Ziraat Türkiye Kupası'nda Diğer Maçlar

Acaba bir gün bizim kalecilermiz de penaltı kurtarabilecek mi? O kadar yabancı hissediyorum ki o duyguya... En son Melo yu hatırlıyorum

adana tur atlasa kargayı yenme anlamında çok iyi bi moral bulur ,alanya kupadan elenirse o da o moralsizlikle kasımpaya yenilebilir,
alanya ile puan farkı bizim kazanmamız durumunda 8 e kargaylada 6 'ya indirmiş oluruz.adanayla 12 puan fark devam eder.lakin adana 3. sırada.ama yinede kargayı yensinler ,ileriki haftalarda konsantrasyon kayıpları yaşarlar belki eğer biz seri galibiyet alabilirsek sezon sonuna kadar üçüncü veya dördüncü sıraya çıkabiliriz belki.tabii benimkisi umut ve tahmin.gerçeği ancak ALLAH bilir.

mesela şu önümüzdeki 3 maçı alsak kısmetse 5. sıradaki akbille aramızda 9 puanlık fark 3 -4 e inebilir veya 6 ve 7. sıradaki f5 ve kargalarla puanları eşitleyebilir ,enselerine çökmüş olabliriz.o zaman işler çok değişebilir taraftarın takımla kenetlenme olayı devreye girerki ,işte o bizim demir yumruğumuzdur hep.bakalım ALLAH ne nasip edecek.

Kapalı ele top çarpıp sekemiyor mu yav :ROFLMAO:
Kardeş sen benim ne dediğimi anlamadın. Ben öyle bir şey mi dedim? Şuna kapalı demek nedir ya
Bak bu daha top değmedenki hali
CC02F604-DE1B-41DF-860B-F38D10E64D52.webp

Bu da videosu.

alanyada kaçırdı .bunlar maç başından beridir birbirlerine ikramda bulunuyorlar :)

Vargas penaltiyi kacirdigi icin cok üzgünmüs

Kardeş sen benim ne dediğimi anlamadın. Ben öyle bir şey mi dedim? Şuna kapalı demek nedir ya
Bak bu daha top değmedenki hali
Ekli dosyayı görüntüle 151018

Bu da videosu.

Top çok yakından geliyor elini kapatmaya , kaçırmaya çalışıyor yinede değiyor bu kadar yakın mesafeden geldiği ve kaçıramayacağı için p6 değildi bence ha yinede p6 demene de saygı duyarım bence değildi renktaş.

Geri
Üst Alt