Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.462
- 25.776
- 2.598
Kirmizi kocaeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tur atlamayınca ne olacak? Yorgun olmadıkları için her maçı kazanacaklar mı? Bence elensinler de daha da çok kaosa girsinler... kaos yorgunluktan daha beter eder adamı...Bırakın bize malzeme çıksın iyi böyle
Fb tur atlamalı
Olaya dahil olma niyetim yok, sadece burayı almak istedim yanlış anlama.hemen her GS maç konusuna maçtan sonra yardırırken, BJK maçını neden sürekli anlık takip ediyorsun?
Ben de umutluyum bu maçtan.valla bence oynarlar çünkü bu maçı alırsak sonra gönül rahatlığıyla şl ye odaklanabilirler bu maçı alırsak hem rakip çöker hem de erken olmasına rağmen lig biter
O kural söz konusu Fener olunca geçerli değil.Topu uzaklastirirken kendi adamindan geri carpmadimi top? Rakipten gelen top nasil ofsayt olur. Yoksa yanlismi gördük?
Valla ben de senin gibiyim... hatta başka başka totemlerim bile var... maç başlığına maç başlamadan yazmam... fener maçlarının konularında özellikle fener fark atacak yazarım falan...Olaya dahil olma niyetim yok, sadece burayı almak istedim yanlış anlama.
Ben de bizim maçlar esnasında maça odaklandığımdan dolayı burada pek mesaj atmam, maç bitince yazarım veya devrede.... Rahat bir maç ise istisna oluyor tabi.
Diğer maçlar zaten umurumda olmadığından dolayı izlerken forumda vakit geçiririm. Bu yönden bakacak olursak yanlış bir yorum yapmışsın gibi.
zaten bjk hücum iyi ama defans ta sıkıntılı kaç maçlarını izledim bu sene, çok hızlı 3.bölgeye gidiyorlar veya setteyken çok adamla hücum ediyorlar ama önde basarken mesela göbekleri aşırı boş kalıyor,orayı değerlendiren takım leblebi gibi gol atar bjkye8jk as kadrosu rize yedeklerine bile acik veriyor lakin 8jk ön tarafı iyi baskı yapiyor o yuzden bizde baskılı oynamaliyiz