- 26 Kasım 2012
- 185.884
- 259.273
- 5.998
karagümrük uşak maçında 4. hakem cansu hn sakatlandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mudahale edelim ahb.karagümrük uşak maçında 4. hakem cansu hn sakatlandı
Mudahale edelim ahb.
Sürekli çalıyo reis bu statta bu şarkı.Geçen Diagne'nin Gol attığı Maç'ta da çalmıştı yavgol kg
bizim müzik çaldı ne sıtadı acaba bura
esenler erokspor stadyumu imişgol kg
bizim müzik çaldı ne sıtadı acaba bura
Giresunspor en az 2 Gol atar oynayan ben temsili yav
@Onur Üründül Bulduğum Maçlar'ı söyleyeyim sana.Perugia - Venezia 2.81 İy 1 dedim geldi.Adanaspor - Denizlispor Adanaspor en az 1 tane Gol yer dedim 1.36'dan geldi.Central Coast Mariners - Newcastle Jets Central Coast Mariners 2,5 Üstle beraber kazanır dedim 2.20 geldi.Giresunspor'dan yattı ya.Giresunspor Gol 1,5 Üst dedik 1.97'den yattıkmurat'a bunu yapan iddaa bize neler yapmaz
@Onur Üründül Bulduğum Maçlar'ı söyleyeyim sana.Perugia - Venezia 2.81 İy 1 dedim geldi.Adanaspor - Denizlispor Adanaspor en az 1 tane Gol yer dedim 1.36'dan geldi.Central Coast Mariners - Newcastle Jets Central Coast Mariners 2,5 Üstle beraber kazanır dedim 2.20 geldi.Giresunspor'dan yattı ya.Giresunspor Gol 1,5 Üst dedik 1.87'den yattık
@Onur Üründül Bulduğum Maçlar'ı söyleyeyim sana.Perugia - Venezia 2.81 İy 1 dedim geldi.Adanaspor - Denizlispor Adanaspor en az 1 tane Gol yer dedim 1.36'dan geldi.Central Coast Mariners - Newcastle Jets Central Coast Mariners 2,5 Üstle beraber kazanır dedim 2.20 geldi.Giresunspor'dan yattı ya.Giresunspor Gol 1,5 Üst dedik 1.97'den yattık
Trabzon Samsun maçında sıkıntı görüyorumokey eyüp lets go
kacmisAlanyaspor Penaltı kazandı..