik bir şansımız daha olsa keşke
Fb kupa maçlarının son haftasına Antep deplasmanına gidecek. Berabere bile kalsalar %99 eleniyorlar. Tek şart deplasmanda Antep'i yenmeleri olacak kupada devam edebilmeleri için.

Fb kupa maçlarının son haftasına Antep deplasmanına gidecek. Berabere bile kalsalar %99 eleniyorlar. Tek şart deplasmanda Antep'i yenmeleri olacak kupada devam edebilmeleri için.
3.lerde cikiyor ve onlar 3.olursa eşleşme şansımız var sanirim ama antepte 1 puan dahi alsalar ust tura cikiyorlar

Ben de oynamak isterim ama kobani'de. Malum icerde son iki galibiyet sarhos mac ve Sneijder'in sagdan soldan ayi avi.

1770319835646.webp

kaçıncı olurlarsa eşleşiyoz ben bu arada gruplar eşleşmeler falan hiçbir şey bilmiyorum 0 bilgi direkt kaç takım çıkıyor onu da bilmiyorum geçen seneki gibi olması için ne olmalı

kaçıncı olurlarsa eşleşiyoz ben bu arada gruplar eşleşmeler falan hiçbir şey bilmiyorum 0 bilgi direkt kaç takım çıkıyor onu da bilmiyorum geçen seneki gibi olması için ne olmalı
3 grup var.

3 grubun ilk 2si = 6 takım
3 grubun en iyi 2 adet 3.sü = 2 takım

Toplam 8 takım olarak direkt çeyrek finale çıkıyorlar.

Geri
Üst Alt