Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.615
- 10.805
- 1.338
Kura çekilecek yaw eşleşmeler belli değil daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
As kadroya yakin 1 2 oyuncu harici ama antebi izleyenler görmüştür zaten Antep cok kotu takim geriden pasla çıkmaya çalışıyorlar yani tam averaj kasilacak takim ve sezon başından beri kalecileri yokOynamaya başlarsın artık Burak efendi
Şu fb'yi yakalamışsın oynattığın topa yaptığın defansa koyim git Bayo'yu yedekte tut maç öncesi kupanın favorisi fb de
Ve biz 2 puan verdikAs kadroya yakin 1 2 oyuncu harici ama antebi izleyenler görmüştür zaten Antep cok kotu takim geriden pasla çıkmaya çalışıyorlar yani tam averaj kasilacak takim ve sezon başından beri kalecileri yok
Evet maalesef Kocaeli misal bunlara gore daha iyi top oynuyor kaçırıyorlar filan ama bir oyunlara var fakat konya ve Antep ciddi rezil takimlar geride 3lu oynuyorlar ve hicbiri 3lu oyuncusu degilVe biz 2 puan verdik
Ben de benzer şeyi yapıyorum ama yenilirken genelde arkadaş burada. En kötü maç sonları gelip yazmış negatif taraftarı, sadece negatif pompalamış. 5-2’lik Juve maçından sonra ise tık yokOlaya dahil olma niyetim yok, sadece burayı almak istedim yanlış anlama.
Ben de bizim maçlar esnasında maça odaklandığımdan dolayı burada pek mesaj atmam, maç bitince yazarım veya devrede.... Rahat bir maç ise istisna oluyor tabi.
Diğer maçlar zaten umurumda olmadığından dolayı izlerken forumda vakit geçiririm. Bu yönden bakacak olursak yanlış bir yorum yapmışsın gibi.
@Nedim TokuyucuBu camara malını bide devre arası bize isteyen taraftarımız vardı akillanmazlar
Fb'yi bu halde yakalamış bir takım çok daha iyi futbol oynayabilir yav zoraki gol yemeye çalıştılar yediler sonunda. Hala da yemeye çalışıyorlar.As kadroya yakin 1 2 oyuncu harici ama antebi izleyenler görmüştür zaten Antep cok kotu takim geriden pasla çıkmaya çalışıyorlar yani tam averaj kasilacak takim ve sezon başından beri kalecileri yok