Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

murat'a bunu yapan iddaa bize neler yapmaz
@Onur Üründül Bulduğum Maçlar'ı söyleyeyim sana.Perugia - Venezia 2.81 İy 1 dedim geldi.Adanaspor - Denizlispor Adanaspor en az 1 tane Gol yer dedim 1.36'dan geldi.Central Coast Mariners - Newcastle Jets Central Coast Mariners 2,5 Üstle beraber kazanır dedim 2.20 geldi.Giresunspor'dan yattı ya.Giresunspor Gol 1,5 Üst dedik 1.97'den yattık :D

@Onur Üründül Bulduğum Maçlar'ı söyleyeyim sana.Perugia - Venezia 2.81 İy 1 dedim geldi.Adanaspor - Denizlispor Adanaspor en az 1 tane Gol yer dedim 1.36'dan geldi.Central Coast Mariners - Newcastle Jets Central Coast Mariners 2,5 Üstle beraber kazanır dedim 2.20 geldi.Giresunspor'dan yattı ya.Giresunspor Gol 1,5 Üst dedik 1.87'den yattık :D

Kazançlarında gözümüz kaldı

Nazara geldin😁

@Onur Üründül Bulduğum Maçlar'ı söyleyeyim sana.Perugia - Venezia 2.81 İy 1 dedim geldi.Adanaspor - Denizlispor Adanaspor en az 1 tane Gol yer dedim 1.36'dan geldi.Central Coast Mariners - Newcastle Jets Central Coast Mariners 2,5 Üstle beraber kazanır dedim 2.20 geldi.Giresunspor'dan yattı ya.Giresunspor Gol 1,5 Üst dedik 1.97'den yattık :D

nurseli gibi okudum

İlk 11ler belli oldu..
FkgNOkPUUAAsej6

FkgN9X0WQAAeTme

okey eyüp lets go

Geri
Üst Alt