Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Oynamaya başlarsın artık Burak efendi

Şu fb'yi yakalamışsın oynattığın topa yaptığın defansa koyim git Bayo'yu yedekte tut maç öncesi kupanın favorisi fb de
As kadroya yakin 1 2 oyuncu harici ama antebi izleyenler görmüştür zaten Antep cok kotu takim geriden pasla çıkmaya çalışıyorlar yani tam averaj kasilacak takim ve sezon başından beri kalecileri yok

Bizle eslesmezlerse yada bir sonraki tur falan bizle eslesecek tarafa dusmezlerse şike vardır bu işte

archie hakemin sevdiklerinin tokmaçısı heralde kart vermeye kıyamıyor

Bu camara malını bide devre arası bize isteyen taraftarımız vardı akillanmazlar

Olaya dahil olma niyetim yok, sadece burayı almak istedim yanlış anlama.

Ben de bizim maçlar esnasında maça odaklandığımdan dolayı burada pek mesaj atmam, maç bitince yazarım veya devrede.... Rahat bir maç ise istisna oluyor tabi.
Diğer maçlar zaten umurumda olmadığından dolayı izlerken forumda vakit geçiririm. Bu yönden bakacak olursak yanlış bir yorum yapmışsın gibi.
Ben de benzer şeyi yapıyorum ama yenilirken genelde arkadaş burada. En kötü maç sonları gelip yazmış negatif taraftarı, sadece negatif pompalamış. 5-2’lik Juve maçından sonra ise tık yok :)

ula burak üstünü başını çıplatana kadar as oyuncularını oynatsaydın ya. sanki ligde şampiyonlar ligine gidecen

As kadroya yakin 1 2 oyuncu harici ama antebi izleyenler görmüştür zaten Antep cok kotu takim geriden pasla çıkmaya çalışıyorlar yani tam averaj kasilacak takim ve sezon başından beri kalecileri yok
Fb'yi bu halde yakalamış bir takım çok daha iyi futbol oynayabilir yav zoraki gol yemeye çalıştılar yediler sonunda. Hala da yemeye çalışıyorlar.

Bayo 10 golle açık ara en skorer oyuncuları, sakatlığı yoksa kesik yemesinin mantığı yok onu da yedek tutuyor şu fb defansına karşı.

Antep sezon başı iyi oynuyodu sonra bi ara burak istifa etti geri döndü ondan sonra s.çmaya başladılar

Geri
Üst Alt